Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1828 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בצריכת דלק - איביזה עדיפה.
באמינות לאורך זמן - מזדה 2 עדיפה, בגלל הגיר הפלנטרי ומנוע פשוט ללא טורבו במזדה 2, לעומת מנוע טורבו וגיר רובוטי באיביזה.
כמה שנים אתה מתכנן להחזיק את הרכב?
תעשה חיפוש, נכתב הרבה על הרכבים האלה, והכי טוב - תעשה נסיעת מבחן.

פורסם

קח בחשבון שהוצגה בחו"ל כבר איביזה מתוחת פנים שתשפר את נושא האבזור ומערכות הבטיחות, אם הרכישה לא דחופה הייתי מחכה.

מבחינת נוחות כדאי שתבצע נסיעת מבחן.

מבחינת מערכת זה גם משהו שאפשר לבדוק בנסיעת מבחן.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
לפני שעתיים, rolling_stony כתב:

בצריכת דלק - איביזה עדיפה.
באמינות לאורך זמן - מזדה 2 עדיפה, בגלל הגיר הפלנטרי ומנוע פשוט ללא טורבו במזדה 2, לעומת מנוע טורבו וגיר רובוטי באיביזה.
כמה שנים אתה מתכנן להחזיק את הרכב?
תעשה חיפוש, נכתב הרבה על הרכבים האלה, והכי טוב - תעשה נסיעת מבחן.

7-8 שנים? רוצה לעשות עסקה מימון כזה של 100 אחוז ל3 שנים ואז עוד 5 שנים

לפני שעתיים, dorsht כתב:

קח בחשבון שהוצגה בחו"ל כבר איביזה מתוחת פנים שתשפר את נושא האבזור ומערכות הבטיחות, אם הרכישה לא דחופה הייתי מחכה.

מבחינת נוחות כדאי שתבצע נסיעת מבחן.

מבחינת מערכת זה גם משהו שאפשר לבדוק בנסיעת מבחן.

סבבה תודה!

פורסם

כרגע נוסע במזדה 2 (שכורה), רושם ראשוני:

זריזה ונוחה למדי, לא משהו ראוי לציון לכאן או לכאן.

מ' מולטימדיה מאוד מפורטת ומסודרת ובעברית מלאה, אך לא מאוד ידידותית מבחינת תפעול. הגישה העיקרית היא מפקדים הממוקמים בין המושבים, אולי מתרגלים לזה אבל הייתי מעדיף מקום להניח את היד. יש פקדים גם בהגה אבל לא לכל הפונקציות, בסטוניק ששכרתי לאחרונה היה הרבה יותר טוב.

מאובזרת מעל לממוצע. נאה וחמודה לטעמי.

צריכת דלק: מחר אחזיר אותה ואם תזכיר לי אדווח במדוייק.

פורסם

שלום, 

האם שקלת רכבים אחרים מלבד 2 המתמודדות הנ"ל ? 

כי נראה שאתה מתכנן "חתונה קתולית" עם הרכב. 

אז אני ממליץ שתבצע נסיעות מבחן על הרכבים בסגמנט בכדי להיות שלם עם ההחלטה שלך. 

• תוכן חדש...