Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם יש שמן 10W40 סנטטי מלא?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7724 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם קיים שמן מנוע 10W40 סנטטי מלא?

והאם שמן של מולי לקוי 5W40 סנטטי מלא הוא שמן טוב (ב170 ש"ח)

העניין הוא שרציתי לעבור לשמן סנטטי מלא (בספר רכב רשום להשתמש ב10W40 חצי סינטטי) ואני צריך המלצות לשמן טוב. אשמח אם תוכלו ליעץ לי.

מדובר בלנטיס שנת 2000.

פורסם
האם קיים שמן מנוע 10W40 סנטטי מלא?

והאם שמן של מולי לקוי 5W40 סנטטי מלא הוא שמן טוב (ב170 ש"ח)

העניין הוא שרציתי לעבור לשמן סנטטי מלא (בספר רכב רשום להשתמש ב10W40 חצי סינטטי) ואני צריך המלצות לשמן טוב. אשמח אם תוכלו ליעץ לי.

מדובר בלנטיס שנת 2000.

השמנים שאני מכירה שהם מצויינים ובהם אני משתמשת ברכב הם synt star שהוא שמן 5w40סינתטי מלא, כמו כן יש את השמן מגנטק 10w40 של קסטרול.

המחירים הם 65 ו 66 ש"ח לליטר.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
השמנים שאני מכירה שהם מצויינים ובהם אני משתמשת ברכב הם synt star שהוא שמן 5w40סינתטי מלא, כמו כן יש את השמן מגנטק 10w40 של קסטרול.

המחירים הם 65 ו 66 ש"ח לליטר.

ל'

קסטרול מגנטק 10W-40 הוא שמן מינרלי.

synt star אינו מוכר לי. מהו שם החברה המייצרת?

תנו חיוך, הכל לטובה.

פורסם
קסטרול מגנטק 10W-40 הוא שמן מינרלי.

synt star אינו מוכר לי. מהו שם החברה המייצרת?

השמן שייך לפז.(אני משתמשת בו ברכב שלי למרות שאצלי מומלץ 10w40)

ואתה בטוח לגבי המגנטק כי אני כמעט בטוחה שהוא סינטתי מלא.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
האם קיים שמן מנוע 10W40 סנטטי מלא?-לא ראיתי בארץ אך קיים בחו"ל.

והאם שמן של מולי לקוי 5W40 סנטטי מלא הוא שמן טוב-כן (ב170 ש"ח)-יקררררר.....(אני קונה ב-120).

מדובר בלנטיס שנת 2000.

בברכה

ניצן

פורסם
השמן שייך לפז.(אני משתמשת בו ברכב שלי למרות שאצלי מומלץ 10w40)

ואתה בטוח לגבי המגנטק כי אני כמעט בטוחה שהוא סינטתי מלא.

ל'

המגנטק המדובר הינו שמן מינרלי.

צירפתי printscreen מה- DataSheet של השמן, המפורסם באתר החברה. שימי לב למה שהדגשתי באדום.

לעיון נוסף, צירפתי את ה- Datasheet במלואו.

magnatec.jpg

CHEM010191.pdf

תנו חיוך, הכל לטובה.

פורסם

לפי מה שהבנתי לשמן סנטטי יש הרבה יתרונות על שמנים חצי סנטטיים ( בפועל זה ממש לא חצי).

כמו עמידות לחום,ותנאים קשים,תיפקוד טוב לאורך זמן,יכולת שימון גבוהה יותר ועוד כל מיני דברים שאני לא זוכר.

מה אתם אומרים כדאי לעבור לסנטטי למרות שהיצרן ממליץ חצי סנטטי (אולי לצורך חיסכון בטיפולים)???

פורסם

במידה והרכב מטופל כמו שצריך, מעבר לשמן סינטטי לא יזיק למנוע ויכול לעזור לו.

אבל במנועים שעברו הרבה זה יכול לגרום לנזילות, הזעות ואפילו חדירה של השמן לתאי הבערה. (יותר רלוונטי למנועים שעבדו רק עם שמנים מינרליים אמנם - אבל עדיין).

וכן, השמנים של ליקווי מולי טובים.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

• תוכן חדש...