Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

E30 PROJECT

golangti
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7711 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פרוייקט נאה ביותר שמעלה כמה שאלות -

בתור מכונית שהיא לא Tube Chassis אלא Unibody, הייתכן כי הבחור הרס לחלוטין את הקשיחות המבנית של הרכב ברגע שחתך את התעלה במרכז הרכב?

לדעתי בלי כלוב שלם ומהונדס היטב הרכב פשוט לא יחזור לקדמותו.

השאלה השנייה היא אם יש הגיון בפרוייקט של לשתול מנוע כזה על שלדה כזו ואם לא היה עדיף לקחת מראש את מנוע ה-2.5L ואולי אפילו להגדיל לו קצת את הנפח ואז לגדוש אותו ולהגיע לתוצאות דומות מאוד בפחות משקל ויותר קשיחות מבנית עקב העובדה שאת ה לא צריך לחתוך את השלדה?

כשלעניות דעתי מנוע בנוי לגמרי (אפילו בלי הגדלת נפח) עם מערכת טורבו שלמה ומכוונת היטב ומערכת ניהול מנוע קצת יותר טובה מה-SDS הדי מצ'וקמק שהבחור הרכיב יכול לספק יותר כוח ממה ששאר השלדה מסוגלת להתמודד איתו בכל מקרה...

השאלה האחרונה היא למה?

לי אין תשובה או דעה, גם אני שרוט למדי :lol: ...

מוטי.

פורסם
האם חייבים להרשם לפורום ההוא כדי לראות את התמונות או שגיליתם דרך אחרת?

אין צורך בשום רישום לפורום, אתה נכנס דרך הקישור וזה מראה לך את השרשור המדובר

פורסם

אלי אללי. הנה מישהו שהייתי רוצה לעשות אצלו איזו שבת...

אכן פרויקט מרשים.

מוטי, הנקודות שהעלית בדבר קשיחות השילדה באמת מדאיגות גם אותי, אני מקווה שהוא אכן חשב על הענין עד הסוף. בכל מקרה, רמת ההשקעה והמקצועיות של הפרוייקט הזה באמת מרשימות אותי

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

אני מדבר על המנוע שיצא לאחר כל הפרוייקט

אני רואה רכבים עם יותר מ-500 כוחות.

ידוע לי שהרכב, במנועים שכאלו (שלא מהחברה עצמה, אלה שיפור - פרוייקט כמו ככאן) הבלאי פשוט מהיר פי כמה.

ובכל בלאי, צריך לטפל.

אני לא יודע מה זה בלאי במנוע, למה שיקרה בכלל בלאי?

לדוגמא כל העניין של הקירור, אם מערכת הקירור עובדת כראוי, למה שצינורות מסויימים יתפוצצו, למה שהצלינדרים ימעסו/יהרסו בעקבות החום הגבוה שנוצר במנוע כ"כ חזק, למה שיקרה לו משהו?

(אם זכורה לכם הכתבה לפני מס' שנים, במגזיןן אוטו על מס' רכבים חזקים מאוד בארץ ובעם S4 ששופרה בחו"ל עד לרמה יותר חזקה מה-RS4, והובאה לארץ... נערכה תחרוט, ואחרי מרוץ אחד, הRS4+++ פרשה, כיוון שיה חום מוגזם במנוע -אתם יכולים לקרוא אותה ב: http://www.auto.co.il)

למה צריך להשאיר רכב מוגדש, אחרי נסיע ממושכת כדקה לפני כיבוי המנוע?

מתי מחליפים שמנים ברכב כזה? מתי מחליפים פילטרים? הרי שהאויר שהפילטר שואב, הוא הרבה יותר רציני מבחינת הכמות וכדומה. אלף ואחד דברים, אני מקווה שאתה מבין לאן אני חותר בשאלה: כיצד, כמה, מתי, עד כמה מטפלים ברכבים עם מנועים מוגדשים, שיוצרים כ"כ הרבה כח?!

רכב פורמולה, עובר אחרי כל מסלול במוסך.... סתם דוגמא להבערת השאלה שלי.

מקווה שתבינו, ואם לא -אז עזבו א תהעניין.

תודה גרשון, ולכל האחרים.

פורסם

הרכב הזה הוא פרוייקט! ולא סתם הכותרת היא פרוייקט E30!

שני דברים,

1. אם האדם אשר עובד על הפרוייקט הזה מתכוון לעלות על מסלול בלבד אחרי הפרוייקט הזה, אזי אני בטוח שהוא יעשה בדיקות מקיפות ורציניות אחרי תקופות קצרות בכדי לבדוק בלאי מנוע.

2. אם הוא מתכוון לעלות איתו על הכביש - הוא אידיוט, עם דיסק.

• תוכן חדש...