Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב עד 10K - יש משהו סביר?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1747 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש רכב עד 10K, מבחינתי מספיק שיחזיק חצי שנה-שנה. 

שיקח אותי מנקודה א׳ לנקודה ב׳. 

יש חיה כזאת? על מה כדאי להסתכל?

פורסם

ידני/ אוטומט?

יש העדפה לקטגוריה?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 51 דקות, yulianx כתב:

ידני/ אוטומט?

יש העדפה לקטגוריה?

אוטומט. 

אין העדפה לקטגוריה. 

הכי בסיסי שיש, שיהיה אמין לכמה חודשים, וזהו.

פורסם

מזדה 3 2005-2007 יהיה מצוין
תמצא אחת במצב טוב והיא תחזיק לך גם הרבה יותר מכמה חודשים

כדי להיות זקן וחכם צריך קודם כל להיות צעיר וטיפש:roll:

פורסם

הייתי מחפש דייהטסו סריון/ יונדאי גטס ברמת אבזור gli/glx/gls.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הונדה סיוויק 2001-2005.

בזאת שלי (2002) אומנם הייתי צריך לעשות יישור קו + החלפת מדחס מזגן בעלות כוללת של שווי הרכב, אבל מאז - שקט תעשייתי.

אתה יכול לחפש גם רכבים כמו דייהטסו סיריון, שהיא בעצם טויוטה יאריס בתחפושת, או מיצובישי לנסר קלאסיק, שזה נראה לי הכי הרבה אמינות לשקל שתקבל.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 10 שעות, Dushane כתב:

מחפש רכב עד 10K, מבחינתי מספיק שיחזיק חצי שנה-שנה. 

שיקח אותי מנקודה א׳ לנקודה ב׳. 

יש חיה כזאת? על מה כדאי להסתכל?

לא רלוונטי בכלל סוג הרכב.

תמצא רכב שאתה יודע שמטופל כמו שצריך במסגרת התקציב שלך. לפעמים יש כאלה בפורום קניה/מכירה של הפורום. 

• תוכן חדש...