Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5656 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תשתיות ? חינוך ? סבסוד קורסים ? סל בריאות ?

אתה חי בישראל ?

נו באמת, אם הכסף הזה היה הולך באמת למקומות האלה אז הייתה יכול להגיד שהצעקה הזאת מראה על צרות אופקים.

אבל כל עוד הכסף הזה הולך לנסיעות של שרים לחו"ל ולמכוניות יוקרה שבהן הם מגיעים לנתב"ג, הצעקה הזאת ממש לא מראה על צרות אופקים, אלה יותר מראה את המציאות המרה שבה אנחנו נמצאים.

מה עולה וולו? 200K 300K?

תכפיל את זה ב 120... נסיעות + מישרדים וכו'... אולי צגיע ל100 מיליון... וזה בלי לקחת בחשבון את העובדה שמוכרים את המכוניות האילו בסוף (ואני בספק אם משלמים עליהן מיסים)...

זה אפילו לא מחיר של F16... רוב התקציב מיתבזבז על מילחמה, והיתכוננות לה...

מיליארדים נישפכים להם... ועוד לא הזכרתי את הפארזיטים שאני ואתה צריכים לטפח...

אנשים שהעבודה לא מספיק טובה בשבילהם. אנשים שמעדיפים לרמות את המדינה, או לשבת בכולל...

לפעמים נראה כאילו המדינה "מטפחת" עצלנים, ומעודדת חוסר עבודה...

למה אדם שמרוויח משכורת גבוהה וצריך לשלם כל כך הרבה מס לא מתוגמל באיזו דרך? הרי אם המשכורת שלי היא 30K, אני מכניס יותר מס מ20 מובטלים!!! למעשה, אני ממן אותם!!!

שלא תבין אותי לא נכון, אני מעריך את זה שאני חי במדינה סוציאלית... אני מוכן "לממן" את החלשים, וזה אומר, זקנים, נכים, מפגרים, ועוד אנשים שבאמת לא יכולים להיתפרנס. זה מה שמייחד אותנו ממדינות אחרות, לנו איכפת מאחרים...

אבל למדינה צריך להיות איכפת גם מאיתנו!!!

אנחנו לא נוצרים, וכשנותנים לנו סטירה, מישום מה אנחנו, בצורה די אוטמטית מגישים את הלחי השניה... למה?!

כשהייתי בקבע, קרה מהפך, קיצוצים. אמרו "כל מי שעד גיל 35 יכול לפרוד ויקבל 200% פיצויים חד-פעמיים ובלי פנסיה"... מי הלך? אילו שמרגישים בטוחים בעצמם ובעלי פוטנציאל... מי נישאר? אילו שלא (ואני :wink: )... שנה אחרי זה פרשתי מסיבות דומות ולא דווקא בגלל הכסף, אלא בגלל אטימות המערכת...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא יודע מה המדינה הזאת תעשה אבל אני יודע שאני בקושי מסתדר עם המחירים של הדלק ממש התחרפנו פה על הראש מזל שהורים שלי עוזרים לי עם זה אם לא לא הייתי יכול להתדר לבד :screwy:

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

וואי גילי גילי....

אני חייב וידוי: בדרך כלל (אפשר להגיד כמעט תמיד) אני לא אוהב את התגובות שלך כי הן מנוגדות לשלי באופן נחרץ. אבל הפעם פשוט לקחת לי את המילים מהפה.

עוד דבר חשוב קרה כאן, לשמחתי, והוא הזזת הנושא מ-"איזה באסה הדלק שוב עלה" לבעיה האמיתית שהיא מציאת תחבורה חלופית הולמת.

אני לא מתכוון לדון כאן על דרכים שונות למלחמה בפקקי תנועה (עשיתי את זה בפורום אחר וקצת עצבנתי כמה אנשים...), אבל דוגמה קטנה - כשגרתי בגרמניה התברר לי שחל איסור על משאיות לנסוע בימי ראשון (הרבה אנשים מטיילים והחוק נועד לשמור על חייהם ואיכות חייהם). הנה חוק קל לישום וקל לביצוע.

בדבר אחד אני עדיין לא מסכים איתך, גילי, והוא שבמדינה שבה 30% מתקציבה מופנה לביטחון, אתה לא יכול לדרוש רכבת תחתית ולהביא את בוסטון בתור דוגמא.

