Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1485 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נראה שג׳ייסון קאמיסה (האלוף) והחברים העיפו מבט בשרשור הזה,

אני מצרף לכם פרק נפלא של Icons של  Hagerty,

תכינו לעצמכם קפה/תה, תהנו:

• אהבתי 2

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם
בתאריך 17.6.2022 בשעה 07:50, Super_T כתב:

נראה שג׳ייסון קאמיסה (האלוף) והחברים העיפו מבט בשרשור הזה,

אני מצרף לכם פרק נפלא של Icons של  Hagerty,

תכינו לעצמכם קפה/תה, תהנו:

אז הוא אומר שהיגואר (שכנראה הרבה יותר ספורטיבית המקופרה) לא מספיק ספורטיבית, ביחס לאחרות במבחן.
אז WRX אין לנו אבל למה לא גולף gti?

גם אני גר במדינה עם 100% מס על מכוניות, איזה כיף לי :mm_sad:

פורסם (נערך)
לפני 59 דקות, 98civic כתב:

פרק פצצה רק שאין שם אטקה או פורמנטור

לא יהיו שם רכבים כאלה, כי הם לא נמכרים בארה"ב

הכוונה היתה לנושא ה-Sporty SUV שנכנס לשיח כיום לצד מכוניות ספורטיביות,

ואיך לכל רכב יש את ההנאה שלו והמטרה שלו 😏

לפני 30 דקות, mcshmupi כתב:

אז הוא אומר שהיגואר (שכנראה הרבה יותר ספורטיבית המקופרה) לא מספיק ספורטיבית, ביחס לאחרות במבחן.
אז WRX אין לנו אבל למה לא גולף gti?

הם על מסלול שם ומשתעשעים עם הרכבים, 

הוא גם מציין שיש מקום ל-Sporty SUV פשוט כי אנחנו לא בעולם שאנחנו יכולים להחזיק מכוניות שהן Dedicated להנאות ספציפיות,

מצד שני,

ואת זה כולנו יודעים - 

אין דינו של SUV גבוה וחזק כדין רכב ספורטיבי נמוך, קל משקל ומתקשר.

כל אחד מאיתנו בוחר מהו ה"ספורטיבי" שלו,

קו וישר?

מסלול ושיגעון בסיבובים?
(בהמשך לסרטון שהועלה כאן של ברז אחרי הקאדי - תן לאחד כמו קאמיסה את הקאדי ותנסה לרדוף אחריו עם הברז במסלול, בהצלחה...) 

בסופו של יום, 

אנחנו לא כתבי רכב (רובנו המוחלט) אלא אנשים עם עבודות, התחייבויות ואהבה לרכבים שאינם סטנדרטים,

אז כל אחד בוחר את הלא סטנדרטי שלו,

השרשור בא להתייחס לשינויים והחישובים שאותם צריך לקחת בחשבון כשהולכים לקראת רכישה של רכב שאינו סטנדרטי ונחשב לפחות, ספורטיבי יותר.

למה לא GOLF GTI? פשוט כי מאובזרת כמו שצריך - היא פשוט לא שווה את הכסף בעיני,

אני אקנה קופרה לאון או אפילו אוקטביה VRS (על חסרונותיה העיצוביים בפנים) ולא GOLF GTI
היה שרשור מלא על ה-GTI בפורום, 

עם פירוט מחירי חבילות התוספות וכו' הרכב פשוט לא שווה את המחיר שלו כשהוא מאובזר לחלוטין. לדעתי.

עריכה אחרונה על ידי Super_T
  • אהבתי 1

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

הוא הכניס למשווא את רכב גבוה ספורטיבי כי זו svr  עם 550 סוסים. לא בטוח שאם הייתה שם אטקה הוא בכלל היה מזכיר אותה. בלי קשר לסרטון , לאטקה קופרה יש מקום להתקיים ולא רק זה , גם אישית הייתי לוקח אותה גם על פני פורמנטור כי יש משהו בעיצוב שלה שהוא מאד נכון וזורם ומזכיר סטיישן מוגבהת . משהו כמו אחיינית רחוקה על עקבים של rs6 . ולחיצות בקו ישר זה כיף של המון אנשים שפשוט לא אוהבים לתקוף פניות וגם אני ביניהם. בקיצר תתחדש ותהנה

• אהבתי 1

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

לטעמי, מאיצי הקו הישר פשוט אינ מיומנים דיים על מנת להשאר בשליטה בפניות 😉  עבורם המכוניות מצויידות בבקרות.

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

זה לא נכון, זה פשוט לא מעניין אותי לתקוף פניות. יש לי הנעה אחורית חזקה עם שלדה נחמדה אבל לעולם אין לי חשק לתקוף פניה באגרסיביות.  סוייפרים בקטנה , כן, וזהו. לעומת זאת לחיצה מגלגול אוהב מאד. מאד חסר לי הנעה כפולה ובתקציב של אטקה אין ממש מתחרות

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

• תוכן חדש...