Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 911 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 10 דקות, cohen motor 377 כתב:

אני לא יודע אם כבר כתבו את זה כי כבר דיברו פה על פתחי התדלוק ומתלים לפקק 

שמתי לב שברכבי יונדאי יש על הדלת של פתח התדלוק מתקן כזה להנחת הפקק

חחח בהודעה הראשונה בשירשור כתבתי על זה אבל לא מתקן אלא 2 סדקים בפקק והוא מתלבש על הדלתית 

פורסם
לפני 20 דקות, Shay Shd Dave כתב:

נראה לי שגם בוואגיות יש את זה 

בלקסוס החדשות הדלת האחורית לא תיפתח אם הרכב מזהה מישהו באזור של הדלת ותדליק אור אדום בתאורת אווירה והידית שם עם מנגנון אלקטרוני שננעל ורק אחרי שהשטח נקי אפשר לפתוח את הדלת 

שיגעון, בא נראה מישהו מצליח לצאת מהדלת כשהוא באזור גוש דן

• אהבתי 1
פורסם
לפני 24 דקות, cohen motor 377 כתב:

אני לא יודע אם כבר כתבו את זה כי כבר דיברו פה על פתחי התדלוק ומתלים לפקק 

שמתי לב שברכבי יונדאי יש על הדלת של פתח התדלוק מתקן כזה להנחת הפקק

אמת, היה לי בi20, לחמי בקיה נירו ולי עכשיו בסוזוקי סוויפט.

פורסם

גם ב-VAG נתקלתי בזה, היה לי ככה בארונה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

בדאטסון 280zx:

מעל מהירות מסוימת המזגן מכניס אוויר מבחוץ במקום סירקולציה פנימית.

למפשיר אדים יש מצב אוטומטי או מצב טיימר.

פורסם

סוזוקי ג'ימני
המזגן מפסיק לעבוד כשהאוטו מתאמץ בLOW 🤦‍♂️

• מצחיק 4

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם (נערך)
לפני 17 שעות, dorsht כתב:

גם ב-VAG נתקלתי בזה, היה לי ככה בארונה.

@dorsht למעשה אני לא זוכר ב-30 השנים האחרונות רכב בלי מתקן כזה. בדרך כלל זוג "שפתיים" שתופס את הפקק, אבל בארונה באמת פין על הפקק שנכנס ללולאה על מכסה הפח.

אגב, לפני שהיה מכסה פח היה מנעול לפקק המילוי. במקרה הטוב תאם את המפתח של הדלתות, במקרה הרע היו לרכב 3 מפתחות - לדלת, לסוויץ' ולדלק.

@cohen motor 377מכיר את הפטנט, נתקלתי בו כמה פעמים, לאחרונה בקוגה ששכרתי בצרפת, חוסך שני חצאי סיבובים, אבל פחות נוח למקם את האקדח. תיקו.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בקורולה ובכוכב חלל (ספייס סטאר) יש שפתיים כאלו, השיטה שהייתה בארונה לדעתי הרבה יותר נוחה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם (נערך)

פיקאסו 2017 אקסלוסיב

יש שם הנדסת אנוש מעולה וחשיבה על הפרטים הקטנים בהתאמת הרכב למוביל משפחתי, ומתאים לי איכשהו לשכוח את הכי משמעותיים ולהתפס לשטויות. אז מי שנזכר בעוד - שיוסיף:

1. מראה מרכזית קטנה וקמורה נוספת מעל המראה המרכזית, המיועדת רק לחלל הרכב ולא לשמשה האחורית.

2. תאורת תא המטען דו-שימושית, כי בעצם מדובר בפנס נשלף נטען

3. מגשים לילדים כמו במטוס

4. תאי אחסון בשפע, כולל 2 "בורות" ברצפת הרכב מתחת לשטיחונים (אגב הרצפה שטוחה לחלוטין והקטן שלי פשוט הולך בתוך הרכב מצד לצד), תא מרכזי בין הנהג לנוסע ענק ונשלף (אפשר להכניס במקומו מזוודת עליה למטוס), תא מתחת לשטיחון תא המטען הנמשך אל מתחת למושבי השורה השלישית כשהם במצב פתוח, ועוד ועוד

5. חמשת המושבים האחוריים מתקפלים במשיכת ידית למצב שטוח ויוצרים יחד משטח הטענה אחיד בגובהו + כיסויים קשיחים ליצירת "רצפה" אחודה

5. השורה השניה היא 3 מושבים נפרדים ונעים על מסילות. התצורה הנוחה ביותר לרכב משפחתי.

6. המושבים בשורה השניה מתכווננים עם הטיה קלה לאחור של גב המושב (בערך כמו במטוס). הופך את הישיבה למבוגרים לנוחה מאוד אף בנסיעות ארוכות

7. לו"ש ענק ואינפורמטיבי במרכז הדשבורד. אחרי שהתרגלתי לזה אני לא מצליח להבין את ההגיון שבתצורה הרגילה.

8. כשעושים דאבל ווינקר ואז מגיע צורך באיתות לצד אחד בלבד, אין צורך לבטל קודם את הדאבל - זה מתבצע אוטומטית כשמשתמשים בידית האיתות, וחוזר בחזרה לדאבל ברגע שהידית חוזרת למרכז.

9. עוד בדאבל. אחרי דקה הרעש של האיתות נחלש כדי לא להפריע.

10. קורת A מפוצלת ל2 קורות דקיקות שביניהם חלון לא קטן, מה שנותן שדה ראיה פנטסטי ו0 שטחים מתים בכיוון הזה. בכלל, כל האוטו הזה אקווריום אחד גדול, כולל השמשה הקדמית המתארכת בהסעת סך השמש על מסילה לאחור.

11. אבזור מטורף ביחס לשנתון וביחס לעובדה שמדובר במשפחתית עממית ולא ברכב יוקרה: בקרת שיוט חצי אוטונומית מבוססת מצלמה ורדאר אאל"ט, חיישנים מקוריים קדמיים ואחוריים + מצלמת רוורס, חניה אוטומטית (!), חיישני גשם ותאורה כולל החלפה אוטומטית של אור דרך/מעבר, שמירה אקטיבית על נתיב (עובד רק עד רמה מסויימת של עיקול, אי אפשר באמת לסמוך על זה. אבל תיקונים קלים - עובד מדהים), אנדרואיד אוטו, תא כפפות מקורר ומואר, כניסה והנעה ללא מפתח, מיזוג עם מפוח עצמאי בשורה השניה, בקרת אקלים מפוצל, שליטה קולית במגוון פונקציות, מראה מרכזית מתכהה אוטומטית נגד סנוור, ועוד

עריכה אחרונה על ידי avargel
  • אהבתי 7
  • מעניין 1
  • רעיון טוב! 1
ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם
בתאריך 19.7.2023 בשעה 23:43, avargel כתב:

10. קורת A מפוצלת ל2 קורות דקיקות שביניהם חלון לא קטן,

זה נותן לך ליפתוח חלונות קדמיים בנסיעה בלי לקבל רוח לפרצוף 

• תוכן חדש...