מה שכן - לפני כמה ימים פורסמה בעיתון ידיעות אחרונות כתבה מבישה על הכביש הכי מביש במדינת ישראל והוא נקרא נתיבי איילון, כביש שכולו שיפוצים, טלאים, שקעים וגשרים שאינם במקומם.

מחיר תכנון וייצור (וכמובן איך לא - שיפוץ) הכביש לפי הכתבה מוערך ב-35 מיליארד דולר (כן, אתם קוראים נכון). לשם השוואה כביש 6 המדהים באיכותו עלה 5 מיליארד.

מה שאני בא להגיד כאן לסיכומו של דבר הוא, שאני לא חושב שהמדינה (ממשלה נגיד) רוצה עודף מכוניות על הכביש, לאף אחד זה לא טוב, איבוד עצום של שעות עבודה וזיהום אוויר לא טוב לאף אחד, אלא שאנחנו (מדינה, ממשלה, WHATEVER) לפעמים חושבים כל כך לטווח הקצר שזה מה שקורה.

אתה יודע מה, זה כמו שאני אשאל כאן מי חושב שכביש 6 זה דבר חכם או לחילופין היה מעדיף להשתמש בו אם היה עוזר לו. אני בטוח שלא מעט תשובות היו בסגנון "למה אני צריך לשלם על נסיעה בכביש ציבורי"...

כמו שאמרתי, ראייה צרה...:loco:

פורסם

בהתחלה באמת לא הבנתי למה האשכול הזה לא נעול/מחוק כי הרי חשבתי לעצמי שיהיו כאן רק צעקות ותלונות, כרגיל כשהמחירים עולים, אך התברר לי אחרת, ואני חייב להביע את דעתי.

דבר ראשון, גילי, אין לך מושג כמה שאני מסכים איתך... פשוט עם ל מילה, ואם מישהו צריך לכתוב מכתב ולהנהיג חרם זה אתה ידידי!

טוב אז הנה זה בא:

אני אמנם "צעיר מת", רק בן 18(עוד שלושה שבועות), אבל באמת המדינה הזאת היא חתיכת ביזיון.

תארו אותנו, חבורה של אנשים מתורבתים לכל דבר, משכילים, מתעניינים, עובדים, בקיצור, חיים חיים מלאים ונהנים מכל רגע שאפשר. למה אי אפשר לעשות הפגנה המונית?

הרי במדינה המצ'וקמקת הזאת יש 4 מכוניות על אזרח אחד(בערך כמו כמות עורכי הדין), ולא רק לי ולכם מזיז שהמחירים עולים, לכולם זה מזיז! חוץ מאנשי הממשלה היקרים שנכנסים ויוצאים מהדלת האחורית ולדלק, טוב בשביל זה יש תקציב שנתי לא?

אני רק בן 18, וכן ההורים עוזרים לי מדיי פעם, אבל כמה אפשר?

אני מסתכל על מחירים של כלי רכב, ועל מחירי הדלק ואני פשוט חש בביזיון אדיר! איך יתכן שבמדינה ששכר המינימום שלה בקושי מספיק לפת לחם, שלא לדבר על ארנונה מופקעת ישאר ירקות יעלה ליטר דלק חמישה וחצי שקלים?! זה לא הגיוני! מילא היינו מדברים על גלון! אבל ליטר?! באמת! זה פשוט לא אנושי, אין שום התחשבות מצד הממשלה! כל יומיים יש בעיתון כתבה שמחירי הנפט ירדו בעולם, ואנחנו? מחכים לעדכון הבא... שכמו כל פעם לפני העידכון מחירי הנפט קופצים בעוד כמה דולרים לחבית ואנחנו נדפקים, כרגיל.

כל בעל מכונית נרתע ממחירי הדלק. אני, שאפילו הרכב לא רשום על שמי, וטיפולים וכו' לא על חשבוני, פשוט נקרע ממחירי הדלק! איך יכול להיות שאם אני יוצא כל סוף שבוע כמו אדם נורמלי בגילי, ושותה בירה נחמדה, יוצא בנזק של 700-800 שקל רק על דלק בחודש?

איך זה הגיוני? גם אם היה לי דלקן הייתי רואה שחור בעיניים עם כל כניסה לתחנת דלק ורואה את המחיר שמשלם האדם "הפשוט".

הרי אני בטוח שגם חברות גדולות מבזבזות חלק לא מבוטל של התקציב שלהם על "דלקן"/"פזומט" וכו' וכו', ושגם הם ירצו לקחת חלק בשביתה אם תתקיים.

