Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7730 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סיפור המעשה :

הרכב ויטרה 94 אוטומטית עם תקלה, העברה אגרסיבית מראשון לשני שלא תחת האצה.

בעקבות המלצות של חבר מכובד בפורום נטקאר הכנסתי הרכב לאבחנה אצל מוטי "מגיר און" (רח' אביגדור ת"א).

מוטי (בעל המכון) המליץ על שיפוץ "מוח" הגיר, אך לא התחייב ל-100% הצלחה.

לאחר סיכום ותיאום, הועבר הרכב בשעות הבוקר המוקדמות לשיפוץ המוח ע"מ שהרכב ישוחרר באותו יום.

לקראת השעה 15:00 כשאני בדרכי למכון (כשאני לא מיידע את מוטי על הגעתי הקרובה) התנהלה שיחה טלפונית בייננו ובה ציין מוטי "המוח שופץ אנחנו אוכלים משהו ואח"כ מרכיבים לגיר, תגיע משהו כמו 17:00 אני עובד עד מאוחר היום".

שעה 15:20 אני מגיע למכון ולהפתעתי הרכב לא על ליפט ובכלל לא באזור (תמוה, פחות מ- 20 דקות הורכב מוח, כיוונים סגירות סופיות וכו ...) .

לשאלותיי לעובדים (סה"כ שניים) אני מקבל תשובות מגמגמות ומתחמקות (פתאום נזכרים שהיה ג'יפ , לא ברור מי עבד עליו, על איזה ליפט היה (סה"כ 3 ליפטים) וכו...) וכמובן צריך להמתין למוטי שיחזור מנסיעת "המבחן " כ- 45 דקות.

טוב ידידיי (מודה לכם על הסבלנות), מוטי חוזר ולשאלתי "מה שלום הגיר" הוא עונה "בסדר אבל יש עוד מכה קטנה שהשיפוץ לא הצליח להתגבר עליו ואין ברירה צריכים לרכוש מוח חדש ", לשאלתי מה הממצאים היו במוח ? "לא משהו מיוחד היה צריך כיוונים קצת והפילטר נוקה, אטמים הוחלפו" .

החלטתי להרגיש בעצמי בנסיעה מה מהות השיפור והאם נסבלת "המכה" הקטנה שנשארה.

להפתעתי הכל אותו דבר !!!, אין ברירה עוצרים בצד ומזדחלים מתחת לרכב (מזל זה ג'יפ יש מרווח גחון) ולתדהמתי כל ברגי הקלטר גיר מלאים ומסביבם בוצה אופיינית לשנים רבות שברגים לא נפתחו !!!.

טוב אז העצבים גואים וחוזרים למר מוטי, הוא שואל אומר "איך זה, נכון כמעט אותו דבר", אני עונה "לא כמעט, אלא אותו דבר בדיוק" ואז כמובן הטונים עולים ואז הוא מסתבך בשקרים ומנסה לספר סיפורים שיש פתחים מהצד ועוד כל מיני סיפורים וכו...

לסיכום, מוטי בעליו של המכון "גיר און" נוכל רמאי וטיפש (לא הסווה התרמית) ובנוסף ניצל את רכבי לסידורים במהלך יום שלם.

מסקנה חשובה לא ספציפית למקום זה – קחו יום חופש ואל תפקירו הרכב לבד, זה יותר משתלם בסופו של דבר.

רענן

נ..ב- טעות שלי שלא ביקשתי לסכם חשבון טרם "פוצצתי" בפניו התרמית, כמובן שתשלום לא דרש הנוכל אלא חיכה בקוצר רוח לעזבתי, לא נורא צילומים של ברגי הקלטר שמן יש, וכן חוות דעת מקצועית של מנהל המוסך שהרכב מטופל על ידו גם יש.

פורסם

אורן, מבחינתי אין דבר כזה למוסכניק מפריע, הוא מטפל ברכוש שלי, ברכב שלי, אני אעמוד לידו (לא בעמדת המתנה) לא מתאים לו, אני לא אטפל שם.

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם
אם הסיפור נכון- תלונה במשטרה!

איגוד המוסכים. עם המשטרה יהיה סיפור להתעסק, אני חושב שאיגוד המוסכים יהיה אפקטיבי יותר

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

איתי זה לא בדיוק ככה, לפעמים יש בעיה ביטוחית (ותאחלס למי שלא מכיר ויודע אז גם בטיחותית) שאתה תעמוד ליד הרכב, אולם....לעמוד ממרחק סביר ולהעיף מבט על האוטו מ"רחוק" זה אף אחד לא יכול למנוע ממך.....ואני תמיד עושה כך...מוצא איזה מקום שאפשר לשבת בו ולהעיף מבט על האוטו.....

הכי טוב לטפל לבד !

פורסם

לא כולם יודעים לטפל לבד, במיוחד לא בגירים ושיפוצים אלקטרונים, שאתה צריך ציוד מיוחד שבטוח שאין לך בבית.

הולכים תמיד למוסך שיש עליו המלצות (עיתונות, פרומים, מכרים חברים).

