Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1534 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 13 דקות, yor2 כתב:

אז בדקתי. בשני השלטים 27 מעלות.  במד חום הרגיל 28 מעלות. שני השלטים הם UPS של אלקטרה

המזגן מכוון ל 26 מעלות. יש לקחת בחשבון שיש סטייה של מעלה +/- בכל מד חום דיגיטלי.

תודה על הבדיקה!

הטמפ בשלטים עקבית עם טמפ הסביבה? היא לא קופצת כול הזמן?

אחרי שהמזגן התחיל לעבוד היא רק עלתה לא קפצה למעלה למטה?

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

המזגן אנורטר לכן הטמפרטורה יציבה. השלטים לא שחקו בטמפרטורה.

וגם המד חום התייצב ולא עלה. יותר.

באון אוף יש יותר  הרגשה פעם חם פעם קר. 

• רעיון טוב! 1

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

פורסם
לפני 4 שעות, Michaelr כתב:

אצלינו במזגני תדיראן חיישן הטמפרטורה של המזגן ממוקם ככה שבחימום האוויר החם מהמזגן עולה לכיוון החיישן, מחמם אותו הרבה מעל טמפרטורת החדר והמזגן נכבה ונדלק הרבה פעמים.

אז כאשר מוגדרת טמפרטורה של 20-22 לוקח למזגן המון זמן לחמם את החדר כי הוא נכבה כל מספר דקות.

הטריק שלי הוא להעלות את הטמפרטורה ל25-28 מעלות וככה המזגן לא נכבה הרבה זמן, כשהחדר מתחמם אני מוריד את הטמפרטורה ל21-22 ומשם המזגן כבר מצליח לשמור על טמפ' נוחה ויציבה, בדר"כ עובד מספר דקות ואז נכבה ל10-20 דקות.

במזגן בסלון יש שלט מקורי של תדיראן עם iFeel שעובד מעולה אם שמים את השלט רחוק מזרם האוויר של המזגן.

גם בקיץ כדאי להשתמש בשיטה שלך?

לקרר חזק על 18 ואז לעלות ל23~24?

חוץ מהתקופה האחרונה (בערך לפני שבוע), כנראה בגלל שמאוד קר, תמיד הייתי שם במזגן את הטמפ שבא לי וזהו, תמיד עבד טוב, גם בקיץ וגם בחורף. 

פורסם (נערך)

לא שמתי לב לבעיות בקירור, בחימום כנראה חלק מהאוויר החם שמוציא המזגן עולה למעלה ומעלה את טמפרטורת החיישן, אבל אלה מזגנים עיליים רגילים, לא מרכזי אז החיישן ממש קרוב לפתח יציאת האוויר.

להבנתי מה שמפריע לך כרגע זה שהמזגן נכבה ונדלק באופן תכוף? 

אם אתה מגדיר לו טמפרטורה גבוהה בהתחלה ומוריד לטמפ' הרצויה אחרי שהחדר התחמם המזגן מצליח לשמור על טמפ' סביב זאת שאתה מבקש?

אם כן אז אני לא כל כך רואה מה הבעיה, אם אתה רוצה טמפ' יותר יציבה אז תשתמש בiFeel ותחליף שלט אם הנוכחי מזייף (אגב השלטים האלה עולים 3-4 דולר באליאקספרס).

אם הבידוד בבית לא טוב אז ברור שהמזגן ידלק ויכבה באופן תכוף יותר כשמזג האוויר קר במיוחד כי הבית מתקרר הרבה יותר מהר.

אם אני פותח מעט את החלונות בחדר אז המזגן אצלי נדלק ונכבה כל 3-5 דקות בערך.

עריכה אחרונה על ידי Michaelr
פורסם

מה שאני יודע זה. שבשלטים של אלי. אין ifeel. וגם לא מחזיקים מעמד.

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

פורסם
לפני 7 שעות, דניאל1983 כתב:

שלום,

מחפש פתרון שיתן שליטה מדויקת לטמפ בדירה.

האם בעזרת סנסיבו ניתן לשמור על טמפ למשל של 22 מעלות?

ברגע שטמפ מתחת ל22 שהמזגן יעבוד ומתי שמעל שיכבה?

אצלי בבית מותקן מזגן מיני מרכזי של אלקטרה, כאשר לא היה קר כמו עכשיו אפשר היה לגרום לו לעשות טמפ נעימה בדירה. עכשיו זה מעצבן..

כאשר אני שם בשלט טמפ למשל 24, הוא עובד בהתחלה שעה ומעלה עד 20 מעלות, אחרי זה עובר להפסקות של 2 דקות אחרי 10 דקות עבודה עד שהטמפ מגיעה לסביבובת 21, ואז הוא מתחיל במשך שעות לעבוד 4 דקות ואחרי זה לעשות השהיה 2 דקות. 

אני עם סנסיבו, אם יש שאלות ספציפיות בשמחה.

אחלה פתרון. קובע טווח טמפ' של מינ-מקס והוא עושה את שאר העבודה.

2 יתרונות שלו על IFEEL (מעבר להיותו ככל הנראה יותר מדוייק)

1. שליטה מרחוק - בימי קיץ חמים אני מפעיל אותו מהדרך 15 דקות לפני שאני מגיע הביתה והבית כבר נעים, כנ"ל בחימום.