לא הגיוני שאדם שרוצה לנסוע לעבודה ובחזרה נגיד מרחק של 10-15 ק"מ לכל כיוון, ישלם 30 שקל על דלק! שאפילו אוטובוס עולה יותר מזה! למה לעזאזל שאני אסע בתחבורה ציבורית עם המחירים המופקעים(מי אמר מחירי סולר?) כשבאותו המחיר אני נוהג במכונית עם המוזיקה שלי, והסיגריה שלי, והמזגן שלי?

למה שאני אתקע ברכבת עם עוד חצי מיליון אנשים כשהרכבת לא מסוגלת לעמוד בלוח זמנים מצ'וקמק, שלא לדבר על צפיפות שלא ברא השטן, ושלא נראה במדינות עולם שלישי. וכן הייתי מעדיף לקחת רכבת בהודו עם עוד 20 תרנגולות לצידי רק שיהיה כיסא לשבת עליו!

למה שאני אסע באוטובוס עם מיזוג שבקושי עובד, ונהגים שנוהגים כמו בהמות על כלי ששוקל 10 טון ונושא כ-50 נוסעים? למה שאני אסע במוניות עם מחירים מופקעים, ריח זיעה חריף, ופיוז שלא הייתי שם בבלנדר...?! ואני לא מדבר על הנהיגה שלהם.

מדינת ישראל מדינת ביזיון! איך לוקחים לאבא שלי, שקורע את התחת שלו כבר 30 שנה מעל 50 אחוז מהמשכורת??? איך זה הגיוני?! למה לעזאזל שאנחנו נשלם ארנונה של 5000 שקל בחודש על זבל שלא מפנים והזנחה כללית מצד המועצה האיזורית? למה טוחנים לנו את הנשמה במדינה הזאת!?

עוד לא הגעתי לצבא, עוד לא התחלתי את החיים האזרחיים שלי והנה אני כבר מתלונן! מה יהיה עוד 5 שנים? עוד 10 שנים? אני יחיה עם זה אבל עם טעם מר בפה, טעם של מרד, טעם של "בא לי לשרוף את המדינה הזאת".

למה אנחנו צריכים לחיות בנאים כאלה מחרידים מצד הממשלה??? למה? למה אנחנו צריכים לממן את האוכלי חינם הפרזיטים האלה בשביל שיקבלו חלקות בניצן, שני מטר ליד ניצנים, ושיפלשו לחוף? הרי מי יגיד להם משהו? יש חוק שאומר שאסור להרוס בית אחרי שסיימו את הגג, איזה מין חוק זה? אפשר לבנות צריף על החוף וחוץ מתביעות אף אחד לא יגיד לך כלום, והרי למי יש זמן לתביעות כשאתה עסוק כל היום בלימוד תורה? הא?

למה אנחנו האזרחים לא יכולים לשבות? כן כן, "שוברים את הכלים ולא משחקים"! אין שום סיבה שאנחנו נממן את הממשלה המושחתת הזאת! אין שום סיבה שנממן את הפרזיטים המושחתים האלה שנוסעים על BMW 745!!! אין שום סיבה שבעולם! שירוויחו את לחמם ביושר ולא בתחמנות!

וכן אני כן קורא להפגין! אני קורא לעצור את כל המדינה המצ'וקמקת הזאת מלכת!

בר מינן!

נמאס לי! נמאס!!!

שלד

עריכה: מדברים בפורום הזה כל יום על מקרי אלימות בכביש שאחד "חתך אותי" "נכנס בי" "גנב לי את הג'אנטים" וכו' וכו'...

איך לעזאזל אפשר לחיות בלי עצבים כשהרפובליקת בננות הזאת לוקחת לך את האוכל מהפה? אני לא מסוגל לתאר את עצמי גם עוד 10 שנים עם ילדים כי פשוט אי אפשר!~ אי אפשר לחיות במדינה הזאת בתנאים הומניים! באמת! איך אפשר שכשאתה עובד קשה ומגיע לשכר נכבד גונים לך חצי מהמשכורת? איך אפשר לא להתעצבן? איך אפשר לא להפוך לפרא אדם? איך?!

פורסם

אני חייב לציין משהו... הבניה של איילון היא דוגמא ומופת לאווירה בארץ...

