Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קיה ספורטאז GT 2016

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1919 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי אני מתעניין ברכב ספורטאז gt 2016

הגרסה עם ה177 כוח, מחיפוש קצר בעברית לא ראיתי תקלות למרות שנתקלתי בנושא אחד שהגיר שלה בעייתי, האם זה נכון ויש להם בעיות גיר ?

התקציב שלי 100 אלף בערך ולא בא לי להיכנס עם רכב יחסית חדש למוסך בבעיות כאלה קריטיות, תודה לעוזרים

פורסם

תחסוך מעצמך. אני כתבתי את הפוסט שציינו כאן.
שומר נפשו ירחק !
לך על גירסאת ה 2.0 אם חשקה נפשך.

HU: Pioneer 4900IB Front Speakers: JBL GT06508C Rear Speakers : none

Amp: Infinity 475A Sub: JBL GT5-12

פורסם
לפני שעה, SeazeR כתב:

תחסוך מעצמך. אני כתבתי את הפוסט שציינו כאן.
שומר נפשו ירחק !
לך על גירסאת ה 2.0 אם חשקה נפשך.

תודה רבה על התגובות הפוסט שלך בהחלט הוריד לי מהרכב הזה, אני תמיד חושש ממנועי טורבו קטנים עם הספק גבוהה ולהוסיף לזה גיר עם מצמדים כפולים - אמינות של גרמנית קלאסית..

אשמח להמשיך לשמוע הצעות על רכב באותו סגמנט

למרות שאני גם בחיפושים אחרי הקיה 2.0 ליטר

פורסם
לפני 6 שעות, Hondacivic8t כתב:

תודה רבה על התגובות הפוסט שלך בהחלט הוריד לי מהרכב הזה, אני תמיד חושש ממנועי טורבו קטנים עם הספק גבוהה ולהוסיף לזה גיר עם מצמדים כפולים - אמינות של גרמנית קלאסית..

לא כל מנועי הטורבו הקטנים בעייתים.

דווקא לגרמנים שאתה מבקר אותם (כך זה נראה לפחות מהתגובה שלך), יש לא מעט מנועי טורבו טובים וקטנים - 1.0TSI, 1.5TSI, 1.4TSI 122\125\150 וכו'.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

3008 תהיה האופציה העדיפה במיוחד אם אתה נהנה לנהוג ולא לנסוע ברכב...

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם (נערך)

3008 רכב מצויין ,איכותי,נוח,אמין,שקט,חזק,ו..שומר על ערכו לפחות טוב כמו הספורטאז.

עריכה אחרונה על ידי ronrcz
פורסם
לפני שעתיים, dorsht כתב:

לא כל מנועי הטורבו הקטנים בעייתים.

דווקא לגרמנים שאתה מבקר אותם (כך זה נראה לפחות מהתגובה שלך), יש לא מעט מנועי טורבו טובים וקטנים - 1.0TSI, 1.5TSI, 1.4TSI 122\125\150 וכו'.

אולי הכללתי יותר מדי, מהניסיון שלי עם הגרמניות זה כוויה בעיקר, יכול להיות שהיום המצב יותר אני פשוט מאז לא התקרבתי.

• תוכן חדש...