2. יכולות התממשקות לבית חכם (אם זה בכלל מעניין אותך).

פורסם (נערך)
לפני 50 דקות, Michaelr כתב:

לא שמתי לב לבעיות בקירור, בחימום כנראה חלק מהאוויר החם שמוציא המזגן עולה למעלה ומעלה את טמפרטורת החיישן, אבל אלה מזגנים עיליים רגילים, לא מרכזי אז החיישן ממש קרוב לפתח יציאת האוויר.

להבנתי מה שמפריע לך כרגע זה שהמזגן נכבה ונדלק באופן תכוף? 

אם אתה מגדיר לו טמפרטורה גבוהה בהתחלה ומוריד לטמפ' הרצויה אחרי שהחדר התחמם המזגן מצליח לשמור על טמפ' סביב זאת שאתה מבקש?

אם כן אז אני לא כל כך רואה מה הבעיה, אם אתה רוצה טמפ' יותר יציבה אז תשתמש בiFeel ותחליף שלט אם הנוכחי מזייף (אגב השלטים האלה עולים 3-4 דולר באליאקספרס).

אם הבידוד בבית לא טוב אז ברור שהמזגן ידלק ויכבה באופן תכוף יותר כשמזג האוויר קר במיוחד כי הבית מתקרר הרבה יותר מהר.

אם אני פותח מעט את החלונות בחדר אז המזגן אצלי נדלק ונכבה כל 3-5 דקות בערך.

בדיוק ההפך, עכשיו אין שום בעיה!

השיטה שלך עובדת מצויין וסופסוף נעים בבית.

עשיתי בדיוק כמו שכתבת: בהתחלה חיממתי חזק את הבית כשהמזגן על 28, אחרי זה הורדתי את הטמפ ל22 כשהטמפ בבית הגיעה ל21. כתוצאה מזה המזגן נדלק כול 10 דקות ל4 דקות, ושומר על טמפ נעימה בבית בין 21 ל22 מעלות, כבר יותר מ5 שעות.

חשבתי שאולי גם בקיץ יהיה יותר יעיל ונכון להשתמש בשיטה שלך.

הבידוד אצלי בבית מצויין, חלונות כפולים, קומה 4 מתוך 13.

ומדובר במזגן מיני מרכזי של אלקטרה.

הרגש ממוקם קרוב ליחידה הפנימית בהנמכת תקרה.

לפני 33 דקות, Michaelr כתב:

לא יודע, זה נראה בדיוק השלט של אלקטרה, כולל מדבקת הנחיות בעברית בשלט https://www.aliexpress.com/item/32671496683.html

אצלי גם השלט נראה בדיוק ככה.

ההבדל הוא שהחיישן טמפ שלו מאוד מזיף.

עריכה אחרונה על ידי דניאל1983
פורסם

ממליץ על סנסיבו יש לי במשרד.

במיוחד בקיץ מדליק אותו ביציאה מהבית ומגיע לחדר מקורר. תענוג.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

הבעיה העיקרית שלי עם הסנסיבו שלא תמיד הוא משדר פקודה למזגן למרות שלפי האפליקציה הוא הדליק את המזגן.
יש לו המון פספוסים והוא יושב בקו ישיר לעיינית של המזגן.

כי החיים הם לא רק קו ישר PSI

פורסם
לפני שעתיים, דניאל1983 כתב:

שאלה לבעלי סנסיבו, אם למשל אתם קובעים אותו על חימום 22 מעלות.

באיזה מעלה בחדר הוא ידלק ובאיזה יכבה?

אני מכוון אותו לטווח לטווח של 21-23, בשביל להפחית את כמות ההדלקות/כיבוי שיש.

בתרחיש שרשמת סביר שהוא ידלק ויכבה המון פעמים

לפני 7 דקות, dinnnn כתב:

הבעיה העיקרית שלי עם הסנסיבו שלא תמיד הוא משדר פקודה למזגן למרות שלפי האפליקציה הוא הדליק את המזגן.
יש לו המון פספוסים והוא יושב בקו ישיר לעיינית של המזגן.

אצלי זה מאוד נדיר  שזה קורה, ואם אני מחוץ לבית אז אפשר להעיף מבט בטמפ' ולהבין אם היתה בעיה.

פורסם

אצלי הוא מדליק מזגן גדול בסלון אז עד שאני ישים לב להפרש יקח איזה 20-30 דקות ואז כנראה אני כבר יהיה בבית
אבל הברודלינק שבחדר שינה עובד מעולה בעיקר בימי החורף.

פורסם

שאלה לגבי סנסיבו ומזגן אלקטרה

יש לכם דרך לדעת בוודאות שהמזגן כבוי או דולק?

אני עובד עם ברודלינק וזה עובד בסדר, אבל אני לא יכול לדעת אם המזגן דולק או כבוי כי הפקודה היא toggle 

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אפשר לראות שינוי בטמפרטורה/לחות של הבית אחרי קצת זמן
או לחילופין אנשי הבית החכם מתקינים חיישן דלת על התריסים לראות אם הם פתוחים או סגורים/חיישן טמפרטורה במיני מרכזי לראות אם התחיל לעבוד.

• תוכן חדש...