על שיטת "כיבוי שרפות" שמעת? זה ממש ככה. אם תהיה שרפה, נכבה אותה, עד אז, אפשר לשבת בתחנת הדלק ולעשן סיגרים בכיף...

הפרוייקט של בוסטון הוערך ב 11 מיליארד דולר, בפועל הוא עלה פי שתיים... עכשיו תשווה...

אני לא מביא את הפרוייקט הזה כהשווה לארץ כי ברור לי שלא יהיה כזה דבר!!!

למה? כי אצלינו ראשי הערים וניבחרי העם פועלים מ"קדנציה לקדנציה"... תשים לב מתי משפצים, לפני בחירות... כולם רוצים להיזכר בתקופתם ולא אחרי כמה שנים שיסיימו את הפרוייקט...

אומרים שקמצנים משלמים פי שתיים, וזה נכון!!!

אתה בוודאי מודע לזה שבחו"ל (ובגרמניה בפרט) יש אחריות על כבישים?! כן!!!

קבלן מיתחייב לתקופה שבה לא יהיו סדקים בכביש! (גם בארץ יש תקופה כזו, שבועיים בערך) ואם יהיו הוא יתקן אותם ללא כל הפרעה לתנועה. ולא תיקון "טלאים" אלא תיקון ממש, גרוד, וסלילה מחדש... וזה לתקופות של שנים רבות! בגלל זה סוללים את הכבישים ברמה גבוהה!

שלא "יסבירו" לי שהאדמה זזה, ושיש כאן תנאים אחרים מארופה...

סליחה, כאן יורד גשם אולי 50 ימים בשנה גשומה, בארופה אם יש 50 ימי שמש זה ניקרא שרב (לא כולל שנה שעברה :wink: ). אז מה? באירופה הבוצית האדמה לא זזה? למדו להיתמודד עם זה. בשביל זה יש מהנדסים, בגלל זה משלמים להם כסף טוב. שיעשו את העבודה טוב!!!

ואתה מיתפלץ ושואל את עצמך "למה לא כאן?!"

כי במדינת הקומבינות זה לא הולך... כולנו מכירים את הסיפורים על מע"ץ...

מכירים את הקטעים בכביש שיש תלוליות מחפירות? זה בגלל שלא חשבו עד הסוף...

סללו כביש. אחרי זה באו "אנשי הכבלים" ופתחו אותו, שמו כבל, וסגרו...

אחריהם באו אנשי בזק וחברת המים וחברה קדישא להספיד את הכביש בן השבוע...

אווירת ה"חפיף" בשיאה!!!

אגב, אתה לא היחידי שמיתנגד לדעות שלי, ושחושב שהדעות שלי חריפות מידי או "דרמטיות" מידי...

אני מודע לזה, אבל אני רווי מכל מה שקורה כאן...

ולפעמים צריך תגובה דרמטית כדי לעורר משהו אצל אנשים...

אם פגעתי בנפש (העדינה) של מישהו, אני מיתנצל מראש, באמת...

אבל אם זה המחיר שצריך לשלם על חדירה למודעות של מישהו כאן, לדעתי, זה שווה...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

אנחנו שוכחים דבר אחד שאנחנו מדינה קטנה שחייה ונושמת בעזרת של ארה"ב אין לנו יכולות ומשאבים כמו שיש למדינות אירופה ואין לו כול כך הרבה להציעה כמו להם לפחות לא באותו קנה מידה עולמי.....ועוד החברה למעלה יודעים רק לדבר ולא לעשות דבר .אין יותר מנהיגים שבאמת דואגים לנו כולם שם קומבינטורים של הקומבינטורים על כול אחד שם יש תיק במישטרה על שחיתות,פרוטקציות וכו'.... עד שלא יקמו אותם אזרחים שבבוקר ממהרים לעבודה ואין להם זמן לינשום והמדינה טוחנת אותם ויזיזו כמה דברים המצב רק יחמיר....אני חושב שלא הערבים יהרסו את המדינה הזו אלה היהודים עצמם(חורבן בית 3 ) טפו טפו טפו אבל אם ימשיך הדבר לך תדעה מה יהיה......

פורסם
מיליארדים נישפכים להם... ועוד לא הזכרתי את הפארזיטים שאני ואתה צריכים לטפח...

גילי, אני לא חושב שהבעיה היא המובטלים, צריך לזכור שיש מספר רב של מובטלים שכן רוצים לעבוד והמצב הקשה במשק לא מאפשר להם לימצוא עבודה, אני חושב שהבעיה של המדינה הזאת היא השחיתות בצמרת, ממש כך. תסתכל איך נראית הפוליטיקה הישראלית, מפגש של המפיה הרוסית נראה יותר מתורבת.

