Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1778 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי שאלה למי שמבין 

מראה חשמלית שמאלית לא מתקפלת בעת כיבוי הרכב, עושה רעשים, עם זאת הכיוון החשמלי של המראה עובד

באיזה סדר גודל של הוצאה מדובר? מדובר בהחלפת מנוע? תיקון מנגנון?

פורסם

יש שם גלגל שיניים קטן מפלסטיק שנוטה להטחן בטרם עת.

(כנראה משולחן השרטוט של אותו מהנדס גאון, שתכנן את גלגל השיניים הנטחן במנגנון החלון של הדור הראשון של ה-3).

המנוע עצמו תקין ב-99 אחוז מהמקרים. הגלגל עולה דולרים בודדים.

יש הרבה סרטונים של איך מפרקים את המנוע ומחליפים אותו. שים לב שאתה קונה גלגל נכון (לפי מס' השיניים).  מסתבר שיש למאזדה כמה סוגי גלגלים כאלה, לדגמים/שנתונים השונים, כשכולם יצאו להם "מוצלחים" באותה מידה :-P 

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

פורסם

ישנו גלגל שיניים שחוק\שבור בנגנון הקיפול.
בגדול, ניתן למצוא את גלגל השיניים ולשפץ את המנגנון. פירסמתי פה בעבר שיפוץ שעשיתי למראה של יונדאי עם בעיה זהה.

בקטן, לא קל למצוא משהו שיתעסק עם זה בארץ, לרוב מציעים להחליף את כל המראה.

אם יש לך ידיים טכניות, אני ממליץ לנסות לבד

יום טוב גם לך

פורסם

במקום להחליף מראה בשלמותה, היבואן מכיר היטב בתופעות הללו (שנפוצות אגב ב 2, 6 ו CX5).

כנס למורשה יבואן, ישנו קיט שיפוץ לתיקון מראה, עלותו אם אני לא טועה כ 300 שקלים לפני עבודה.

פורסם

לפני 7 דקות, שליקו99 כתב:

תודה רבה לעוזרים, עוד שאלה

בהעברת הבעלות מי משלם בדרך כלל?

באיזה סכום מדובר?

סכום שנתון לפרשנות. במידה ומבצעים העברת בעלות באתר האישי רק המוכר יכול להכניס אמצעי תשלום.

הסכום (אם אני זוכר נכון) עומד על קצת יותר מ200 שקלים להערכתי.

העברת בעלות בדואר מבוצעת במזומן/אשראי וכוללת עמלה נוספת.

בנוגע לנושא המקורי של השרשור ענו לך מכבר כיצד לפתור את התקלה.

POLO, 1.4 2001 > SPARK, 1.0 2014 > 108, 1.2 2016 > CLIO - 5, 1.0T 2021

פורסם
לפני כשעה, carsgo כתב:

במקום להחליף מראה בשלמותה, היבואן מכיר היטב בתופעות הללו (שנפוצות אגב ב 2, 6 ו CX5).

כנס למורשה יבואן, ישנו קיט שיפוץ לתיקון מראה, עלותו אם אני לא טועה כ 300 שקלים לפני עבודה.

בנוסף מצוין שהתותבים של המשולשים סדוקים, לא בטוח מה זה אומר ואם זה כסתח, וכמה יעלה התענוג

יודע לומר?

פורסם
לפני שעתיים, Igalz כתב:

ישנו גלגל שיניים שחוק\שבור בנגנון הקיפול.
בגדול, ניתן למצוא את גלגל השיניים ולשפץ את המנגנון. פירסמתי פה בעבר שיפוץ שעשיתי למראה של יונדאי עם בעיה זהה.

בקטן, לא קל למצוא משהו שיתעסק עם זה בארץ, לרוב מציעים להחליף את כל המראה.

אם יש לך ידיים טכניות, אני ממליץ לנסות לבד

ראיתי בהרבה סרטונים בנוגע לבעיה הזו במאזדה שמרססים מאחורי המראה WD40 מחכים כחצי שעה וזה פותר את הבעיה

פורסם

אתה יכול באותה מידה לנקות את השימשה. 

לא יודע מה מקור הסרטונים האלה, או לכמה זמן זה פותר להם את הבעיה. אבל עוד לא נולד הגלגל שיניים שwd40 תיקן בו שבר.

• אהבתי 1

יום טוב גם לך

• תוכן חדש...