Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ריח דלק בפג'ו 205

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7746 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי ריח חריף של דלק בפג'ו 205 שלי... בבדיקה ראשונית לא מצאתי שום דבר חשוד שווה הסתכלות

אני כותב כאן כי אולי יש נקודות רגישות בפג'ו 205 שאנשים כאן יודעים עליהם מבחינת צנרת הדלק

מה דעתכם?

פורסם

יכול להיות למצב שכזה 110 סיבות בעיקרון יש מצב שהפלאגים לא תיקנים..או חוטי הצתה..מניסיון...יכול להיות גם שהדוד של האגזוז שבק חיים ...

או שאתה צריך לעבור ניקוי קרבורטור במידה ויש באוטו..

פורסם

QUOTE=apexi]יש לי ריח חריף של דלק בפג'ו 205 שלי... בבדיקה ראשונית לא מצאתי שום דבר חשוד שווה הסתכלות

אני כותב כאן כי אולי יש נקודות רגישות בפג'ו 205 שאנשים כאן יודעים עליהם מבחינת צנרת הדלק

מה דעתכם?ריח דלק מעיד על נזילת דלק מאחד הצינורות/ משאבת דלק/ מיכל דלק וכ'.

גש למוסך מחר על הבוקר על גרר בלבד מכיוון שהרכב שלך יכול לעלות לך באש!

פורסם

האם החלפת פילטר דלק/משאבה/צנרת דלק לאחרונה?

האם עשית טיפול לאוטו שכלל החלפת אחד מהנ"ל?

האם היתה לך מכה כלשהי מלמטה לאחרונה?

ואם זה התחיל אחרי אחד מהנ"ל, תבדוק האם הכל מחוזק טוב ואין נזילות. בדר"כ הנזילות קורות כאשר המנוע עובד ויש לחץ במערכת לכן הגיוני מאוד שלא תראה כלום כאשר תפתח מכסה מנוע (זמן העידויי של הדלק כ2 דקות -כאשר המנוע קר). אם אתה אומר שהריח חריף

ובלתי סביל- אז על תניע את האוטו, ובמיוחד כאשר אתה עושה משה מעל המנוע!!!

עם מחירי הדלק של היום צריך להיות יצירתיים...

"...торможу редко, но метко"

פורסם

שבת שלום.

בפג'ו 205 יש בעיה עים צינור מילוי הדלק.

הצינור מפתח מילוי הדלק עד למיכל הדלק עשוי מפלסטיק ונתקלתי כבר במיספר מיקרים שהצינור ניסדק ואז יש ריח חריף של דלק ברכב בדרך כלל לאחר מלוי דלק.

אגב זו היתה מחלה בסיטרואן C15 .

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם
שבת שלום.

בפג'ו 205 יש בעיה עים צינור מילוי הדלק.

הצינור מפתח מילוי הדלק עד למיכל הדלק עשוי מפלסטיק ונתקלתי כבר במיספר מיקרים שהצינור ניסדק ואז יש ריח חריף של דלק ברכב בדרך כלל לאחר מלוי דלק.

אגב זו היתה מחלה בסיטרואן C15 .

בברכה בני ל.

אמת.

לי אותה הבעייה.

בייחוד כשהמיכל מלא או לאחר מילוי

האוטו לא יעלה באש מזה :) לפחות נראה לי ככה......

פורסם
האוטו לא יעלה באש מזה :) לפחות נראה לי ככה......

הדרך הכי טובה היא לחכות ולראות..

אבל זה ממש לא נעים שהרכב מתחיל לעלות לך באש באמצע צומת מרכזית תוך כדי המתנה ברמזור (מניסיון) וגם לא ממש בטיחותי הייתי אומר.

• תוכן חדש...