אתה בטח שמעתה מה היה כאשר קמה דרישה להעלות את סל הבריאות כדי להוסיף תרופות חיוניות רבות, כל שר בממשלה ידע להגיד כמה הדבר הוא נחוץ וכמה הוא יציל חיים, אבל כשנשאל אם הוא מוכן לקצץ מהתקציב של משרדו שלו, אני נותן לך לבד לנחש את התשובה..

ולא מדובר כאן רק במשרד הבטחון, כל שר סירב בצורה חלקלקה ושקטה ליתרום חלק מהתקציב שלו... פשוט חבורה של מושחתים, וזה לא מסתיים רק בממשלה, תיסתכל על הרשויות המקומיות... תיסתכל על עוזי כהן.. אלה האנשים שמנהלים את המדינה הזאת, פלא שאנחנו נראים כך ?

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

ד"א, אפשר להגיד בתגובה למה שכתבת, שעדיף דלק גבוה ומחיר קנייה נמוך כדי שלכמה שיותר אנשים יהיו מכוניות חדישות (בטיחות, זיהום אוויר, איכות) וגם כדי שאנשים יצמצמו כמה שניתן את הנהיגה ברכב (שוב זיהום אוויר, פקקים, יותר תחבורה ציבורית).

רוני

אתה מוכן לעבור לאוטובוסים?

לא יודע, כי אני חושב שהבחירה שאם אני אסע בדרך קבע ברכב הפרטי שלי ולא בתחבורה ציבורית (למי ששכח, לפעמים זה להדחס עם עוד 50 אנשים באוטובוס, רבע מהם עובדים זרים, רבע מהם לא התקלחו שבוע) צריכה להשאר בידיים שלי! ולא בידי ועדה מצומצמת משוחדת בכנסת ש"תדאג לי", אה נכון, והמדינה תרוויח גם כסף בדרך.

כי במקום להתקדם קדימה, לרכוש רכבים חדשים, לנסוע איתם לאן שרוצים, אנחנו צריכים לחזור אחורה? לאוטובוסים?

אם אני בוחר לנסוע לתחנה המרכזית החדשה באוטובוס כי זה עולה לי רק 5 שקל ואני נכנס עד לתוך התחנה, לעומת 30 שקל (הלוך חזור) ברכב (לא נכליל דמי חניה), זה כי אני בחרתי, לא כי היה לי קשה לסגור את היום.

אם כבר דרך המחשבה שלך, רכבים ישנים ודלק סביר או דלק יקר אגרה יקרה יותר ורכבים חדשים יותר, למה שלא נמצא פשרה? שמחירי הדלק לא יעברו מחיר מסויים (נאמר את ה5 שקל) ואני אוכל להחזיק רכב פרטי שלי, ואם אני ארצה, גם שישאר לי כסף בצד לחסוך לדברים אחרים, מי יודע אולי גם לרכב חדש יותר.

מה רע בסטודנט שנוהג על פיאסטה 84 בדרך ללימודים, שעה ביום? או בבן אדם מבוגר שנוהג לעבודה יום יום בפיאט אונו 88 שלו, הלוך חזור וזהו. אולי גם בדרך לוקח את הילדים שלו לטיול פעם בשבועיים? פתאום כל כך חשוב למדינה זיהום האוויר?

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

כי במקום להתקדם קדימה, לרכוש רכבים חדשים, לנסוע איתם לאן שרוצים, אנחנו צריכים לחזור אחורה? לאוטובוסים?

מה רע בסטודנט שנוהג על פיאסטה 84 בדרך ללימודים, שעה ביום? או בבן אדם מבוגר שנוהג לעבודה יום יום בפיאט אונו 88 שלו, הלוך חזור וזהו. אולי גם בדרך לוקח את הילדים שלו לטיול פעם בשבועיים? פתאום כל כך חשוב למדינה זיהום האוויר?

יוסי.

יפה.

לנסוע בתחבורה ציבורית זה לחזור אחורה?

אם ככה, אז גרמניה, שוויץ, אנגליה ועוד חצי ממדינות מערב אירופה הן מדינות עולם שלישי.... מעניין, כי חשבתי שאילו דווקא מדינות מתקדמות.

