Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1175 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

פעם, הייתי מבסוט ממישל. עוזר לבע״ח בא לימי אימוץ של עמותות ובכללי אחלה בחור. 

איך שהקימו את החברה הזו היה ברור מהפרסומת הראשונה לפני שנה שנתיים מתי שזה היה, שזה בולשיט. מגוחך. אני יותר בהלם מהטיפשות של מישל ודניס, יותר מכל טיפש שהשקיע אצלם. כי לעשות כסף קל ופסיבי כולם רוצים. אבל מה הם חשבו לעצמם שהם התחילו עם זה? השותף השלישי נראה כמו נוכל מלידה ולזבל הזה אין בעיה להסתובב ברחוב בידיעה שהוא נוכל. אבל שני הסלבים האלה לא פאקינג העלו בדעתם שהם ייפלו חזק? השם שלהם ייהרס ברמה קולוסאלית? כאילו אתה  שם את הראש בגיליוטינה בידיעה שהיא הולכת ליפול. כזו טיפשות לא ראיתי. שני טמבלים שחשבו שמה יקרה אחר כך? יצליחו לקנות אהדה עם ״סרטוני הוכחות״ והתבכיינויות? זה הזוי. או שחשבו שכמה מיליונים זה מספיק בשביל לקפל את הבסטה ולברוח מהארץ? וואלה רק על הטיפשות שלהם מגיע להם סטירה לפרצוף. והסרטוני ״פריצה״ האלה מבוימים יותר גרוע מסרט של bang bros. בקיצור, אחלה בידור האמת. נהנה ממש מהצפייה, מקווה שיהיו התפתחויות מעניינות. לך תדע? אולי מישל יטען שחטפו אותו חייזרים ושתלו לו תכנים שפאפא דיגיטל שכרו אותם לשתול לו. 

עריכה אחרונה על ידי Smiro
  • אהבתי 1
  • מצחיק 3
פורסם
לפני 16 שעות, Electron כתב:

גם אני ראיתי את הסרטון של מישל(לא את כולו), האמת ככה לא נראים גנבים - מי עוצר בחדר מדרגות באמצע הגנבה בשביל לעשן?

זה ניראה יותר כאילו הם התקפלו עם הציוד שלהם בשושו בגלל ריב ועל הדרך הרסו למישל את התשתית כנקמה (אולי ריב על כספים -אין לי מושג!)

אני מאמין שמישל אדם הגון אבל אני לא מאמין שב-2500 שקל השקע אתה מקבל 80K הכנסה פסיבית, אין חייה כזאת.

 

יכול להיות שעושים סיבוב עליו והוא לא מבין?

 

 

על איזה סרטון אתה מדבר?

פורסם
לפני 1 דקה, עדי-אל כתב:

על איזה סרטון אתה מדבר?

 

  

בתאריך 2.10.2018 בשעה 21:25, GTI33 כתב:

אל תתרגש מ0-100, זה כ''כ לא מעניין, מה שחשוב זה החיוך שנמרח לך על הפרצוף שאתה נוהג ברכב ושאתה צועד בדרך אליו או מסתובב להגניב בו עוד מבט מאוהב שאתה יוצא ועוזב אותו.

 

פורסם
לפני 14 שעות, falou כתב:

אני מנחש שהוא גם לא מבין שמראש הכל הוקם עם הפאפאדיגיטל הזה, כדי להוציא ככה את הכסף מהר...

אתה יכול רגע להסביר? אז מה החלק של פאפא דיגיטל פה?

כאילו, הם שרפו את עצמם באומרם שהם היו שותפי סוד ושהם הכירו את כל הרווחים, כי במקרה כזה ברור שהם ידעו שהם לוקחים חלק בנוכלות.

אבל מההתחלה אתה אומר שכל המטרה להכניס אותם הייתה הדרך לפוצץ את כל הסיפור הזה? מעניין למי הכסף הלך בסוף.

פורסם (נערך)
לפני 19 דקות, falou כתב:

הם הדרך להוציא את הכסף החוצה. 

מכל הטררם,וכל המידע שמופצץ לכל הכיוונים,,,דבר אחד צד את אוזני בכתבה של כאן 11.

