Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1727 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

רכשתי לאחרונה קיה סלטוס.

כאשר אני מתחבר לאנדרואיד אוטו על ידי שיקוף, אני רואה את הווייז במסך מפוצל יחד עם השעון, כלומר אין פריסה מלאה של הווייז על המסך, מה שמבחינתי זה חיסרון גדול.

האם יש דרך לראות את הווייז על כך המסך? 

האם יש דרך לבחור איזו אפליקציה תופיע ליד הוויז כשהמסך מפוצל?

ושאלה נוספת על הדרך - האנדרואיד אוטו בעברית, אבל באפליקציית הטלפון שלו לא מצאתי אפשרות לחפש אנשי קשר בעברית (קיימת אפשרות לחפש באנגלית ולפי מספרים).

האם זה המצב ובאמת אי אפשר לחפש אנשי קשר בעברית? או שפספסתי משהו?

תודה

פורסם

אתה יכול לצלם? אני לא מכיר אופציה שהמסך יהיה מפוצל באנדרואיד אוטו.

לגבי החיפוש אנשי קשר, כן.. אנדרואיד אוטו עדיין לא נתמך רשמית בישראל ובעברית. מקווה שזה ישתנה בקרוב עם סימנים של תמיכה של גוגל אסיסטנט בעברית.

פורסם

הי,

מצורפת תמונה - הוויז פרוס בערך על 70% מהמסך והשעון בצד ימין.

גם באפליקציות האחרות זה כל הזמן ככה (לדוגמה כשהוויז עובד ונכנסים לטלפון אז הטלפון תופס 70% מהמסך ויש הוראות של הוויז ב-30% בצד ימין).

תודה

WhatsApp Image 2021-10-17 at 13.48.43.jpeg

פורסם

חיפוש אנשי קשר ב- Android Auto לא בעברית.

אצלי כבר מהרכב הקודם שמורים אנשי הקשר בעברית ובאנגלית וניתן לחפש במסך או באמצעות פקודה קולית לחייג לאנשי קשר Call Moshe Cohen.

פורסם

יש לך מערכת מתקדמת יחסית, עם מסך רחב. לא ראיתי אפשרות לשים אפליקציה אחת על מסך מלא, אבל אתה כן יכול לפתוח שם אפליקציה נוספת למשל ספוטיפיי. לא יודע בדיוק איך כי אין לי את זה במסך שלי..

פורסם

לא בטוח שאתה רוצה את התצוגה הרגילה. היה לי את שתי הפריסות, הרגילה וזו שיש לך למסכים רחבים. הרגילה על מסך רחב אמנם מציגה כל אפליקציה על כל המסך, אבל בגלל הבר למטה אתה מקבל מסך ניווט מאוד מאוד צר שאתה בקושי רואה את המשך הדרך. בתצוגה הזו זה אולי קטן אבל לטעמי זה נוח יותר, מה גם שאפשר להציג את הנגן בחלון השני ואז לא צריך לעבור לשום מסך אחר. סביר להניח שבגרסאות חדשות של אנדרואיד אוטו יהיה אפשר לבחור אם רוצים להציג אפליקציה אחת או שתיים או שיעברו לתצוגה כמו של אפל קארפליי. 

פורסם (נערך)

זה פיצ'ר חדש בAA.

קראתי שאפשר דרך ה developer settings לשנות את הרזולוציה של המסך אז אולי אם תנסה לגרום לו לחשוב שהמסך שלך קטן יותר (או מרובע), זה יבטל את זה.(אני לא בקיא בזה, ואין לי את המערכת \ אפליקציה מולי).

שים לב שהמצב הקודם (לפני שהם תמכו בsplit screen) היה שהמסך של AA מוצג במרכז עם פסים שחורים מסביב, כך שבכל מקרה לא תקבל מסך מלא

Widescreen Android Auto is pretty sweet!: Android

יש גם את האפליקציה הזו https://play.google.com/store/apps/details?id=gb.xxy.hr&hl=en&gl=US שאתה יכול לנסות (שים לב שיש אפשרות לגרסאת ניסיון - תקרא את התיאור). אולי זה יכול לעזור

עריכה אחרונה על ידי jackjack2020
פורסם

הי,

תודה על התגובות.

ייתכן שאני פשוט אבחר להשתמש בתוכנת הוויז שמותקנת על מערכת הרכב (לא דרך AA), ושדורשת להפעיל Hot spot בטלפון (במקום להתחבר ל-AA).

בדרך הזאת יש פריסה על כל המסך.

במידה ולמישהו יהיו עוד רעיונות אשמח לשמוע.

תודה.

• תוכן חדש...