Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1726 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב . קניתי לרכב מגבר jbl דגם stage a9004 4 ערוצים + סאב של פיוניר דגם ts-a2000lb הסאב הוא 8 אינצ ומגיע עם 250w rms , היה חשוב לי לקחת סאב קטן וקומפקטי כי חשוב לי שלא יתפוס הרבה מקום בבגאז - יש לי עגלת תאומים לשים שם ולכן הייתי חייב סאב קטן וקומפקטי . בנוסף יש לי כבר 2 קומפוננטים מותקנים של jbl 5.25 דגם gto509c 225w . אשמח לקבל חוות דעת על כלל המערכת , ובנוסף צריך לבצע התקנה של המגבר והסאב - יש לי כבר קיט של כבלים 8g , כמה אמורה לעלות התקנה של המגבר והסאב ? ושוב אין צורך בקיט של כבלים מכיוון שכבר קניתי . תודה לעונים .

פורסם
בתאריך 3.10.2021 בשעה 15:39, Bizo36 כתב:

ערב טוב . קניתי לרכב מגבר jbl דגם stage a9004 4 ערוצים + סאב של פיוניר דגם ts-a2000lb הסאב הוא 8 אינצ ומגיע עם 250w rms , היה חשוב לי לקחת סאב קטן וקומפקטי כי חשוב לי שלא יתפוס הרבה מקום בבגאז - יש לי עגלת תאומים לשים שם ולכן הייתי חייב סאב קטן וקומפקטי . בנוסף יש לי כבר 2 קומפוננטים מותקנים של jbl 5.25 דגם gto509c 225w . אשמח לקבל חוות דעת על כלל המערכת , ובנוסף צריך לבצע התקנה של המגבר והסאב - יש לי כבר קיט של כבלים 8g , כמה אמורה לעלות התקנה של המגבר והסאב ? ושוב אין צורך בקיט של כבלים מכיוון שכבר קניתי . תודה לעונים .

ערב טוב, לפי הניסיון שיש לי כלקוח אצל מתקינים ברחבי הארץ, מתקינים לא " אוהבים " שבאים אליהם עם ציוד, מאחר שאין מה למכור לך, אז העבודה על ההתקנה עצמה בלבד, יכולה להיות יותר יקרה. מתקינים צריכים להתפרנס, לא ?? קשה מאוד לכתוב לך כמה תעלה ההתקנה, מאחר שזה נטו עבודה !!

כל מתקין מחשב את זמן העבודה שלו, ועלות ההתקנה בלבד.

בהצלחה לך. 

• תוכן חדש...