Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב קטן עד 25,000

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1625 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני שעה, rev-Match כתב:

אני לא יכול להגיד שאני לא מסכים איתך אבל היות ונראה שהבחור לא בעל ידע טכני התגובות שהוא יקבל במוסכים כאשר יכנס עם 301 או מאזדה 2 יהיו שונות עד מאוד.

תוצרת צרפתית מקבל יחס מזלזל מצד נותני השירות, זה מתחיל בשמנים בתקן הלא נכון ומסתיים בגישת ניסוי ותהייה בכל מה שקשור לפתרון תקלות.

צריך להתייחס לכל מקרה לגופול 301 יש מנוע אטמוספרי וותיק ובסיסי מדגם TU5 שלא צריך שמן בשום תקן מיוחד או הבנה/הכרה מיוחדת של המנוע ושל רכיבים אחרים.

בגלל זה אין צורך במוסכים עם הבנה מיוחד או בשמנים עם תקן, אתה יכול להיכנס עם הרכב הנ"ל לכל מוסך כללי ולשפוך בפנים כל שמן מנוע בצמיגות הנכונה.

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני כשעה, rev-Match כתב:

אין לי תלונות על האמינות של הפאביה, רכב נפלא.

הרכב לא נתקע אבל דורש תשומת לב (אולי זה אני פדנט והאחרים לא יתרגשו מנזילת שמן או ירידה במלס הנוזל קירור, ימלאו וימשיכו לנסוע)

בניגוד למאזדה ששם בפתיחת מכסה מנוע לא היו שום ממצאים. 

טיפול ועוד טיפול וגם לא היה טיפול יקר כמו טיימינג.

אז הרכב אצלהם במשפחה מ2012, כרגע של האישתו עם 250 אלף ק״מ.

מטפל ביבואן לכן האחזקה לא הכי זולה.

למהנדס שעובד איתי יש מזדה 2, מספר שנים, גם מאוד מרוצה, אם כי לאחרונה הוחלף צינור שהיה קושי להשיגו.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...