Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג'ו 208 2019 חוות דעת שלכם

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1816 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, 

אני מתכנן לקנות רכב בסגמנט סופר מיני, הלכתי לאחת הסוכנויות שמציעה את הפיג'ו 1.2 אוטומטי עם קילומטר נמוך יחסית 52000 ק''מ. אני מודע אחרי קריאה פה על הבעיה עם הרצועת טיימינג. אני קצת חושש מהקניה למרות המחיר האטרקטיבי כי אין לי מושג אם הוחלפה רצועת טיימינג, איך אני יכול לדעת אם הוחלפה? וכל כמה זמן מחליפים אותה?. 

אשמח לדעת גם אם כדאי לקחת אותה להחלפת רצועה או טיפול אחר לאחר הקניה. חשוב לציין שהרכב עדיין באחריות יבואן עד ינואר 22. 

תודה רבה לעוזרים: ) 

פורסם

ניתן לדעת אם הוחלפה רצועה ע״י עיון בהיסטורית טיפולים, אם כי בשנה הזאת לא צריך להיות ריקול.

מחליפים רצועה כול 6 שנים או 100 אלף ק״מ.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אוקיי, תודה רבה. אם הבדיקה שאני אעשה לרכב תצא תקינה כדאי לקנות אותו על פני סופרמיני אחרים? הפרמטרים שלי הם חיסכון בדלק באופן סביר, ניהוג עירוני, רכב אמין ושיהיה נוח גם לנסיעות בין עירוניות. מערכות בטיחות מתקדמות לא מצאתי במסגרת התקציב שלי 60,000 ש''ח. 

פורסם

אופציה בהחלט טובה, הרכב נוח, ברמת אבזור אקטיב האבזור די בסדר, זריזה.

אפשר לבדוק גם סיטרואן c3 בעלת מנוע וגיר דומים, אך אבזור עדיף ברמת shink pk ובטיחות עדיפה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...