Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1885 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החלטתי לכתוב סקירה קצרה עבור כול מי שמעוניין, זאת המערכת:

https://www.aliexpress.com/item/1005001859332341.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.27424c4doJDuDN  

עלתה כולל משלוח 900 שקל (בערך), הזמנתי עוד כמה כלים ועזרים להתקנה אבל כמובן לא חובה (התקנתי לבד).

הגיעה תוך שלושה שבועות.

פיצרים עיקריים:

6GB RAM + 128GB ROM

מסך HD 1280*720

4G

WIRELESS CARPLAY

התקנה:

המערכת תואמות מקור והגיעה עם הרתמה המתאימה ומסגרת שמתאימה לקיה שלי, ראיתי כמה סרטונים ביוטוב איך מפרקים וביצעתי לפי ההוראות, יחסית ממש קל להרכיב, היו שני כבלים שהיה צריך ״להלחים״, הזמנתי מאליאקספרס מחברים מיוחדים לזה ולוחץ כבלים וחיברתי. 

חומרה:

מבחינת חומרה המערכת סיפקה את כל מה שצריך, הכל עובד כמו שכתוב ב״פרוספקט״, בנוייה טוב ו״מסיבית״, המסך לא פחות ממדהים, המערכת ״טסה״ והכל עובד ממש מהר, סה״כ אני ממש מרוצה.

תוכנה:

כאן התחילו הבעיות, WAZE נראה ממש רע והיה ממש לקרוא כי הפונטים היו קטנים להחריד. נכנסתי לDeveloper Options ושיניתי את הגדרות הDPI אבל אז מלא אפליקציות שהגיעו עם המערכת לא עבדו כמו שצריך, הכי חשוב הLauncher - אז פשוט התקנתי AGAMA Launcher, אבל האפליקציה של הEqualizer עדיין נראית רע, מניח שצריך להסתדר עם זה בהתחשב במחיר של המערכת.

סיכום:

אין מה להגיד בהתחשב במחיר מדובר בעסקה מצויינת, דיברתי עם שני מתקינים מקומיים והמחיר היו באזור 2000 2500 למערכת בסגנון כולל התקנה. 

אם יש שאלות, אשמח להשיב ולעזור.

IMG_2098.jpeg

IMG_2099.jpeg

• רעיון טוב! 1
פורסם

יש לך ידע בהגדרות של אופציה למפתחים במכשירי אנדרואיד ? נראה מולטימדיה די טובה עם יציאה אופטית . לפי מה שידע לי בפורומים בחו"ל אתה צריך למחוק את הגרסה של כל האפליקציות, להתקין מחדש הכל, כמובן לאחר שהגדרתה את כל האופציות למפתחים.

• תוכן חדש...