Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1688 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נוסעים כ18000 ק"מ בשנה

רוב הנסיעות בתוך ירושלים, פעם פעמיים בשבועיים נסיעה בינעירונית למרכז..

תקציב של כ45000 - 50000 ש"ח

מחפש רכב מרווח שאפשר לשים בו 3 כסאות בטיחות מאחורה.

צריכת דלק נמוכה - יתרון.

בינתיים חשבתי על:

יונדאי i30cw

קורולה

אוקטביה

סוזוקי קרוסאובר

סיטרואן פיקאסו

יש רכב שהזכרתי שיענה על הדרישות?

יש רכב אחר מומלץ?

תודה רבה :)

פורסם

בין כל אילו הC4 פיקאסו הכי מרווחת ופרקטית למשפחה עם 3 זעטוטים.
יודנאי I30CW ואוקטביה הייתי פוסל מכיוון שבשנים הללו הן מצויידות בגיר רובוטי דו מצמדי ונסיעות מרובות בעיר נוטות לשחוק את הגיר הזה ואת המכלולים שלו לכן לנסיעות רבות בתוך ירושליים לא הייתי ממליץ על רכב עם הגיר הנ"ל.
גם קרוסאובר הייתי פוסל בגלל גיר רציף עם אמינות בעייתית ואורך חיים קצר.

אם כבר טויוטה תבדוק גם טויוטה אוריס היברידית סטיישן, חשוב רק שתהיה אופציה להאריך אחריות לסוללה כי היו מקרים בפורום של אנשים שקנו את הרכב והיו צריכים להחליף סוללה בכמה עשרות אלפי שקלים.

• רעיון טוב! 1
פורסם

@Gavrik תודה רבה על התגובה וההסבר, הסתכלתי קצת על האוריס ונראה שקשה למצוא משהו בתקציב שלי..
ראיתי שאופל אסטרה נמכרת בטווח שהגדרתי, יכול לתת חוות דעת עליה?

פורסם

אין לי חוות דעת על האסטרה אבל ממחקר של פורומים וחוות דעת של בעלי אסטרות אפשר להבין שהמנוע סובל מבעיית LSPI שגורמת להרס מנועים. אומרים שטיפול בשמן נכון יכול למנוע את הבעיה אבל עד כמה זה באמת נכון אני לא יודע.
הגיר שמותקן באסטרה הוא ה6T35 מתוצרת GM הוא סה"כ לא מאוד בעייתי אבל היו תלונות מסויימות על אמינות שלו בעיקר מבעלי שברולט קרוז שמותקן בה אותו הגיר.

אם כבר אתה מסתכל על רכבים אירופאיים הייתי ממליץ להסתכל על 308SW 1.2, נמכרות במחירים מאוד זולים ומדבור ברכב סטיישן מרווח עם תא מטען גדול וספסל אחורי רחב שיתאים לצרכים שלכם. המנוע שלו זריז וגמיש והרכב חסכוני.
לגבי אמינות הרכב מאוד אמין אם מחלת רצועת הטיימינג טופלה בזמן וכראוי. וזה נושא שאתה צריך להכיר מקרוב אם אתה רוצה לשקול את הרכב הנ"ל. עד 2017 ברכבים האלו הייתה מותקנת רצועת טיימינג בעייתית שהייתה מתפוררת ומלכלכת את השמן במנוע מה שהיה גורם לסתימת מעברי שמן והרס של מנועים. ב2017 עדכנו את רצועת הטיימינג לאחת שעד כה לא נרשמו עליה שום תלונות. לכן צריך לוודא שברכב שאתה רואה הוחלפה רצועת הטיימינג לאחת מהדגם החדש ושזה נעשה לפני כמה שיותר זמן כדי לוודא שהרצועה הקודמת לא פגעה במנוע.
מעבר לבעיית הרצועה הרכבים האלו מאוד אמינים ואין עליהם תלונות אחרות.

• תוכן חדש...