Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7711 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://www.onlinecarstereo.com/CarAudio/ProductDetail.aspx?ProductID=14180

איך המגבר הזה האם הוא איכותית והנתונים נכונים?

האם הסאב והקומפ' האלה יהיה בסדר עליו ואיך הם?

http://www.onlinecarstereo.com/CarAudio/ProductDetail.aspx?ProductID=13351

http://www.onlinecarstereo.com/CarAudio/ProductDetail.aspx?ProductID=13348

[left][b]חסוי[/b][/left]

פורסם

שמעתי את המגבר הזה על קומפוננט של אלפאסוניק אבל לא ברכב אלה בחנות שהשתמשו במגבר ובקומפוננט לתצוגה..

חייב לציין ששומעים חבל על הזמן אבל אין להשוות את זה לשמיעה שבאוטו...

לירן

פורסם

מעניין על מה אומרים באמת איכותיים כי זו לא חברה איכותית אלא חברה סבירה ולא יותר לדעתי משקיעים יותר מדי בעיצוב ופחות מדי במוצר עצמו. הם בערך ברמה של לנזר דרגסטר וכל הדברים האלה אם יש לך מחיר טוב אז שווה אבל שלא ינסו לעבוד עלייך במחיר ולהגיד לך שזה איזה חברה איכותית.

פורסם

איך קובעים מהי חברה איכותית ?

לפי מה אתה קובע שהם השקיעו יותר בעיצוב, מאשר במוצר עצמו .....איזו השכלה יש לך בשביל לקבוע זאת?

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

לא צריך השכלה בשביל לקבוע אם החברה איכותית או לא צריך להשתמש במוצרים שלה איך אתה קובע עם הלאפה שאכלת טובה או לא מה אתה צריך להיות שף בשביל זה??? אבל בכל זאת יש לי קצת השכלה אני לומד בבית ספר לסאונד של יואב גרא אם אתה מכיר.

פורסם

וואלה, יש לי חבר שכבר סיים ללמוד שמה.

בכל אופן, אני חשבתי שאנחנו מדברים על הגברות, ולא על לאפות.

מכשיר כמו מגבר, אני אתן לבן אדם שמבין בתחום שיקבע, ולא לאיזה מישהו "שטעם" ממנו ... כי גם אם הוא יטעם אותו כל יום, כל היום ...... זה לא נותן לו את הידע לדעת אם הוא "איכותי" או לא..

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

כמו שכבר אמרתי לך אני בא מהתחום ואם אתה לא מסוגל להבין מטאפורות זו כבר בעיה שלך תחזור קצת על שיעורי ספרות (מה הקשר שיש לך חבר שכבר סיים ללמוד שם אם אתה לא למדת שם איפה אתה לומד או למדת?). אז מה שאתה אומר בעצם זה שאם אתה לא עוסק בתחום שהמוצר שקנית משתייך אליו אתה לא יכול לדעת אם הוא טוב או לא ולתת דעה עליו?? אתה מבין בתחום?? מה עושה אותך מבין בתחום?? ראיתי כבר שאתה נותן המלצות אז לפי מה שאתה כותב אתה חייב להיות מבין בתחום כי אם אתה לא אז צריך למחוק כנראה את כל ההמלצות שלך.

אין לי כח להתווכח איתך אני רשמתי את הדעה שלי על פי ניסיון שלי עם החברות האלה (לך יש ניסיון עם החברות האלה?) ועל פי השוואה למוצרים אחרים וזאת הדעה שלי עליהם. אתה לא חייב לקבל אותה אבל אתה לא יכול להפוך אותה למשהו לא רלבנטי גם אם תנסה...

• תוכן חדש...