ובאמת כדאי לקחת יום חופש כדי להיות ליד הרכב, ותמיד מראש לסכם על מחיר.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם
איתי זה לא בדיוק ככה, לפעמים יש בעיה ביטוחית (ותאחלס למי שלא מכיר ויודע אז גם בטיחותית) שאתה תעמוד ליד הרכב, אולם....לעמוד ממרחק סביר ולהעיף מבט על האוטו מ"רחוק" זה אף אחד לא יכול למנוע ממך.....ואני תמיד עושה כך...מוצא איזה מקום שאפשר לשבת בו ולהעיף מבט על האוטו.....

הכי טוב לטפל לבד !

תשמע, טיפול אחרון שנעשה לאיביזה, עמדתי ליד הרכב וליד המוסכניק, אמרתי לו "תראה, אני לא אשגע אותך, אני רק רוצה לראות מה אתה עושה זה הכל." לא רק שלא היה אכפת לו אלא הוא ענה לשאלות שלי והסביר בסבלנות.

מסכים איתך שיש פה פאן בטיחותי שכל אחד יסתובב בין הרגליים של המוסכניקים, אבל מצד שני, מוסכניק שלא רוצה שתיהיה במקום הטיפול, כנראה שיש לו מה להסתיר...

כאשר דפקתי את אחד הג'אנטים והיה צורך בכיוון פרונט, ניגשתי למכון לכיוון, במקום אמרו לי, "תשמע, זה יקח לפחות שעה וחצי עד שנסיים, תלך ותחזור עוד שעה וחצי."

אני בתגובה עניתי: "אני לא משאיר את הרכב לבד, אני אשאר פה, יש לי זמן." (מה שגם ידעתי שזה לא לוקח כ"כ הרבה זמן)

הפלא ופלא, הכיוון לא לקח יותר מחצי שעה על השעון.

אז נכון, כאן אני לא משלם לפי שעה, אבל עדיין הייתי סתם שורף שעה וחצי במקום חצי שעה.

לך תדע מה הם היו אומרים אחרי שהייתי חוזר, אולי מנסים לגבות כסף על משהו שלא נעשה או לא מטפלים ברכב באותו רגע שהגעתי, אלא כש"יתאים" להם.

לגבי לטפל לבד, תשמע, אם יש לך את הכלים, והכי חשוב ידע (אני יודע שיש לך), בבקשה.

לי אין את הידע, אני אומנם מנסה ללמוד, אבל גם כלים אין לי...

מלבד זאת, פעם ראשונה אני מעדיף שיעשו טיפול לאיביזה במקום שמכירים אותה, פעם הבאה, אני אבצע טיפול לבד.

יום טוב.

פורסם

שלום רב

המסקנה היא לא להשאיר בשום אופן את הרכב בשום מקום ואים לא מוכנים שתהיו נוכחים בזמן התיקון

פשוט לקחת את הרכב למקום אחר

בברכה זיסו יוסי

פורסם

חברה, כדי להישאר ליד האוטו במכון גירים כדאי לעבור קודם בחנות למטייל ולקנות אוהל ציוד ואוכל ליומיים-שלושה. מה איתכם?! אתם לא עובדים?!? לקחת יום חופש ולבוא לשמור על האוטו?!? מה יש לכם - בנטלי קונברטיבל מתחילת המאה הקודמת? דברו עם בעל המוסך, תבדקו מחירים, תסכמו מראש, תדרשו לקבל עידכון אם משהו משתנה, אבל לעמוד למוסכניק על הראש זה לא פתרון. זה כמו נהגי מוניות (שאותם לא כל מוסך מסכים לקבל)

פורסם

ספי, במצב של היום, אתה לא יכול לדעת מי מנסה "לעשות עליך קופה" ומי באמת ישר...

אני לא לוקח את הסיכון הזה, אני כן אקח יום חופש כדי לראות מה עושים לי עם האוטו, מי שלא מוכן שאתה תעמוד ליד רכבך בזמן הטיפול, יש לו מה להסתיר מימך !

פורסם

DAMN , אתה צודק , אבל שוב.. לא כולם נחמדים כמו המוסכניק שלך .. אם היית פעם במוסכי UMI ..היית יודע שהם מייד מגרשים לחדר המתנה ולא מוכנים שיסתובבו להם שם אנשים , ותאמת ? בצדק.. ניסית פעם לעבוד שמישהו בוחן אותך ? אתה יודע איזה מלחיץ זה? גם שאתה למשל במחשב מתקין ווינדוז, שהתקנת 1001 פעם .. שהלקוח עומד מאחוריך ומסתכל, אתה נלחץ ולרוב עושה טעויות שבחיים לא היית עושה.

פורסם
לא כולם יודעים לטפל לבד, במיוחד לא בגירים ושיפוצים אלקטרונים, שאתה צריך ציוד מיוחד שבטוח שאין לך בבית.

הולכים תמיד למוסך שיש עליו המלצות (עיתונות, פרומים, מכרים חברים).

ובאמת כדאי לקחת יום חופש כדי להיות ליד הרכב, ותמיד מראש לסכם על מחיר.

אז זהו, שעל המוסך הספציפי הזה, גיר און, המליץ לי רפי לין, חבר הפורום, שאני מאוד מעריך אותו ואת דעתו, אבל כנראה הטעו גם אותו בנקודה הזו. במקרה לא הלכתי לשם אלא למוסך מורשה של UMI (לא שהם היו יותר מקצועיים, אבל לפחות הם לא ניסו לרמות או לעשות סיבוב קניות עם הרכב שלי).
  • תוכן חדש...