Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1628 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לשתף אתכם במקרה הזוי שקרה לחמי (שהוא גם עו״ד ומאוד הופתע ממה שקרה):

יש בבעלותו רכב כבר כמה שנים והוא רצה למכור אותו. הוא נפגש עם מספר קונים והגיע להסכמות עם אחד מהם. חתמו על זכרון דברים והלכו לדואר. הקונה ביקש לבדוק שהרכב לא משועבד (לגיטימי). חמי הוציא מרשם המשכונות את הרשומה של הרכב והפלא ופלא, הרכב שלו משועבד.

מתברר שבימים האחרונים נרשם שיעבוד לטובת מימון ישיר עבור הלוואה לרכישת רכב. הרוכש המאושר הוא אחד מהאנשים שהתעניינו ברכב. ספציפית אותו הבחור ביקש לצלם את רשיון הרכב כי הוא רוצה לברר על אפשרויות מימון. משיחה עם מימון ישיר עולה שהבחור קיבל את הכסף!

א. מה זאת השכונה הזאת שבן אדם מקבל הלוואה ומשעבד רכב שאינו בבעלותו?

ב. האם אסור לתת צילום רשיון רכב?

בסופו של דבר מימון ישיר לקחו אחריות, הסירו את השיעבוד ויטפלו בנושא מול אותו הבחור אבל הקונה שהיה עם חמי בדואר… לא בהכרח יחזור.

• מעניין 8

מיצובישי כריזמה 98 -> מאזדה 3 2008 -> סוזוקי SX4 2013 -> מיצובישי אטראז׳ 2015 -> קיה ספורטאז׳ 2012

מתנדב בחלפים - סיוע בהזמנת חלקי חילוף לרכב מחו״ל

פורסם

הזוי. 

אם זה ארע כמתואר אזי ההתנהלות של מימון ישיר היא עבריינית לחלוטין.

מעניין לראות את המסמכים שמימון מישיר הגישה לרשם המשכונות, שכן שם צריך להיות חתימת הממשכן. 

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

עוד דבר מוזר - ניתנה הלוואה עם משכון אבל בלי שעבוד של הרכב ברשיון - מה שמצויין בו ומונע העברת בעלות?

אני לא יודע מי מפקח על "חברות המימון" האלה (המפקח על הביטוח, או על הבנקים, או אחר) - אבל לי יש חשד שזה מעבר לאיזו טעות - ושיש מקום להגשת תלונה נגד אותה חברה לגוף המפקח ואולי גם למשטרה. אני מניח שאותו עו"ד מבין את העניין.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תתנחם בזה שמי שבאמת אכל אותה הם מימון ישיר.
הם הלוו כסף לבנאדם כנגד כלום ובוא נגיד את זה ככה - מי שפונה לגוף כמו מימון ישיר בשביל הלוואה לרכישת רכב כנראה לא נמצא במצב מי יודע מה...

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני שעה, farkash7 כתב:

תתנחם בזה שמי שבאמת אכל אותה הם מימון ישיר.

אלא אם כן בוקר אחד תגלה שהרכב שלך נגרר בעקבות עיקול על  הלוואה של בן אדם שלא במצב מי יודע מה...

פורסם
בתאריך 12.1.2022 בשעה 18:58, om2 כתב:

תאורתית יכולים למשכן לי את הרכב ללא ידעתי

כן.

יש אצלנו אחד בשכונה שעובד בדואר ועשה טובה לחבר שלו,

להעביר בעלות רכב על שם החבר בלי נוכחות המוכר! ובלי ת.ז. שלו.

טובבב... כי הוא סמך על הקונה שהוא אדם ישר...

כל עוד אנשים מנצלים את התפקידים שלהם למטרות נוספות... הכל אפשרי.

השאלה היא אם בדיוק אתה תיפול. וגם כמה זה קורה סטטיסטית.

---------------------
הזמן הכי טוב לשתול עץ היה לפני 20 שנים.
הזמן הבא הכי טוב הוא עכשיו ...
פורסם
לפני 13 שעות, M H כתב:

יש אצלנו אחד בשכונה שעובד בדואר ועשה טובה לחבר שלו,

זה בצד ובמאמר מוסגר, יש לי כלל בחיים:

זה לא חברי, בשום צורה ואופן, לבקש מחבר לעשות משהו שנוגד את המדיניות ו/או טובת מקום העבודה שלו.

כל מה שחבר יכול לעשות במסגרת המותר והלגטימי, סבבה. שישיג הנחה, הטבה, שירות... הכל טוב. אבל לא לעשות משהו שיכול לעלות לו במשרה שלו או להכניס אותו לבעיות מול המעסיק.

• אהבתי 3

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...