Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1941 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הצטבר לי אבק מהר על הדאשבורד בגלל שאני נוסע הרבה עם חלונות פתוחים , וקניתי תכשיר שנקרא Chemical Guys TOTAL INTERIOR CLEANER

image.thumb.jpg.04eee9f5cf0ba0b1457652dbd3a9733f.jpg

רציתי לשאול אם אני צריך קודם לנקות את האבק עם מגבון או APC כולשהו לפני שאני שם TOTAL INTERIOR CLEANER? 

פורסם

אם יש ממש הרבה אבק ולכלוך אתה יכול להעביר קודם מגבון/apc ואח״כ לרסס את זה על מטלית ולהעביר.

• אהבתי 1

SEAT Ibiza 2014 1.2t DSG >> Toyota Yaris 2018 HYBRID >> Renault Clio 2019 1.2t DCT >> Alfa Romeo Giulietta Milano 2014 1.4t TCT

פורסם

damnt

ניקוי דשבורד/פלסטיקים עושים אחת לתקופה, לא באופן קבוע, מלבד חלקים שיש איתם מגע ישיר עם היד/זיעה. 

כלומר, משענות ידיים, הגה, דיפוני דלתות, וכד'.

ברגע שעושים ניקוי יסודי (יש מדריך שכתבתי לאחרונה) ומיישמים חומר לחידוש פלסטיקים על בסיס מים בלבד

אחרי כמה מעברים/חודשים הדשבורד מקבל מרקם של ציפוי ללא שומניות. כל האבק שמצטבר מעליו יורד בנגיעה מהירה

עם אותה מטלית שיישמת תכשיר לחידוש פלסטיקים. אני בצורה כזו יכול לתחזק את כל הפנים רק על ידי מעבר מהיר עם המטלית שיש לי ברכב

תוך כמה דקות הדשבורד מקבל את הברק (מט) ללא בעיה. 

היתרונות בתכשירים מבוססי מים הם ברורים (מעבר לנזקים של תכשירים זולים) הפלסטיק/דשבורד לא סופך לתוכו את האבק

אלא כל האבק נמצא מעל הפלסטיק שיורד כאמור במעבר בודד. גם אצלי יש הרבה אבק (להפתעתי) ברכב מסוים גם שאיני פותח חלונות

בשום שלב (לא אוהב רוחות, שקט חשוב לי בנהיגה, חוץ ממוזיקה קצבית) מצטברים מעליו אבק שלא ברור לי מהיכן. 

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...