Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1483 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

המון אנשים קונים, מתלהבים וממשיכים לדבר הבא שעושה להם דופימין.. במיוחד ברכבי נישה/ספורטיבי 

פות״ש תתחדש! 

עריכה אחרונה על ידי CarloAbarth

2018 Mazda 3 2.0 Hatchback Premium.

פורסם
לפני 28 דקות, 98civic כתב:

נכנסתי ליד 2 , יש מעל 10 פרמנטורים חדשים לגמרי למכירה. האם יש בעיה איתם?  בתור רכב נישה יש המון מהן למכירה כיד שניה ,נורא מוזר

זה לא רכב נישה. סהכ גיפון עם מנוע חזק. 

זה לא מיאטה או ברז או m2....

וחצי מהם זה עם המנוע 1.5,שהיא לא חזקה במיוחד ואביזה ליטר עם סטייג 1 ״תרביץ״להם ברמזורים. 

נהגתי בקופרה פורמנטור 2.0,מנוע גיבור ואחיזה בשמיים אבל לא רכב מעניין במיוחד ליום יום. 

יש רכבים מהנים פי כמה וכמה גם כדיילי,וברור שבנהיגה ספורטיבית. 

אין בעיית אמינות ברכב מלבד גליצים במסך,שזה לא דיל ברייקר. 

גם קופרות יש בלי סוף שעשו 5 אלף קמ,מבינים שלהחליף רבעיית צמיגים(או זוג קידמי)כל כמה נהיגות ספורטביות זה עסק יקר. 

״חלום״של רכב ספורט זה עסק מורכב....

ההתלהבות יורדת מהר מאוד למי שזה לא תחביב אמיתי.

פורסם

אני מניח שזה חלק בלתי נפרד מהסחרור שעובר על יד 2, מרבית המחירים הם מחירים של חדש ובמקרה הזה מנסים לנצל את העבודה שזמן ההמתנה ארוך. לא שונה מהשוק של המודל 3 לדוגמה, שם כל המחירים ביד 2 הם בהתאם למחיר של חדש ולא של מחיר הרכישה. 

פורסם

באחת הקבוצות עלתה אותה השאלה לגבי כמות הקופרות בנות שהה או פחות שעומדות למכירה. אחד המשתתתפים אמר שעלו על הכביש כ 1000 או מעט יותר קופרות מאז השקת המותג. מדגמי פורמנטור הרוב הן עם המנוע הקטן. ה VZ עם תוספות הגיעו ל כ 290K (חבילות צבע וג'אנט משודרג). 

ההשערות היו שהייתה ציפיה גדולה מה VZ למי שעבר אליה מלאון ולכן אחרי זמן קצר הגיעו למיצוי. וישנה טענה שהגליצ'ים כפי שתוארו פה ואי אלו תקלות במנגנון הגג החשמלי, "שברו" את הבעלים, ובמיוחד את אלו שהשקיעו מעבר ליכולתם וחיפשו דרך לצאת העיסקה ללא נזק. מכירה של רכב במחיר קרוב למחיר הרכישה לאחר תקופת שימוש קצרה, זה פתרון בכלל לא רע.במיוחד בהתחשב בביקוש וזמני ההמתנה הארוכים.

כרגע ביד 2 יש 35 פורמנטור 10 מהם הם VZ . 

• מעניין 1

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם
בתאריך 23.3.2022 בשעה 10:27, Super_T כתב:

אני נוהג כיום בטיגואן 2021 (2 ליטר / 190 סוסים / 4*4)

אני שוקל לעבור לקופרה אטקה

מדהים אותי ש"רכב ספורט" היום מקושר לדברים כמו שתי הבהמות האלו, שהן בדיוק ההפך ממה שקולין צ'פמן חשב עליו כשהוא אמר Add lightness. רוצים ספורט? לכו על קטן/קל/מנוע גדול, זה יתן לכם מרכז כובד נמוך, יציבות, בלימה טובה יותר, וכל מה שצריך כדי להיות ספורטיבי. SUV כאלו הן בדיוק זה - גדולות, כבדות, עם מנועים מאסיביים כדי להזיז אותן מהר, אבל ספורטיבי?

• אהבתי 6
פורסם

יש מעט מאוד רכבים שנוסעים חזק (לפחות בקו ישר) והם עדיין שימושיים מאוד,

בישראל אין גרסאות ESTATE חזקות כי .... מדינת ישראל ועם ישראל,

ואם יש כאלה אז מדובר ברכב נדיר לרכישה ביד שניה כמו פוקוס ST סטיישן למשל..

או רכב שעולה כמו דירה ביד ראשונה - אאודי RS6 לדוגמה..

