Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7747 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה, יש לי פיאט אונו שנת 92 קרברטור ולפני חצי שנה החלה תופעה מוזרה באוטו, לאחר שאני עובר את המהירות של ה110 קמ"ש הוא מתחיל לזלול שמן ודלק כאילו אין מחר.

הרכב בעיקרון שמור מאוד ואין איתו בעיות חוץ מזאת.

לקחתי את האוטו להרבה מומחים ואף אחד לא ידע להגיד או לתקן את זה

אחד אמר לי שזה פאקים של פיאט, אחד אמר לי שהשמן שאני משתמש בה (שמן די זול) נהיה נוזלי מידי ובגלל שהמנוע ישן ויש שמה הרבה חיבורים דפוקים אז הוא בורח דרכם.... קיצר אני לא יודע מה לעשות אם זה ואיך לפתור את זה. ככה בשביל הפרוטוקול לפני שבוע-שבועיים שיפצתי ראש מנוע, האוטו עכשיו נוסע טוב יותר אולי היה לבעיה קשר לראש מנוע שהיה אם רגל אחת בקבר?

(בבקשה, אל תגידו לי את המשפט שכתבו לי כבר כמה פעמים, "אבא שלך מוסכניק, למה אתה לא פונה אליו שיתקן לך את הבעיות", כי הוא גם ניסה לעשות כמה דברים ושום דבר לא יצא!)

פורסם
אז ככה, יש לי פיאט אונו שנת 92 קרברטור ולפני חצי שנה החלה תופעה מוזרה באוטו, לאחר שאני עובר את המהירות של ה110 קמ"ש הוא מתחיל לזלול שמן ודלק כאילו אין מחר.

הרכב בעיקרון שמור מאוד ואין איתו בעיות חוץ מזאת.

לקחתי את האוטו להרבה מומחים ואף אחד לא ידע להגיד או לתקן את זה

אחד אמר לי שזה פאקים של פיאט, אחד אמר לי שהשמן שאני משתמש בה (שמן די זול) נהיה נוזלי מידי ובגלל שהמנוע ישן ויש שמה הרבה חיבורים דפוקים אז הוא בורח דרכם.... קיצר אני לא יודע מה לעשות אם זה ואיך לפתור את זה. ככה בשביל הפרוטוקול לפני שבוע-שבועיים שיפצתי ראש מנוע, האוטו עכשיו נוסע טוב יותר אולי היה לבעיה קשר לראש מנוע שהיה אם רגל אחת בקבר?

(בבקשה, אל תגידו לי את המשפט שכתבו לי כבר כמה פעמים, "אבא שלך מוסכניק, למה אתה לא פונה אליו שיתקן לך את הבעיות", כי הוא גם ניסה לעשות כמה דברים ושום דבר לא יצא!)[/QUOTE]

אבא מוסכניק ואתה ממלא שמן זול?

יותר פשוט תנסה למלא שמן איכותי יותר, כי הרי את כל הבדיקות כבר עשיתם ולא מצאתם פיתרון, אולי באמת כמו שכבר כתבת השמן הזול אינו מתאים לרכב???

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

תחליף לשמן מנוע איכותי ותבדוק את המשאבה דלק שלך (שהיא לא דולפת לאגן השמן ושלשמן אין ריח של דלק). כמו כן יש לנקות את הקרבורטור לפי הצורך (תערובת עשירה מידי גורמת לדילול השמן).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אם אני לא טועה אתה גם מיוקנעם, אם כן באיזה מוסך אבא שלך עובד/מנהל?

ותבדוק אם יש לך נזילות שמן או עשן לבן מהאגזוז שהמנוע חם.

פורסם

למה אתה נוסעבפאקים פיאט במהירות 110, למה ב-90 לא תגיע למחוז חפצך?

איך האוטו יכול להיות שמור ,אם אתה ממלא לו פאקים שמן די זול!

קיצר , אוטו כמו אישה לטף אותה פנק אותה, וקנה לה רק תכשיטים יקרים( שמנים באיכות טובה)

היא לא תבגוד בך , ולא תראה אותה עובדת( נתקעת) בכביש!

בקיצור אם אבא שלך מוסכניק, אל תטפל אצל אביך, לא מטפלים , ולא עושים עסקים\

עם פאקים משפחה!

חג שמח וסע לאט ובזהירות יותר!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

נהגת שודים אני מת עלייך ועל הכתיבה שלך!

שיהיה לך חג שמח!

בברכה

שמח

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
למה אתה נוסעבפאקים פיאט במהירות 110, למה ב-90 לא תגיע למחוז חפצך?

