Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1798 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי. הלכתי לבדיקת רכב לפני קניה וזה מה שהוא רשם לי. המוכר ממש מתחייב שהכל תקין והבדיקה מפתיעה אותו. ואפילו מסר לי את הרכב שאני יקח אותו למוסך איזה שניראה לו ליבדוק אם באמת האוטו תקין. מבלי שנבצע את המכירה

כששאלנו את הבוחן. האם יש בעיה בגיר. הוא אמר שזה תקין לרכב שנת 2015.

אשמח לתגובות ממישהוא מקצועי האם שווה לגעת ברכב . המוכר מבקש מעל המחירון בטענה שהרכב פיקס וללא תקלות. ועל הנזילה שקיימת מבלי שידע על זה. הוא יוריד מהסכום עבור התיקון

16266057559597520118671524339229.jpg

פורסם

הרכב ככל הנראה עבר תאונה מקדימה בעברו, בלאי במשולשים הגיוני לרכב בגיל הזה. אך אי אפשר להגיד שהכל תקין כשיש תקלות במחשב הרכב.

הייתי ממשיך לרכב הבא.

• רעיון טוב! 1

Chevrolet Cavalier 1999 - 2012-2015 | Citroen C5 2003 - 2015-2017 | Oldsmobile Alero 2002 - 2017-2017 | Chevrolet Sonic R S2015 - 2017-2024

BYD Dolphin 2024 Design 2024-Unknown

BYD Atto 3 2024 Design 2024-Unknown

פורסם

לא צויין כמה ק"מ הרכב עבר.

מעניין אם "שילוב הילוכים לא חלק" יכול להיקרא מצב תקין מבחינת הגיר (או שהבוחן סתם מחרטט).

אכן - הרכב ספג פגיעה מקדימה + מה יש בגג מבחינת מעיכות ?

יש יותר מדיי רג'קטים וכמובן יש עדיין לבדוק בסורק תקלות (מי יודע מה עוד יימצא).

alfa 156 2.5.

פורסם

עוד לא פגשתי את המוכר שבדיקה לא תקינה לא הפתיעה אותו.

אצלינו בארץ רוב הנהגים נוסעים עד שהרכב פשוט עוצר. אין להם מושג אם הרכב לא תקין.

האתר שלי: long.co.il

פורסם

באורלנדו המחלה זה שהטורבו הולך והורס מנוע. או שבר בסעפת של המנוע שבא יחד עם הטורבו

בהנחה ואני לא מתבלבל בסוג המנוע

פורסם
לפני 21 שעות, דודו דודו כתב:

המוכר מבקש מעל המחירון

בלי קשר, רק על זה הייתי פוסל את הרכב. מי מבקש מעל למחירון על שברולט?

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם
לפני 23 שעות, דודו דודו כתב:

היי. הלכתי לבדיקת רכב לפני קניה וזה מה שהוא רשם לי. המוכר ממש מתחייב שהכל תקין והבדיקה מפתיעה אותו. ואפילו מסר לי את הרכב שאני יקח אותו למוסך איזה שניראה לו ליבדוק אם באמת האוטו תקין. מבלי שנבצע את המכירה

כששאלנו את הבוחן. האם יש בעיה בגיר. הוא אמר שזה תקין לרכב שנת 2015.

אשמח לתגובות ממישהוא מקצועי האם שווה לגעת ברכב . המוכר מבקש מעל המחירון בטענה שהרכב פיקס וללא תקלות. ועל הנזילה שקיימת מבלי שידע על זה. הוא יוריד מהסכום עבור התיקון

16266057559597520118671524339229.jpg

נראה רכב שהוזנח.

דיזל/בנזין? ק"מ? יד? בעלויות קודמות?

לפני שעתיים, yonisi כתב:

בלי קשר, רק על זה הייתי פוסל את הרכב. מי מבקש מעל למחירון על שברולט?

מי שחושב ששברולט זה טיוטה 

פורסם

בתור אחד שהיו לנו 3 אורלנדו במשפחה (אחת עדיין קיימת 2 דיזל ואחת בנזין), הגיר זה עניין יקר מאוד (יותר מעשריה בלי למצמץ), הזעות שמן וטורבו גם כן, המלצה חמה ללא קשר לתאונות גש למוסך המרכזי לבקש הצעת מחיר לתיקון (הערכה 5 ספרות בשקט), לשלם על כזה רכב מעל למחירון בחיים לא.

פורסם
לפני 4 שעות, llaavvii כתב:

בתור אחד שהיו לנו 3 אורלנדו במשפחה (אחת עדיין קיימת 2 דיזל ואחת בנזין), הגיר זה עניין יקר מאוד (יותר מעשריה בלי למצמץ), הזעות שמן וטורבו גם כן, המלצה חמה ללא קשר לתאונות גש למוסך המרכזי לבקש הצעת מחיר לתיקון (הערכה 5 ספרות בשקט), לשלם על כזה רכב מעל למחירון בחיים לא.

במאזדה 3 שהייתה לי בעבר, הוצע לי גיר מפירוק בעלות של כ 2000 ש"ח.

מה מיוחד בגיר של אולרנדו? שכנראה מותקן בעוד רכבים.

• תוכן חדש...