Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1562 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רצוי לתת פרטים נוספים כמו תקציב, נסועה, שמוש וכו׳.

ראה כאן שרשורים בנושא.

https://carsforum.co.il/search/?q=אינסיגניה&quick=1&type=forums_topic&nodes=6

סה״כ השוק לא אהב מאד, אופל לפני הרכישה בידי PSA סבלה מבעיות אמינות, צריכת דלק גבוהה וירידת ערך מהירה מהממוצע.

באם מצאת אקזמפלר שמור במחיר סביר והנסועה שלך אינה מרובה, לא הייתי פוסל.

ישנן כמובן חלופות טובות יותר אך תצטרך לרדת בשנתון

לפני המון זמן,  avargel כתב:

חברים, הבא שעונה לו חוטף כאפה. אני לא צוחק.

פורסם

יש לי אופל אינסגניה 2014 מנוע 1.6

לפני זה היה לי סיוויק 2010

ולפני זה היה לי מונדאו

הסיוויק היתה הכי אמינה מעבר לטיפולים ותושבות לא היה שום תקלה 

האופל מרגישה לי הכי איכותית צריכת דלק מעט יותר מהסיוויק מבחינת אמינות טיפולים ומחזיר שמן של הטיימינג וזהו הבנתי שהחלפים יותר יקרים מהממוצע (לא הרגשתי)

החיסרון של האופל שלא כל מוסך יודע לטפל בה( הרכב שילוב גרמני עם אמריקאי בחדש יותר צרפתי)

לדעתי היא שווה את המחיר הזול (מאזדה 6 אותו שנתון עולה קרוב לפי 2) ולא דומה באיכות וחווית הנסיעה(הנהיגה)

מקווה שבמכירה יהיה קל

פורסם
לפני 30 דקות, אביגדור2 כתב:

יש לי אופל אינסגניה 2014 מנוע 1.6

לפני זה היה לי סיוויק 2010

ולפני זה היה לי מונדאו

הסיוויק היתה הכי אמינה מעבר לטיפולים ותושבות לא היה שום תקלה 

האופל מרגישה לי הכי איכותית צריכת דלק מעט יותר מהסיוויק מבחינת אמינות טיפולים ומחזיר שמן של הטיימינג וזהו הבנתי שהחלפים יותר יקרים מהממוצע (לא הרגשתי)

החיסרון של האופל שלא כל מוסך יודע לטפל בה( הרכב שילוב גרמני עם אמריקאי בחדש יותר צרפתי)

לדעתי היא שווה את המחיר הזול (מאזדה 6 אותו שנתון עולה קרוב לפי 2) ולא דומה באיכות וחווית הנסיעה(הנהיגה)

מקווה שבמכירה יהיה קל

על המונדאו אני מעדיף לא לדבר כל פעם שאני נזכר בה אני בוכה וגם הארנק

פורסם

השכן ממול מחזיק 2 כאלו (2011 מנוע 2.0 טורבו כמדומני או כדבריו 180 כוח),
שני המכוניות חצו מזמן את ה200K ק"מ, נקנו כיד שניה במחיר של בערך 20K+ ש"ח והוא מאוד אוהב, אחזקה יותר יקרה,
צריך לדעת להזמין חלקים באיבי...
אני חושב שהוא מוציא עליהם המון כסף והיה יותר משלתם לו לקנות מאזדה 6 צעירה יותר בכסף שהוא מוציא,

אבל לך תתווכח עם מישהו שאוהב...

• תוכן חדש...