מה שבאנו להגיד כאן זה לא שתיסע באוטובוס, אלא שתהיה לך תחבורה ציבורית שתהווה חלופה כל כך שווה שאתה בעצמך תשמור את הרכב רק לפאן של סופי שבוע.

פורסם
מה שבאנו להגיד כאן זה לא שתיסע באוטובוס, אלא שתהיה לך תחבורה ציבורית שתהווה חלופה כל כך שווה שאתה בעצמך תשמור את הרכב רק לפאן של סופי שבוע.
וזה יקרה רק עוד 100000000 שנה, בדיוק שלושה ימים לפני שהשמש תגדל לכדור ענק של אנרגיה שיבלע את כל כוכבי הלכת ולאחר מכן יתקמץ לכדור בגודל של כדור פינגפונג בעל מסע עצומה..

אז יסיימו את שיפוץ נתיבי איילון, יבנו עוד כמה מסילות לכרמלית, ואולי תהייה כבר תשתית לרכבת תחתית בתל-אביב.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם
אתה מוכן לעבור לאוטובוסים?

פתאום כל כך חשוב למדינה זיהום האוויר?

יוסי.

תגיד לי, מעולם לא היית בעיר אירופית גדולה? (אם לא, לא נורא). כשיש תחבורה ציבורית מפותחת, אף אחד לא טורח לנסוע במכונית. ובמקום לפוצץ את ת"א, ירושלים וחיפה במכוניות, אפשר היה למצוא פתרון יותר טוב! רכבת קלה, רכבת תחתית, אוטובוסים, יש מספיק אפשרויות! אבל במקום זאת מפוצצים עשרות מיליארדי שקלים על דברים מגוחכים כמו נתיבי איילון, שמלכתחילה נבנו בצורה לא חכמה ועלו למדינה מיליארדי שקלים מיותרים. (ויותר גרוע - הם לעולם גם לא יהיו מספיק טובים, כך שהם לא מה שיציל את המדינה). ובמקום להבין שעשו טעות ולהתמודד איתה בצורה אחרת, הדבילים שם למעלה ממשיכים "לפתח" את נתיבי איילון בעוד מיליארדים בשנים הבאות, אפילו שזה לא יעזור כלל והם יודעים זאת...

ובנוגע לנהגי הגרוטאות משנות השמונים - נו באמת. צריך להיות ברור לך לחלוטין שמכוניות כאלו הן רק לרעת המדינה ולרעתך. המדינה צריכה לדאוג לחדש כמה שניתן את צי הרכב, ולא להחזיר אותו לשנות השמונים. ופיאסטה 84 לא צריכה כבר מזמן לנסוע על הכבישים.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

החפירות בבוסטון הן הנושא הכי שנוי במחלוקת בין תושבי העיר, שרובם חושבים שזה ביזיון אחד גדול, כך שאולי הדוגמא הזו לא הכי מוצלחת.

ההבדל בין C3 ל-C6 הוא פסיכולוגי

פורסם

רוני היקר,

מדינת ישראל היא לא אירופה, ואפילו לא מתקרבת אליה, שלא לדבר על ארה"ב(במזרח).

באירופה הרחובות לא בנויים להכיל מכוניות חונות(גם לא בארץ אבל למי זה מזיז?), באירופה אין חניוני ענק, באירופה כל תכנון העיר מתבסס על תחבורה ציבורית, ותחבורה ציבורית ברמה.

בניו יורק למיעוט יש רכב פרטי(מנהטן וכו' לא מדבר על מקומות כמו ווסטפורט ושות'), וכולם משתמשים בסאבווי, באוטובוסים ובמוניות, כי זה פשוט, זה קל, זה זול(ובארץ זה לא), זה נגיש, זה מגיע לכל מקום שרק תרצה, הכל מתואם ומסונכרן.

עכשיו, בוא נהיה ריאליים, אין סיכוי שאי פעם יהיה תיאום בין הרכבות שלנו, או בין הרכבות והאטובוסים שלנו, אין שום סיכוי שבעולם, כי אנחנו גרים בישראל ולא באנגליה שהרכבת לא מחכה יותר ב-4 דקות בתחנה ועל השניה של ה-4 דקות היא יוצאת מהרציף, אנחנו בישראל, לא באירופה! תכניסו את זה טוב טוב לראש!

