Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

למה כולם מביאים 3 ילדים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1700 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרעיון בטח קוסם אותה אבל אולי כדאי לשבת ולחשוב, דווקא על אימוץ. תחסכו את כל התהליך והוצאות הכרוכות בכך.

בטח יבואו ישאלו אז בשביל לקדם את השרשור קדימה, בני כמה אתם ובני כמה הזאטוטים? כסף להרפתקה הזו יש לכם? 

נראה לך שהיא בנויה לעוד הריון? יענו נפשית לכל התהליך?

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

אני בן 36. היא 34

בן בגיל 6.5 ובת בגיל 2.5

לי זה מספיק. 

לא קשור לאימוץ. פשוט לא בנוי לעוד ילד. 

גם נפשית וגם מבחינת הוצאות וכו. דברים שאני רוצה להעניק להם וכו

לכרות צינור זרע? חח

כפיר הג'ינג'י

פורסם
לפני 36 דקות, ALÞћÃ כתב:

כולם... אני שנה מעליך ואפילו לא בכיוון של להשתכפל.

הכוונה בעיקר לכאלה שכבר התחתנו ונכנסו ללופ של חתונה-בית-ילדים וכו

כפיר הג'ינג'י

פורסם

3 מקומות זה שקר. באמצע אין מקום לשום ילד, אלא אם כן זה פיקאסו או משהו בסגנון.

תקשיב, זה כמו דת. פסיכוזה המונית שתוקפת גם אנשים נורמטיביים ואינטליגנטיים.

אל תיכנע לטירוף!!

• משעמם 1
  • רעיון טוב! 2

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם

גם אני וגם אשתי ממשפחות עם 3 ילדים, זה נראה לנו טבעי, היה לנו תאומים ותמיד ידענו שאנחנו רוצים עוד אחד.

התזמון נקבע בין היתר גם על פי יכולת כלכלית וסיבולת עצבים לגידול ילדים באופן כללי (חיכינו שהתאומים יהיו יותר עצמאיים וכמות העבודה שלנו איתם תרד)

עכשיו עם 3, קשה מאוד, אבל ידענו למה אנחנו נכנסים ואין סיכוי בעולם שהייתי מוותר על זה בשביל נוחות עצמית.

כקוריוז שאלתי את אשתי אם היא רוצה רביעי (משום מה הרעיון זרם לי בראש לאיזה 2 שניות ונעלם) והיא אמרה שממש לא.

פורסם (נערך)

אין שום חובה. זה עניין של רצון.

אם מספיק לך 2, אז סבבה. אתה לא צריך שאחרים יגידו לך כמה ילדים להביא לעולם.

אני אישית היה ברור לי שאני רוצה את השלישי, ועכשיו אני מתלבט לגבי הרביעי. אני שם על המאזניים את הרצון שלי ושל אשתי לעוד ילד אל מול המשמעות הפיזית, המנטלית והכלכלית של זה.

אבל אם אין לך רצון לעוד, אז לא צריכה להיות התלבטות בכלל...

עריכה אחרונה על ידי KoF-sHeLeG
פורסם

מה הקשר לתרבות במדינה?!

אין שום קשר. זה בינך לבין אשתך.

חוץ מזה יש לך בן ובת, אז זה נחשב רק ל-1.5 מבחינת דרגת קושי (2 זה שני בנים, ותאומים בנים זה 17). 😜

• אהבתי 1
  • מצחיק 3

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם (נערך)

כמה זה 4 תאומים בנים בני שנתיים ומטה?

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

לא יודע לגבי 3, אבל לדעתי ילדים צריך להיות או 0 או יותר מאחד.

• אהבתי 4

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...