Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1558 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

היום הייתי באיכילוב.

בדרך כלל אני מצלם את מקום החניה כולל מספר שורה וקומה. היום שחכתי לעשות זאת. למזלי, הנהלת החניון חשבה מראש על מקרים דומים - בקומה - 1 ישנה עמדה ממוחשבת בה מזינים את מספר הרכב ומקבלים תמונה כולל מיקום.

האם ישנו התקן כלשהו שניתן למקם ברכב שיעזור לאתר את הרכב במקרה ושוכחים לצלם אותו?

נ. ב לקח לי כשעה לאתר את הרכב

מאוד לא נעים, לא נורא.

פורסם

גם ברמת החייל יש את זה. אחלה דבר.

לשאלתך, אני ממליץ בתור הרגל, גם אם לא מצלמים, לנסות לשנן באופן ויזואלי את הדרך מהאוטו למעלית. פסיכולוגית, כאשר אתה נותן משמעות למשהו, הוא נכנס לזיכרון טוב יותר.

1710698382_2021-08-1012_43_43.thumb.jpg.ebc66d7b5004ec0f7684a94ab3e714d5.jpg

• אהבתי 2
פורסם

לך תעשה את זה במירוץ פורמולה 1 באוסטריה, עשרות אלפי רכבים מחנים בשדות, בלי מספרים ובלי שלטים 😂

• אהבתי 1
פורסם

או, מה שהדהים אותי, איך הדני המצוי מוצא את האופניים שלו בחניון שליד תחנת הרכבת המרכזית של קופנהאגן. עשרות אלפי זוגות בצפיפות ובכמה קומות.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

מה שאני עושה בבחניונים שאני לא מכיר זה עוצר שניה להבין איפה אני, מה הצבעים והמספרים סביבי ואיפה היציאה שאני מחפש יחסית לרכב - ורק אז מתחיל לנוע.

ככלל, כשאתה נותן את הדעת על הסביבה ולא הולך על אוטומט, יש סיכוי מאוד טוב שתזכור פרטים שיעזרו אחר כך. כשעושים דברים על אוטומט (יוצא, מצלם, הולך) אז אמנם אפשר לעשות עוד דברים במקביל (כמו להמשיך לנהל שיחה רציפה עם הנוסע), אבל גם לא זוכרים פרטים שיכולים לעזור אחר כך.

עריכה אחרונה על ידי daniel.asu
  • רעיון טוב! 2
פורסם
לפני 13 שעות, KipodYam כתב:

יש תגים חכמים של אפל וסמסונג. נראה לי אמור לעבוד

אכן תג חכם יכול לסייע.

עם זאת ובניגוד לאבזר פעיל (סמרטפון וכו׳) קיימת דרישה מקדמית לאיתור בדמות רשת פעילה (מכשירים סלולרים, וויפיי וכו׳).

בהנחה שתטרח להתחבר לרשת וויפיי ציבורית עוד בחניון (כך שהתג יתעדכן בפרטיה) - אתה אמור להיות מסודר :)

לפני המון זמן,  avargel כתב:

חברים, הבא שעונה לו חוטף כאפה. אני לא צוחק.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אלפא אדומה יותר  קל למצוא.
שיטה שעזרה לי מאוד פעם:
התחברתי מרחוק למצלמות של הרכב, ראיתי מה הן רואות וחיפשתי את המקום.

• אהבתי 2
  • מצחיק 1
  • מעניין 1

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

השבוע בחיפה היה סיפור דומה אך שונה. 

אדם מסר את רכבו מסוג ניסאן מיקרה, לסוכן שעוסק במכירת רכבי יד שנייה. 

כעבור שבועיים הסוכן נפטר, ומיקום הרכב לא היה ידוע לאף אחד. 

כאן נכנסו מתנדבי ידידים לתמונה שפרסמו את תמונת הרכב, וכעבור יומיים נמצא הרכב בתחנת הדלק 'אורות' בדרך בר יהודה. 

• אהבתי 1
  • מעניין 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 21 שעות, DC10 כתב:

לך תעשה את זה במירוץ פורמולה 1 באוסטריה, עשרות אלפי רכבים מחנים בשדות, בלי מספרים ובלי שלטים 😂

מה הבעיה, זה כמו לחפש קורולה כסופה בחניון של חברת הייטק

• מצחיק 1

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 23 שעות, DC10 כתב:

קרה לי בהנובר, ביציאה מיריד. בבוקר היתי בשורה 2 במגרש 3. ב6 בערב לא היה זכר לסימון המגרש והרכב עמד לבד האמצע השדה 😆

• מצחיק 1

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

• תוכן חדש...