Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1676 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי מה קורה?

הפולקסווגן פולו 2006 שלי מתה ואני מחפש רכב חדש

אני לא חזק בכל התחום של הרכבים ואשמח לדעת חוות דעת ממכם על כמה דגמים ואם יש לכם משהו להציע יותר מאשמח

בגדול התקציב של עד 25k במקרים של מציאות רציניות עד 30k אני מחפש רכב משנת 2011 מקסימום יד 2 ועד 100אלף קמ 

כרגע במה שנתקלתי זה

סקודה סיטיגו

יונדאי i10/i20 (די קשה למצוא במחיר עם מעט קמ)

ניסאן מיקרה (כרגע נראה לי ההעדפה הכי גדולה שלי)

שברולט קרוז (שמעתי שלא משהו)

שברולט סוניק

סקודה פאביה (קצת מכוערת ומגושמת)

דייהטסו סיריון

אשמח לדעת מכם אנשים עם קצת יותר ידע וניסיון ממה כדאי להתרחק 

הכיוון שלי כעיקרון רכב חסכוני מעט הוצאות ושעם טיפול בזמן בתקווה של מחיריםסבירים יחזיק לי כמה שנים טובות

אשמח גם לגעת אם כדאי להימנע מאלף סמק, אמנם הנסיעןת שלי תמיד מתחת ל30 קמ אבל לא רןצה שאם ארצה לנסוע לטיול שזה יגביל אותי

סליחה על החפירה ותודה לעוזרים :)

עריכה אחרונה על ידי Dekel5030
פורסם

ידני מתאים?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הייתי מחפש מזדה 2 ברמת אבזור דינמיק, אמינה וזריז , לא חסכונית במיוחד, אבל אם הנסועה שלך לא גדולה זה פחות קריטי.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 4 דקות, yulianx כתב:

הייתי מחפש מזדה 2 ברמת אבזור דינמיק, אמינה וזריז , לא חסכונית במיוחד, אבל אם הנסועה שלך לא גדולה זה פחות קריטי.

לצערי לא מצאתי בכלל מתחת ל30k

פורסם

צריך סבלנות.

קיה ריו/i20 גם אופציות אם כי פחות חזקות, הריו די מרווחת אבל בעיר מרגישה נוקשה.

מיצובישי ספייס סטאר חסכונית מאוד ואמינה,מרווחת בקבוצתה, בסוף 2014 קיבלה תוספת אבזור, לרעה היא רועשת ורוכנת בפניות.

פורסם
לפני 1 דקה, yulianx כתב:

צריך סבלנות.

קיה ריו/i20 גם אופציות אם כי פחות חזקות, הריו די מרווחת אבל בעיר מרגישה נוקשה.

מיצובישי ספייס סטאר חסכונית מאוד ואמינה,מרווחת בקבוצתה, בסוף 2014 קיבלה תוספת אבזור, לרעה היא רועשת ורוכנת בפניות.

תודה על המענה!

אז פלות כדאי לגעת בדגמים שהזכרתי חוץ מi20

פורסם

הסיטיגו חסכונית אבל עם גיר רובןטי לא נעים.

קרוז לא חסכונית ופחות מוצלחת.

פאביה עם מנוע טורבו תהיה זריזה ויחסית חסכונית אבל גיר פחות אמין.

סריון כבר מיושנת ביחס לתקציב.

פורסם
לפני 13 שעות, yulianx כתב:

הסיטיגו חסכונית אבל עם גיר רובןטי לא נעים.

קרוז לא חסכונית ופחות מוצלחת.

פאביה עם מנוע טורבו תהיה זריזה ויחסית חסכונית אבל גיר פחות אמין.

סריון כבר מיושנת ביחס לתקציב.

תודה רבה על המענה צמצמת לי אפשרויות מקווה שאמצא מציאה בקרוב 🤣😢

• תוכן חדש...