Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1551 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי,

קיבלתי היום הצעת מחיר להתקנת מערכת ברכב הכוללת:

4 ליבות 2 ג’יגה ראם 32 זכרון אנדרואיד 10/11 של החברה סינקופה, או ניפון (נתון לבחירה)

המחיר הינו 1,690₪ כולל התקנה - תואם מקור 9 אינץ׳.

צרכב מסוג - מזדה 3 שנת 2011. 

במידה ואני רוצה את המערכת עם Apple CarPlay אני נדרש להוסיף עוד 200₪ משמע - 1,890₪.

מה דעתכם?

האם יש הבדל בין מערכות?

האם הצעת המחיר היא טובה?

עברתי 5 מקומות, רובם מוכרים מוצרים זולים מאוד וחברות לא מוכרות Cage, Zed וכ׳ו במחיר מופקר שמתחיל מ- 1,500₪ עם אותם הנתונים שציינתי קודם לכן. 

עריכה אחרונה על ידי Jester
פורסם

זטה סנקופה מאוד פופלרי היום עובד מצוין . כמובן שכל המערכות אנדרואיד הם מוצרי מדבקה סיני . לפי דעתי תרכוש את האנדרואיד ממקום מוכר ובעל מונטין שנותן אחריות אמיתית . מנסיון שלי ההיתי הולך על מכשיר 4G 

פורסם

2 ג'יגה מידי חלש היום.

יונדאי סונטה 2000 | פורד מונדאו 2010 | מיצובישי גרנדיס 2005 | שברולט אפלנדר 2007

בתאריך 1.8.2021 בשעה 17:55, m3x7r3m3 כתב:

איך יודעים שפוליטיקאי משקר? השפתיים שלו זזות

פורסם

@DIN_13345

זהו שעל שתיי הדגמים יש אחריות של שנה, תוכל להרחיב למה אתה מתכוון באחריות אמיתית?

ה- 4G משמעותית יקר יותר באיזור ה- 3,000₪

הזוי מבחינתי לשלם סכום כזה על מערכת לרכב.

@Avi135

חלש מאיזו בחינה? לא ניתן נניח להפעיל Spotify + Waze? מה אם חיברתי CarPlay האם גם כאן היא תעבוד פחות טוב?

פורסם
לפני 9 שעות, Jester כתב:

@DIN_13345

זהו שעל שתיי הדגמים יש אחריות של שנה, תוכל להרחיב למה אתה מתכוון באחריות אמיתית?

ה- 4G משמעותית יקר יותר באיזור ה- 3,000₪

הזוי מבחינתי לשלם סכום כזה על מערכת לרכב.

@Avi135

חלש מאיזו בחינה? לא ניתן נניח להפעיל Spotify + Waze? מה אם חיברתי CarPlay האם גם כאן היא תעבוד פחות טוב?

3000 שח ? זה מוגזם מאוד אני שקניתי לאחותי לפני חצי שנה 4G עם קאר פליי עלה ה 1490 ש''ח מכשיר מדהים של זטה 

2G פחות סוחב הכל איטי יותר וברגע שמפעילים יותר מאפליקציה אחת מרגישים שהמכשיר עובד לאט ב 4G עובד פיקס אחותי עפה על זה . אצלה זה מותקן במאזדה 2 

פורסם
בתאריך 3.3.2022 בשעה 01:51, Jester כתב:

המערכת תגיב לך באיחור על כל לחיצה במסך, זה ממש מרגיז.

• אהבתי 1

יונדאי סונטה 2000 | פורד מונדאו 2010 | מיצובישי גרנדיס 2005 | שברולט אפלנדר 2007

בתאריך 1.8.2021 בשעה 17:55, m3x7r3m3 כתב:

איך יודעים שפוליטיקאי משקר? השפתיים שלו זזות

פורסם

ממליץ מאוד לקחת מכשיר 4 גיגה

המכשיר יריץ מהר יותר - הבדל מורגש

יש לנאקמצי מכשירים מעולים

וגם לcarteah דגם G9 עם קארפלי במחירים אטרקטיבים יותר

דוקטור קארלד-מתקין מערכות שמע ומסכים לרכב (גילוי נאות ! )

• תוכן חדש...