 

בוררות פלילית

 

מה זה בכלל ? ואיך זה קשור לפאפא דיגיטל ? 

 

האם יש גורמים עבריינים כבדים שבעצם מעורבים מאחורי הקלעים בעניין הזה ?

 

איפה המשטרה ? איפה להב 433 ? איפה רשויות המיסים ?

 

בארצות הברית כבר מזמן היו דופקים בדלת אנשים עם חלוקים כחולים שעליהם הכיתוב בצהוב FBI 

עריכה אחרונה על ידי yoni2sh
פורסם
Just now, yoni2sh כתב:

מכל הטררם,וכל המידע שמופצץ לכל הכיוונים,,,דבר אחד צד את אוזני בכתבה של כאן 11.

 

בוררות פלילית

 

מה זה בכלל ? ואיך זה קשור לפאפא דיגיטל ? 

 

האם יש גורמים עבריינים כבדים שבעצם מעורבים מאחורי הקלעים בעניין הזה ?

 

איפה המשטרה ? איפה להב 443 ? איפה רשויות המיסים ?

 

בארצות הברית כבר מזמן היו דופקים בדלת אנשים עם חלוקים כחולים שעליהם הכיתוב בצהוב FBI 

https://finance.walla.co.il/item/1736480

 

וולקאם טו יזראל, הב א גוד סטיי

 

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

falou אבל זה עדין לא מסביר מי פה קשור למי,

 

יש את דניס ומישל שהם ״סלבס״ ולמה שהם יהרסו לעצמם את החיים בעסקיי עבריינות 

 

יש את אריאל אהרוני,שלכאורה הוא סוג של גאון פרמידה,אבל עדין לא בעולם הפשע הכבד.

 

יש את פאפא דיגיטל,חברה שנראית לגיטימית,הראשון נראה בחור ממושקף חננה והשני נראה כמו ראפר.

 

ואז פתאום בוררות פלילית.

 

מישהו לעזעזל יכול להרכיב את הפאזל הזה.

  • רעיון גרוע 1
  • מעניין 1
פורסם (נערך)
לפני 39 דקות, falou כתב:

הם הדרך להוציא את הכסף החוצה. 

לפני 39 דקות, falou כתב:

הם הדרך להוציא את הכסף החוצה. 

בלי שהם ידעו, בטח. ז"א גם הם לא ראו שקל כנראה.

אבל איפה הכסף אם כך?

עריכה אחרונה על ידי Ooga
פורסם (נערך)

אכן הרבה חורים בתחקיר. 

אם הייתי צריך לנחש : שני הידוענים בכתבה הם רק הפרונט . כמו קליק בייט . כמו נערת הגומי . טכנית הכתבה בכלל לא היתה צריכה להתמקד בהם .  הובילו אותם כמו צאן ל... ועכשיו הם מנסים להבין איך יוצאים מזה . יש שם סיפור הרבה יותר מעניין שלא שודר. 

 

מכיוון שהבחור המגודל כל הזמן אומר שהוא נשאר בעסק אני מסיק שהוא מחפש נקודת יציאה מכל המשפך הזה. רק שמערבולת במשפך יוצאת רק בכיוון אחד: למטה. 

 

 

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם
לפני 4 שעות, Smiro כתב:

פעם, הייתי מבסוט ממישל. עוזר לבע״ח בא לימי אימוץ של עמותות ובכללי אחלה בחור. 

 

 

הרבה פעמים לוקח זמן עם כל מיני צדיקים אורגינל, לגלות מה המוטיבציה האמיתית שלהם. פתאום אתה מגלה ששדרן בריטי שגייס עשרות מיליונים לצדקה עבור ילדים, הוא בעצם פדופיל סדרתי. משי זהב לא עשה הכל לשם שמיים, הוא עשה את לשם המשמו שלו. ועוד.

כשאתה רואה את הטומבוחים האלו בפעולה, קל לראות מה המוטיבציה האמיתית שלהם. מהלוק המושקע ועד ההגזמה במנייריזם, הם אנשי אגו ופוזה. הצדקה באה לשרת את הפוזה, ללטף את האגו. העיקר זה הלייקים. בגלל זה, שים לב, מה שהם מאשימים בו את כתב ערוץ 11 זה שהוא... מחפש יותר צפיות, כי זה העולם שהם חיים ומושקעים בו רגשית.