איך האוטו יכול להיות שמור ,אם אתה ממלא לו פאקים שמן די זול!

קיצר ,אוטו כמו אישה לטף אותה פנק אותה, וקנה לה רק תכשיטים יקרים( שמנים באיכות טובה)

היא לא תבגוד בך , ולא תראה אותה עובדת( נתקעת) בכביש!

בקיצור אם אבא שלך מוסכניק, אל תטפל אצל אביך, לא מטפלים , ולא עושים עסקים\

עם פאקים משפחה!

חג שמח וסע לאט ובזהירות יותר!

בברכה

צביקה

שוב ,צביקה עם ההגיון הבריא..

מילים בסלע!!!

בברכה

ידידך

ניצן

פורסם

משהו מתפתח בין צביקה לנהגת שודים ? :-)

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

אני לא יודע אז אני שואל בפיאט שלך יש 5 הילוכים או 4? אם יש 4 אז צריכת הדלק יכולה להיות גבוהה בגלל טורים גבוהים מאוד. אם בכל זאת יש לך 5 הילוכים,כשאתה בהילוך חמישי על כמה סל"ד המנוע עובד? חוץ מזה אני חושב שאתה מגיע כמעט למהירות המירבית של האוטו, לכן הצריכה דלק גבוהה אני מניח כי אתה נימצא בסל"ד מאוד גבוהה.

ומה הצריכת דלק? עד כמה היא גבוהה? בליטר 1 כמה קילומטרים אתה עובר?

ואני לא מבין אותך, למה אתה שם שמן זול? אתה בטוח שאבא שלך מוסכניק?

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

הפיאט הינה בעלת 5 הילוכים, אין באוטו שעון טורים אבל נדמה לי שהיא נוסעת משהו כמו 4טורים שאני מגיע ל100.

חברה אתם לא מגיעים לעיקר! תקראו טוב מה שכתבתי ותתנו את דעתכם......

בקשר לשמן אני יודע את זה ובקשר לשמן הזול, אבא שלי היה שם מה שהיו נותנים במוסך בהנחה(שמנים זה עסק יקר) עכשיו אני אקח את זה לידיים שלי.....ונראה מה יהיה, על איזה שמן הייתם ממליצים?

ESSO,AGIP,CASTROL

קרברטור נבדק והכול נמצא תקין.

אולי יש קשר לראש מנוע התקול??????????(שהיה תקול ועכשיו תוקן).

וsito, אכן אני מיוקנעם, אבל המוסך שאבא שלי עובד בה הוא בחיפה.

פורסם
(שמנים זה עסק יקר)

גם החלפת מנוע זה עסק יקר. קנה שמן נורמלי, רוקן את השמן הזול מהמנוע ומלא שוב.

חוץ מזה למה אתה כ"כ בטוח שדווקא אחרי 110 קמ"ש המנוע צורך הרבה שמן? תפתח מכסה מנוע ותראה אם יש לך נזילות שמן. אולי איבוד השמן נובע מנזילות שמן.

גם אצלי יש איבוד שמן גבוה ובהתחלה נלחצתי כמוך אבל התברר שיש נזילות שמן בסך הכל. (מתחת לאוטו כל החלקים מלאים בשמן ומתחת למכסה המנוע רואים בבירור שיש נזילות שמן).

פורסם

שמן מנוע זה לא דבר יקר.

במיוחד כשמחליפים אותו פעם ב-10K. (או חצי שנה).

אני משתמש ב-liquimolly חצי סנטטי. (וכן, היו הזעות שמן ונזילות בהתחלה אבל אחרי שהאטמים הוחלפו ומחזירי השמן גם הכל תקין עכשיו).

אגב, שמן מנוע איכותי גם מוריד את טמפ' העבודה של המנוע.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

מעבר למה שאיציק אמר לך בנוגע לבדיקת משאבת הדלק - לדעתי היות ושיפצת ראש מנוע, הגברת קומפרסיה - במנוע ישן הגברת קומפרסיה גורמת במקרים רבים לבעיות. נוצר מצב של בריחת קומפרסיה לאגן השמן (קרטר), דבר הגורם לזליגת שמן לתוך תאי השריפה כתוצאה מקומפרסיה הפוכה (קומפרסיה שבורחת לאגן השמן וגורמת לשמן לברוח למעלה לתאי השריפה).

הפיתרון - סע בטורים נמוכים יותר (במהירות נמוכה יותר) וכך תקטין את צריכת השמן.

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

• תוכן חדש...