Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1792 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

https://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1001380997

כמה שזה נכון - חלק גדול מהתקציב בנוי על מיסים מרכב וכעת עם הכניסה של רכבים חשמליים ההכנסות ירדו וירדו בעתיד יותר.

כושר ההמצאה של האוצר יכול רק להפחיד אותנו - מה ימצאו עוד כדי לחלוב אותנו?

קובי

:-)

פורסם

אני כבר לא יודע מה אפשר לעשות..

מיסים זה כבר בנוהל. אנחנו רק בוכים קצת ואחר כך  ווכלים כמו גדולים

מס על רכבים,בתים,סיגריות,יבוא,רכישה,מכירה ועכשיו מס חדש ״שתיה ממותקת״ 

צריך לעשות מעשה 

פורסם

המדינה חייה רק מגביית מיסים, אין למדינה מקורות הכנסה אחרים ( גם תמלוגים זה מס) ולכן עם כל הצער, מיסים יהיו תמיד. עכשיו המשימה היא למצוא איזונים. 

הנחת העבודה המקובלת היא שאם יש לך עשרות אלפי שקלים פנויים יש ביכולתך לשלם אחרת לא היית קונה רכב. 

לו היו למדינה מקורות "נדיבים" כדוגמת שוק הרכב אותם מקורות היו הופכים למקור הכנסה משמעותי ואולי היו מאזנים קצת את הנטל. 

הדפסת כסף וכלכלה קומוניסטית כבר הוכחו כלא יעילות בעליל.

לכן כבעלי רכב נמשיך לבכות ולשלם.

• אהבתי 2

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם (נערך)
לפני 11 דקות, GTאי כתב:

חכו, בסוף יהיו מיסים גם על כמות התווים שרושמים בפורומים

בדיעבד אתה משלם על זה.

כל זה בסופו של דבר חשמל, עבודה של מתכנתים ואנשי סיסטם, ובלאי של חומרה. על כל דבר יש מס.

אגב, ספקי אינטרנט משלמים על תקשורת לחו"ל לפי תעבורה, אז גם לזה יש מס.

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

ממשלה תקינה מאזנת בין ההכנסות על מיסים וההוצאות על המקור, מה שאומר שחלק יפה מן ההכנסות על המיסים מכלי רכב היו צריכים לחזור בדמות פיתוח כבישים ותחבורה ציבורית וזה קורה בהיקף קטן בהקבה ממה שצריך להיות.

חוץ מזה ההכנסות ממסים צריכות לבוא יותר מכיוון חיובי - מיסים על שכר (העלאת התל"ג) ויצוא...

פורסם

איזונים בהוצאות זו תורה בפני עצמה. מה שרבים מצפים זה שהכנסה ממסים מסויימים "יצבעו" לטובת מקור ההכנסה ולא יועברו לקופה מרכזית. זה כבר דיון אחר לגמרי בנושא ניהול כספי ציבור ומדיניות ציבורית. 

גם קנסות משטרה הולכים לקופת האוצר ולא נותרים בידי המשטרה. אנחנו כציבור חובתנו להמשיך וזה ללחוץ על "ניבחרנו" להשיג עבורנו את המטרות הראויות. 

הכתבה , עבור מי שאינו מנוי , מצורפת .

הובר, להנאתך 😊

הדפס כתבה אינפלציה והר אשראי_ המדינה התמכרה למסי רכב - וזה מסוכן.pdf

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם
לפני 15 שעות, GTאי כתב:

חכו, בסוף יהיו מיסים גם על כמות התווים שרושמים בפורומים

שיגידו מראש שרוצים להגביל אותי ונסגור סיפור 🤣

• מצחיק 1

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

השאלה היא באמת מה עושים לגבי ההתהנהלות החזירית של המדינה ,בכל מקום אחר בעולם היו הופכים את המדינה 180 מעלות ויוצאים לרחובות,לא מבין למה פה כולם אדישים לגבי היכולת שלהם לחיות בכבוד מבלי שימצצו להם כל שקל שהם מרוויחים.

אני מוכן לצאת לרחובות כמה שצריך וגם לעזור לארגן את זה.

אפשר לשנות את המציאות הדפוקה הזאת.

• אהבתי 1
פורסם (נערך)

זאת כבר מזמן לא השאלה בעולם המערבי,בהודו אולי כן...😉.

מכיוון שאנחנו מעוניינים גם להבטיח את העתיד שלנו,תן לי להבטיח לך שתגיע לגיל פנסיה אתה פתאום לא תבין מאיפה זה בא לך שאיכות החיים שלך צונחת בכמה דרגות ואתה כבר לא יכול להרשות לעצמך את מה שהתרגלת אליו.

כמו כן תחשוב על איזה רכב היית יכול לנהוג בעולם המערבי בסכום שקנית את הגולף,כל אחד פה היה משפריץ מהאזניים נוזל קירור.

ועוד לא הגעתי להרבה נקודות כאובות ,כמו בית,לא מבין למה לא לרצות לשפר בהרבה את כל זה?!.

עריכה אחרונה על ידי ronrcz
פורסם

מדינה זה כמו נושאת מטוסים. מיסוי זה במיוחד נושא רגיש. 

תקח נושא ברור ומובן מאליו כמו השוואת גיל הפנסיה של נשים לגברים - עשרים שנה כבר מדברים על זה, שטייניץ ניסה לעשות את זה וחטף זובור ציבורי משפיל מהמפלגה שלו עצמו.

רק עכשיו סופסוף עושים משהו שנראה בסיסי והיגיוני - לקח 12 שנה וממשלה חדשה.

אם מחר בבוקר הכנסות המיסים מדלק נעלמות, זה לא מעלים את ההוצאות.

למצוא מקור חדש להכנסה זה כואב, כי זה יפגע במישהו - וזה משהו שפוליטיקאים שונאים לעשות.

תסתכל על התקציב המוצע, לא העלו בשקל את המסים הישירים, העלו מסים עקיפים על דברים שאשכרה פוגעים בבריאות הציבור ובמדינה (פלסטיק חד פעמי ומשקאות מסוכרים) ותראה כמה רעש ומהומה זה יצר.

על מסי גודש, שקיימים מסביב לעולם בערים הגדולות, ושיפנו חזרה לתחבורה, גם קמה מהומה.

אז תחשוב שמחר מכריזים על העלאת מס הכנסה בשלוש אחוז כדי לפצות על אובדן הכנסות מדלק - אתה רואה איך זה עובר בציבור? אני לא.

ולכן ימשיכו לסחוט את הלימון של מסי רכב, כי אנשים רגילים לזה והמדינה זקוקה לכסף.

• אהבתי 1
פורסם
בתאריך 10.8.2021 בשעה 09:40, GTאי כתב:

יש לנו מה לאכול ואיפה לישון. כל עוד 2 התנאים מתקיימים אין הפיכות.

לאנשים במדינה הזאת יש הרבה יותר מאוכל ומיטה. אם חושבים על זה ישראלי מצוי חי יותר טוב מ-6 מיליארד בני אדם על הפלנטה הזאת.

• תוכן חדש...