Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שוטרת עם מצלמה איכותית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1579 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

הבוקר ראיתי (אם לא דמיינתי)בכביש  גהה לדרום בגשר מעל צומת מסובין

שוטרת תנועה עם מצלמה של צלמים  איכותית מצלמת למטה בצומת 

יכול להיות שצילמה נוף אבל מאוד יכול להיות שגם צילמה נהגים שעוברים אפע'ס באדום .......

מישהו ראה את זה

עריכה אחרונה על ידי ידני
  • תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

איך היא מספיקה מתוך 3-4 שורות של רכבים לאתר מי מחזיק טלפון, לצלם אותו ולדווח ?

הזום במצלמה יכול להנעל על שורה אחת כדי לראות אותה טוב

מה עם עוד 3 שורות?

עריכה אחרונה על ידי Transporter
פורסם

אני מתלבט אם לכעוס או לעודד. הצד המכעיס - מצלמים אותך בתוך הרכב בצורה שפוגעת מאוד בפרטיות. הצד המעודד הוא אם יכריחו אותם לתת קנסות כאלו אך ורק עם תיעוד.

2 שוטרים עצרו קרוב משפחה שלי ואמרו לו שהוא התעסק עם הפלאפון בנהיגה (לא היה ולא נברא). הוא אמר שלא. הם טענו שכן ובאו לרשום לו קנס.

הוא אמר להם שיראו ביומן שיחות ובהודעות שלא היה שום דבר בפלאפון ב20 דקות האחרונות. הם שלפו לו את הטיעון המנצח "התעסקת עם WAZE\אינטרנט וכו'". הוא הוציא להם את הטלפון הטיפש שלו.

בשלב זה הם נסוגו. כל נהג אחר שאתרע מזלו להיות עם סמארטפון היה חוטף דו"ח משוטרים מושחתים שרצו למלא מכסה של קנסות.

• אהבתי 7
  • מבאס 1
פורסם

מניין לך שיש מכסה של קנסות?

לפעמים כנהגים אנחנו מתעסקים בעוד דברים והתעסקנו גם לפני שהיו סמארטפונים, מאמין שהם ראו שדעתו מוסחת מהכביש והניחו שזה סמארטפון ולא בהכרח בדו את האירוע מהראש

מיצובישי כריזמה 98 -> מאזדה 3 2008 -> סוזוקי SX4 2013 -> מיצובישי אטראז׳ 2015 -> קיה ספורטאז׳ 2012

מתנדב בחלפים - סיוע בהזמנת חלקי חילוף לרכב מחו״ל

פורסם (נערך)

עכשיו התנועה לירושלים עדיין דלילה בגלל יותר עבודה מהבית.

אבל, כשהקטע מגשר מוצא לירושלים עמוס יש שוטר שמתחבא בשיחים שליד הפיצול לכביש 1 (למנהרת הארזים).

הוא נמצא שם על בסיס כמעט יום יומי ונראה שיש לו מצלמת SLR או Mirrorless איכותית.

הוא מצלם את העולים בפקק לירושלים.

עריכה אחרונה על ידי אורי מ.

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

פורסם

במקרה זה אני בעד עבודת המשטרה שאוכפת כך את עברות הסלולרי,

זאת עברה חמורה שגורמת לאחוז ניכר מתאונות הדרכים וצריך לאכוף אותה בכל דרך.

• אהבתי 3
פורסם
לפני כשעה, dotSYS כתב:

לפעמים כנהגים אנחנו מתעסקים בעוד דברים והתעסקנו גם לפני שהיו סמארטפונים, מאמין שהם ראו שדעתו מוסחת מהכביש והניחו שזה סמארטפון ולא בהכרח בדו את האירוע מהראש

מצב נתון - הנהג לא התעסק עם כלום. עוד מצב נתון - זה לא היה ויכוח של 10 שניות. השוטרים טענו שוב ושוב שראו בוודאות שהתעסק עם הסלולר = שיקרו ביודעין.

פורסם
לפני כשעה, עדי-אל כתב:

מידי פעם אני רואה שוטר בתחנת רכבת ת"א מרכז עומד בגשר מעל הכביש ומצלם

אתה מדבר על השוטר שעומד על גשר מוזס ומצלם את הנוסעים דרומה מאחור?

הוא מתעד דו״ג שנוסעים בשוליים כשאין עומס (בודאות, אחרי מעקב רציף מחון אחד המשרדים הסמוכים).

פורסם
לפני כשעה, dotSYS כתב:

אתה בוחר להגן על השוטרים במקרה הזה כאילו מעולם לא נתנו דוח שקרי?  הייתי עד ל3 דוחות שקריים בעיניים שלי (1 בתור נהג 2 בתור נוסע)

• רעיון טוב! 2

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

גם אם אין מכסה של קנסות, הרי שבכל גוף בו ישנם הרבה אנשים שעושים את אותה עבודה תתעורר תחרות מי עושה הכי הרבה עבודה או עושה את העבודה הכי טובה, ולכן לא קשה לדמיין שוטרים שרוצים לתת כמה שיותר דו"חות.

היו מספיק ארועים בשנים האחרונות בהם ראינו שהלהיטות של גורמי אכיפה להצליח בתפקיד שלהם גרמה להם להתעלם במודע מנהלים וגם לא לומר אמת במקרים מסויימים. 

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, llaavvii כתב:

במקרה זה אני בעד עבודת המשטרה שאוכפת כך את עברות הסלולרי,

זאת עברה חמורה שגורמת לאחוז ניכר מתאונות הדרכים וצריך לאכוף אותה בכל דרך.

כן 

הרי נהג שעומד בפקק  ונוסע על 1 קמ"ש זה נורא מסוכן שייגע בפלאפון 

אגב יש לי שאלה : אם אני רוצה להעביר שיר בפלאפון או לחילופין לשנות כתובת בוויז

מה הם האופציות החוקיות לעשות זאת בלי לעצור בשוליים?

עריכה אחרונה על ידי ידני
  • תוכן חדש...