אז לשמור על תנאי של רכב שנוסע טוב ועדיין אפשר להעמיס אותו ולהינות בטיול בסופ"ש - הולכים על SUV חזק,

הטיגואן לא נמכר בתצורת R בארץ ולכן ה-2 ליטר שקניתי היה הכי חזק שיוכלתי למצוא באותו הרגע (המפעל של קופרה היה סגור בגלל הקורונה)
ברגע שהבנתי שזה "לא זה" - החלטתי לעבור לאטקופרה,

נסיעת המבחן רק אימתה את זה,

הצלחתי למכור את הטיג במחיר מעולה עם מינימום הפסד בגלל הקורונה ואני שמח לעבור לאטקופרה שבגרסת 2022 גם מאובזרת באופן מעולה,

וכן, זה רכב נהדר, שיפרק בקו ישר כל ברז סטנדרטית וכל מיאטה, 
ובתור אחד שלא מחפש סיבובים, ימי מסלול ואת בית-אורן בבקרים (אלא אם כן מדובר על אופני הרים), 
לי, אישית, זה מושלם.

הבחירה ברכב היא, בסופו של יום, אינדיבידואלית,
התפיסה של "מהו ספורטיבי" - אינדיבידואלית לא פחות.

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם
לפני 32 דקות, Super_T כתב:

הבחירה ברכב היא, בסופו של יום, אינדיבידואלית,
התפיסה של "מהו ספורטיבי" - אינדיבידואלית לא פחות.

המשפט הראשון בטוח נכון, לגבי המשפט השני אני לא משוכנע, אבל כל אחת ואחד ומה שעושה להם את זה ברכבים.

ועדיין, אני אניח את זה פה:

Colin McRea, rally legend - Car | Fast cars, Car quotes, Picture quotes

• אהבתי 3
פורסם

סתם בכללי,מכיר בעל ברז אחת ו2 בעלי מיאטות שיתנו לפרארי רכבת בכביש מפותל. 

rs6 רכב משעמם,אגב...אין דרמות. 

גולייה תיהיה סופר מעניינת...בפחות כסף מrs6. 

גם גולייטה ב60 אלף תיהיה כיפית לנהיגה,וכמובן שמיאטה ב90 אלף תלמד אותך נהיגה ברמה שלא לומדים על שום רכב ״חזק״. 

אני בטוח שתהנה מהאטקה(גם אני הייתי נהנה איתה מאוד כמובן)והיא אוחזת מאוד אין פה שאלה. 

אבל רכב ספורט זה לא. 

גם לאון קופרה זה רק רכב ״ספורטיבי״כמו כמעט כל הוטאצ....לא ספורט.(עדיין יש 2-3 עם פלפל בגוון אחר)

גם הsuv של למבורגיני זה בדיחה גרועה לדעתי....ולדעת רבים. 

תתחדש,רכב מצויין ושימושי ואם הייתי בעל משפחה זה מה שהייתי קונה כרכב יחיד בבית.

פורסם
לפני כשעה, Super_T כתב:

וכן, זה רכב נהדר, שיפרק בקו ישר כל ברז סטנדרטית וכל מיאטה, 

גם יונדאי איוניק

• אהבתי 3
  • מצחיק 1
  • מעניין 1

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם

ספורט או לא ספורט, 
אני מניח שאני פשוט לא מבין אנשים שנוהגים במיאטה או BRZ,
ברור לי שהפידבק מרכבים כאלה משוגע והנהיגה בהם דורשת מיומנות גבוהה,

אני גם מאמין שהנהגים ברכבים האלה לא סתם בחרו בהם (ומיליונים כמוהם בעולם),
מצד שני, השאלה מה "מהנה" בעיני - וסיבובים וימי מסלול - פחות העניין שלי,

אני בטוח שכביש הררי יכול להיגמע במהירות לא חוקית בלי יותר מדי מאמץ מצד האטקופרה,

אני לא חושב שאבדוק את זה, אותי מעניינים דברים אחרים שנופלים בקטגוריית ה"חזק" או ה"מהיר",

ולא, יונדאי איוניק או טסלה, לא נמצאות שם.

אגב, אין פה דיס-המלצה לרכישה של ברז או מיאטה,

יש לי מכר שנוהג במיאטה בגרסת 100 שנה למאזדה (אאל"ט) - הרכב מופלא בעיניו ולפחות חיצונית הוא לא פחות ממהמם,

אני שמח בשבילו, אני בוחר אחרת,

אם הייתי אוהב לנהוג ברכב ידני, עדיין הייתי מעדיף סיוויק טייפ-אר מהדור האחרון על מיאטה, או 308GTI חדשה ככל שניתן למצוא,

הכל עניין של העדפה וטעם וכבר הסכמנו שזה אישי. מאוד.

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם
לפני 5 דקות, Super_T כתב:

הכל עניין של העדפה וטעם וכבר הסכמנו שזה אישי. מאוד.

וזה היופי. יש מקום לכולם (אפילו אם הם בוחרים לא נכון 😁)

• מצחיק 3

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם
לפני 46 דקות, Super_T כתב:

אני מניח שאני פשוט לא מבין אנשים שנוהגים במיאטה או BRZ,
ברור לי שהפידבק מרכבים כאלה משוגע והנהיגה בהם דורשת מיומנות גבוהה

מילת המפתח מודגשת בציטוט. יש מי שמוכן לזה ומחפש את זה, יש מי שלא. זה הכל. טוב או לא, שכל אחד יחליט עבור עצמו, אני לא מיסיונר.

• רעיון טוב! 1

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תוכן חדש...