הבעיה במקומות כמו ת"א, היא שהעיר בנויה לתחבורה פרטית ולא ציבורית, והעיר בנויה להכיל מכוניות, אבל כן, יש יותר מדיי מכוניות, אין חניה מוסדרת, וגם אם יש, אז היא פשוט גניבה לאור יום, בקיצור, כאוס מוחלט, אה כן מה גם שאם אתה מגיע לעיר באורח חד פעמי ותחנה בכחול לבן והקצה של הטמבון שלך יהיה מעל אדום לבן אז יגררו לך את האוטו. למה? כי העיריה מחפשת לעשות עליך קופה, וגם אם תחנה ברחוב צדדי שאין בו שום מכונית, ותלך לחצי שעה, אזי תחזור ומה יש על השמשה הקדמית?? כן, מר פקח נתן לך דו"ח. למה? כי חנית וסירבת לקנות תווי חניה, שהם מעין "חניון גניבה לאור יום" נייד, שאתה צריך לשלם שוב עבור חניה פנויה! במקום ציבורי! פשוט בושה וחרפה!

אנחנו חיים במדינת חאפרים.

בצבא מצתמצמים וחוסכים, והכסף הזה הולך ל-BMW 745 חדשה בשביל עובדיה יוסף, או לוולבו חדשה לאחד השרים, שלא עושה כלום חוץ מלחייך ולטייל בעולם.

מילא מישהו מהממשלת ליצנים האלה היה מועיל, אבל אנשים חושבים שהם המציאו את הגלגל, עם כל מיני חוקים מטופשים שאף אחד לא יודע מאיפה הם מקריצים, ובין אם מדובר בחוקים שהושרשו משכבר הימים.

איפה אתה אדון נתהניהו, עם הרפורמות שלך?

איפה אתה אדון נתניהו, אתה חושב שאנחנו ארה"ב במשבר הכלכלי הגדול? מה אתה חושב שהתוכנית שלך זה ה-"ניו דיל"???

איפה אתה חי? אתה חושב שאתה איזה פרילאנסר שהביאו לאיזה חלטורה חד פעמית? איפה האכפתיות?

"נוריד את הריבית בעוד 2.5% תוך חמש שנים". באמת תודה, עד אז הרכב שלי יסבול מ-100 ג'אנטים שבורים בגלל בורות ביוב באמצע הכביש(יש הסבר ד"א למה הבורות ביוב נמצאים באמצע הכביש?) שגנבו מהם את המכסים, למה? כי לאנשים אין מה לשים על השולחן בערב אז הם גונבים מכסי ביוב למכור לסוחרי ברזל.

ובחזרה לעניינינו, לא יתכן, באמת שלא יתכן, שהדלק יעלה כל כך הרבה! ממש לא יתכן, הרי ברור שתוך שבוע כל תעריפי המוניות, וכל תעריפי האוטובוסים, והרכבות - כולם יקפצו מעלה! ומה עשינו בזה? חוץ מקופה על הנהגים, מה עשינו בזה? יש תקציב לעוד BMW חדשה! כן כן! שמעתם נכון, יש גם תקציב לרכוש 10 כאלה בשבוע, אבל לאן זה הולך? אלוהים יודע.

אנחנו חיים במציאות שבורה, כשעוד שנה-שנתיים מהיום לאנשים שאין כסף להחזיק רכב(שלא לדבר על לממן דלק), גם לא יהיה כסף לנסוע בתחבורה ציבורית, כי המחירים פשוט יעלו, וחברים, עוד שנה שנתיים מחירי הלדק יעברו את ה-8 שקלים בלי להתאמץ, אתם לא שמים לב אבל כל חודש,חודשיים דוחפים לנו עוד חמש אגורות לליטר. בלי שהמחירים הגלובליים עולים. למה? כי אפשר! כי אף אחד לא יעיז להחרים.

פורסם

שלד, הפתעת אותי. אני איתך!

לעזאזל! שברתי מוט מייצב בגלל כביש משובש. מה עושים ? ?

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

חברה אני קורא את כל התגובות שלכם וזה ממש טוב לדעת שיש עוד כמה שזה מפריע להם

אני חושב שאם כולנו ננסה לארגן איזה מרד ליום אחד לא נתדלק ונגייס עוד הרבה אנשים שיעשו כמונו

אז אולי נצליח להעיר מישהו מהליצנים שם למעלה בכנסת

מי מעוניין לנסח מכתב לאדון ביבי הנכבד???

נחתים עליו הרבה אנשים ונשלח לו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5656 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...