Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1125 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני שעתיים, ronrcz כתב:

תגיד מה אתה רוצה שאני אשקר שאני מרוצה משני ה 308 בבעלותי?.

אני מרוצה מאד מהרכבים,אם לא הייתי הייתי רושם.

מה שאני לא מבין זה את מי שבאמת נפגע ולא את להקות המעודדות,וזה למה במקום לקטר הם לא שוקלים לתבוע,אולי יש סיכוי שיצא להם מזה משהו מזה.

אתה לא יודע כי אף אחד לא חייב לך כלום, והמציאות שונה לחלוטין מהפנטזיה שבא אתה חי,

אז אני כן הצטרפתי לתביעה אפילו בעזרת חבר פורום דרך התכתבות פרטית כאן באתר הזה, בינתיים לא קיבלתי כלום אך אני אדאג שהחברה שלך שאתה כל כך סוגד לה תשלם על הנזק שנגרם לי מהרצועה הארורה שלהם.

• תגובות 1.5 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

לפני 6 דקות, galbh כתב:

מעניין אותי אם היה משהו שהייתי יכול לעשות אחרת יחסית למידע שהיה זמין אז, חוץ מלא לתת צ׳אנס ל-PSA

בדיעבד לא

עריכה אחרונה על ידי yoni2sh
פורסם
לפני 1 דקה, wildlands2019 כתב:

אתה לא יודע כי אף אחד לא חייב לך כלום, והמציאות שונה לחלוטין מהפנטזיה שבא אתה חי,

אז אני כן הצטרפתי לתביעה אפילו בעזרת חבר פורום דרך התכתבות פרטית כאן באתר הזה, בינתיים לא קיבלתי כלום אך אני אדאג שהחברה שלך שאתה כל כך סוגד לה תשלם על הנזק שנגרם לי מהרצועה הארורה שלהם.

צריך להצטרף לתביעה? לא מקבלים פיצוי אוטומטי ברגע שיש הסדר?

פורסם

אני רבתי עם שירות לקוחות לובינסקי אחרי החלפת הרצועה בגבע כולל שליחת תמונות ושלל דברים יפים, הצלחתי לקבל מהם זיכוי לעבודות במוסכי הרשת בגובה עלות קיט הטיימינג שהוחלף אצל גבע. בתמורה חתמתי שאין לי שום טענות נגדם.

איך מצטרפים לתביעה? אני רוצה לבדוק אם אני יכול להצטרף למרות מה שחתמתי.
ראיתי בנספחים של התביעה שיש פוסט שלי עם תמונה של הרשתית של משאבת השמן :-)

פורסם

מה עוזרת הארכת אחריות לכל המסכנים שבזבזו מלא כספים וימי עבודה ועצבים ובריאות בגלל המנוע הזה ?

מי יפצה אותם על זה ? הרי זה אלפי שקלים אם לא עשרות אלפי שקלים.

זה כבר לא יהיה רלוונטי

אתם יודעים מי ירוויח מהתוצאה של התביעה היצוגית הזאת ? אני ! 

אני עם המנוע דור 3,שיוצר ב ספטמבר 2020 בתקן יורו 6.3.

אחרי שכולם כבר התגלחו על המנוע הזה,ועכשיו אנחנו יודעים באמת מה הוא שווה ומה ההבדל בין דור 1 לדור 2.

שהמנוע שלי יגיע ל 75K אקבל מכתב שיש הארכת אחריות לעשר שנים.

ככה קרה לי עם הפולו ב 2016,שרפתי את הקלאצים ב 10K וישר החליפו לי בלי בעיות,בניגוד למסכנים לפני שרבו עם צמפיון עד זוב דם

פורסם

שאלה לאחר 19 דפים..

מתי הרכב עבר ריקול? (בטח ממש לא מזמן) מה היו התקלות בזכרון הרכב? 

יש הוראה טכנית מפורשת שאומרת בדיוק מה לבדוק מתי ובעקבות מה.

באחת הבדיקות (בתלות בתקלה הטמונה בזכרון המחשב) בודקים שחיקות באיזורים שונים במנוע. השחיקות האלו מובילות להחלפת מנוע. 

לטעמי (ורק לדעתי) לא מבצעים את הבדיקות הנחוצות כדי לקבוע את מצב המנוע ופשוט מחליפים רצועות כדי לצאת ידי חובה

• רעיון טוב! 1

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

הלוואי שהיו מופיעות אצלי תקלות במחשב.. לא תקלה ששנתיים לא מצליחים לאבחן ולא שום דבר שקשור לשחיקות.

החלפתי מדחס מזגן במורשה לפני כחצי שנה ועשו לי את הריקול ״על הדרך״. ידעו שהחלפתי רצועה פעם וזה לקח לא יותר מכמה דקות.

פורסם (נערך)

יש סדרה של בדיקות שמבצעים. לא תמיד מגיעים לכולן, לא תמיד הן נדרשות.

אבל, אם רכב עבר ריקול מורחב (שכולל החלפת משאבת ואקום, ניקוי מאסיבי של מערכת השימון) וזיהוי שהרשתית היתה חסומה - הייתי מצפה לבדיקות נרחבות, במיוחד ממוסכי רשת שאמורים להכיר אותן ואמורים לעבור הדרכות בנושא.

עריכה אחרונה על ידי מלטבשי

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם
לפני 3 שעות, yoni2sh כתב:

שמעתי שמנועים שיוצרו בסוף 2020 ונכנסו ולתקן יורו 6.3  (זה המנוע שלי) קיבלו רצועה עוד יותר משופרת,אבל אין לי דרך להוכיח זאת.

פרסמתי את זה כאן:

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

למישהו יש את המסמכים של הריקול של היצרן ושל היבואן?

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

כל המידע על מהות הריקול, פורסם כאן: 

שחיקת רצועה התזמון במנועי 1.2 PureTech של PSA - עדכון

שימוש בגוגל יביא אותך למאמר המקורי בצרפתית. 

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, Hari כתב:

תחשוב שאתה אדם שלא מבין במכוניות.

אתה נכנס לסוכנות של פיג'ו ורואה מכוניות יפות (באמת יפות), מעוצבות היטב, תא נוסעים מרשים, מנועים פצצה (על הנייר), גיר יפני 8 הילוכים, אבזור מכאן ועד הירח. כל זה במחיר תחרותי.

מה לא תקנה?

ברור שהייתי קונה 

זה בדיוק הקסם של הצרפתים - לקחת רוטב שעבדת עליו 6 שעות, ולשים על חתיכת בשר חצי מבושלת.

האם תקבל קלקול קיבה מהבשר? אולי כן, אולי לא.

אבל יהיה טעים זה בטוח.

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...