Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1840 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 11 שעות, ik3 כתב:

תראה אני יכול להבין מאיפה המחיר הזה מגיע,

בסופו של דבר היום לקנות סופרה מהדגם הרצוי(ידני טורבו) עולה סדר גודל של 170-200K$ וזה ממשיך וממשיך לטפס.

תוסיף לזה את ההילה של הסרט והכל אז אפשר להבין למה נמכרה בערך פי 3 ממחיר שוק של סופרה(סטוק)

הרכב הזה ספציפית אוטומטי.

המחיר בהתאם להייפ של המעריצים. זה לא סתם עוד מכונית, זה אייקון.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

רק אני נזכר בקטע הזה ועכשיו קולט שהסופרה הזאת יותר יקרה מאותה פרארי? 

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
לפני 11 שעות, SlowRide כתב:

המחיר בהתאם להייפ של המעריצים.

עדיין?!

לתומי חשבתי שזה הסתיים לפני איזה עשור.

בהתחלה הם היו סרטי מרוצי מכוניות. תיארו וסיפרו את חיי המתחרים, המכוניות שלהם, ההוויי וכו'.

עם הזמן הם הפכו לסתם סרטי פעולה/פשע עם מכוניות שנראות לקוחות מז'אנר המדע הבדיוני.

Today is a great day!

Just like every day...

• חברי המעגל הראשון
פורסם

המעריצים של הסרטים הראשונים עם פול ווקר. זה הפך לקאלט.
אישית אני אף פעם לא התחברתי לז'אנר כי זה תמיד נראה לי מגוחך, גם בהתחלה. אבל עם הצלחה לא מתווכחים.
ד"א, הפונטיאק טרנס אם מהסרט smokie and the bandit הראשון  מ1977 נמכרה בסכום דומה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

גם שלבי מוסטנג 500 המחיר שלהן המריא לשחקים אחרי עקיצה ב60 שניות, הרפליקות שלה נמכרות במחירים אסטרונימים והמקוריות בלי להתאמץ סביב החצי מיליון.

אספנים אוהבים להחזיק דברים ולהגיד  "יש לי את זה" וגם אם לא לנסוע פעם אחת בשנה אפילו

2001 Renault clio b sport (RS) 172 out:roll:

2001 Audi a3 8L 1.8 out:lol:

2001 Mercedes benz w203 240 IN8)

• תוכן חדש...