Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מגנט של הרמקול

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1750 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אמצע נסיעה פתאום יש לי קול רק מהרמקול הימיני, חוזר הביתה פותח תא מטען מגלה שהמגנט שיש לרמקול למטה נפל

אם אני מחזיק אותו במקום שלו הרמקול עובד כרגיל

זה היה מוחזק שם עם דבק, איזה דבק להשתמש בשביל לעגן את זה שוב? אפוקסי? סיליקון?

אני יעלה כמה תמונות של זה שאחזור מהעבודה

פורסם

דבק מגע שכבה דקה בשני הצדדים לאחר שניקית את המשטחים ותצמיד היטב . עדיף שתעשה את זה כשהרמקול מפורק והמגנט מלמעלה . חכה לפחות 10 דקות לפני שאתה מצמיד את המגנט לרמקול . 

פורסם
לפני 5 שעות, ronrcz כתב:

תחליף שני רמקולים ,אולי על הדרך תשמע גם קצת יותר טוב.

איך אתה מחליט בלי לשמוע? דווקא אחלה רמקולים

יש לי גם זוג בצד קצת יותר טוב אבל אני בקרוב מחליף את הרכב אז לא באלי להתקין אותם

לפני 3 שעות, איילצבי כתב:

דבק מגע שכבה דקה בשני הצדדים לאחר שניקית את המשטחים ותצמיד היטב . עדיף שתעשה את זה כשהרמקול מפורק והמגנט מלמעלה . חכה לפחות 10 דקות לפני שאתה מצמיד את המגנט לרמקול . 

לא הבנתי מה לחכות 10 דקות, אחרי שאני מצמיד אותם 10 דקות שייתיבש? או למרוח שכבה על 2 הצדדים לחכות 10 דקות ואז להצמיד?

ופשוט דבק מגע כללי כזה יעבוד?

• תוכן חדש...