 

אז לא כל הצדיקים אורגינל פליליים, לא כולם גנבים, אבל ליטוף האגו חשוב לצדיק אורגינל יותר ממושא הצדקה. כשאתה רואה מאיפה הם באו, טומבוח ומומבוח, אז זה גם ברור. מלעמוד על הבמה ולהראות כמה אני יפה ומושקע בעצמי.

לא סתם ביהדות יש ערך שאומר שצדקה נותנים בסתר. בדיוק בשביל זה. צדיקים לא מפרסמים את עצמם. די להם במעשה.

 

לגבי פעילות למען בעלי חיים, לא סתם הבון טון התל אביבי עבר לטבעונות. בע״ח, בניגוד לכל מושא אנושי של מסכנות, אף פעם לא אחראים ואשמים במצבם. אם תיקח הומלס, אז כמה שהוא מסכן וקורבן של נסיבות, בטח תמצא את המקום בו הוא לא טלית שכולה תכלת, ״מוחלש״. כי ככה זה עם בני אדם, אין טהורים. בגלל זה הכי קל להיות אלוף הצדיקות, כשזה מגיע לחיות. להיות תומך של ״שלום עכשיו״ ולמען זכויות של הפלסטינאים, זה מורכב, אבל מה אפשר להגיד נגד כלב?

 

אז אין כאן הפתעות, הם עשו מה שהם עושים, וזה לדפוק פוזות. אנשים שעושים עבור משקיעים כסף, הם עובדים. הם לא עושים פוזות ואין להם זמן אפילו להיות נחמדים. הם לרב לא נחמדים. הם אנשים עם עול על הכתפיים ותחושת מחוייבות להביא תוצאות, וככה הם פועלים בעולם, וככה הם נראים.

 

 

לפני כשעה, Ooga כתב:

בלי שהם ידעו, בטח. ז"א גם הם לא ראו שקל כנראה.

אבל איפה הכסף אם כך?

 

הושקע בפיתוח תוכנה שלא פותחה ובמשכורות למעורבים ומקורבים, ובחלוקת חלק ממנו ״למשקיעים״ הראשונים.

  • אהבתי 9

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

קיבלתי מייל מנסיך ניגרי עם ירושה של מיליון יורו, בתחילה לא האמנתי איך שפר מזלי, אחרי זמן מה עדיין לא האמנתי, אבל היום... אחרי הרבה ערעורים ומחשבות...אני מאמין רק באלוהים.

פורסם (נערך)

העלילה ממשיכה להסתבך

 

מישל טרוני ודניס צ'רקוב לא מקבלים הנחות מכתב 'הצינור': עסק בעייתי, פרמידה

אמיר שואן, כתב התחקירים של תכנית הלייט נייט הסביר: "אוהב אותם מאוד, הניסיון לצייר אותם כשני ערסים קומם אותי תמיד ומאוד רציתי לקוות שהם לא עקצו. השותף שלהם אריאל אהרוני, שיש לו עבר עם פרמידות, הוליך אותם שולל מבלי ידיעתם, אך מדובר בפרמידה"

מערכת ice | 8:43 2
 
 
אז עכשיו הם לא ערסים ?!  ממש עושים צחוק מהבידור.
מילים כמו "אתה רוצה פצצה לפנים" לא קוממו את כתב התחקירים ?! או התנהגות ביריונית אלימה של מישל גם לא קוממו אותו ?!
 
איזה צביעות, האירוניה מתה.
 
ועכשיו הם בדרך ליפול על אריאל אהרוני, לא שלא מגיע לו.
ואני
עריכה אחרונה על ידי yoni2sh
  • רעיון טוב! 1
פורסם

זה נראה לי מובן מאליו שרן וסטימפי האלה הם לא בדיוק המוח מאחורי תרמית הפירמידה הזאת. אני אפילו לא בטוח שסטימפי ידע שהוא משקר כשהוא ירק על המצלמה "80 אלף שקל בחודשש!!אחד", יש מצב שהוא באמת חשב שזה יכול לעבוד.

  • מצחיק 6
  • רעיון טוב! 1
×
×
  • תוכן חדש...