Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7748 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הבעיה החלה עוד לפני שבכלל נגעתי בראש מנוע.........אני שואל אם זה היה יכול להיות קשור לזה!

ושוב אני מציין תבדוק דבר ראשון תקינות משאבת דלק ונזילות שמן - לא ציינת כמה ק"מ המנוע שלך עבר עד כה.

אני מעיריך שכנראה המדובר ברינגים חלשים - באם אביך מכונאי, החלפת רינגים יכולה להיות הפיתרון הקל.

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם

האוטו עבר 205K לא היו איתו בעיות מיוחדות, רק עכשיו שהלך ראש מנוע פעם ראשונה מאז הרכב בידיים שלנו(אנחנו הבעלים הראשונים והאחרונים) ופה ושם שטויות שיש לכול רכבים בגלל בלאי טבעי.............

בקשר לרינגים זה כנראה הבעיה, אמר לי את זה איזה מוסכניק, כנראה כתוצאה שהשמן מגעיל הוא נהיה פחות צמיגי בפעולת מנוע אינטנסיבית ובגלל שהרינגים ישנים השמן בורח דרכם.....זה פתרון הולם לשמן

אבל מה בקשר לדלק, כפי שהבנתי אבא שלי עשה טיפול בקרברטור והוא כוון.......

מחר בבוקר(היום בבוקר) אני אפתח מכסה מנוע ואחפש שמן על חלקים.......

תודה על העצות.....למה היו אנשים שהפחידו אותי שאין מה לעשות וצריך לחיות אם זה ובאמת שבדקנו פול דברים ולא מצאנו כלום

פורסם

מה אבא שלך מבין בקרבורטורים?

איזה צמיגות שמן אתה משתמש?(מומלץ לך שמן מינרלי בצמיגות 20/50!

כפי שברור לכל מכונאי, שיפוץ ראש מנוע משפר את זליגת הדחיסה דרך השסתומים, על ידי שיפור האטימה, ומצד שני יוצרת לחץ לכוון עוקת השמן, טבעות שחוקות לא יעמדו במשימתן, ויניחו ללדחיסה לעבור לאגן השמן, ליצור לחצים במנוע, על מחזירי שמן. אטם אגן השמן, אטם מכסה שסתומים ועוד...!

הפיתרון הבלתי נמנע, שימוש בשמן צמיגותי יותר/ או חד דרגתי, במקרה הטוב, והחלפת טבעות ומסבי טלטל במקרה הגרוע!

נסיעה במהירות גבוהה, תגביר את המאמץ על המנוע, ומאליו גם תגביר את צריכת השמן!

דחיסה נמוכה תגביר גם את תצרוכת הדלק, ותקשה על ווסות תצרוכת הדלק בקרבורטור!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

קרבורטורים זה לא אזור הידע של אבא שלי, הטיפול לקרברטור נעשה באיזה מוסך של חבר שלו.........

אז ככה, אתמול פתחתי את מכסה המנוע וראיתי באיזור משאבת הדלק הרבה שמן על החלקים אולי שמה נמצאת הבעיה?

פורסם
קרבורטורים זה לא אזור הידע של אבא שלי, הטיפול לקרברטור נעשה באיזה מוסך של חבר שלו.........

אז ככה, אתמול פתחתי את מכסה המנוע וראיתי באיזור משאבת הדלק הרבה שמן על החלקים אולי שמה נמצאת הבעיה?

למה לנחש נגב ביסודיות באזור המשאבה, שם נמצא גם מסנן השמן, יתכן והוא לא מחוזק היטב,

ומעיף שמן בנסיעה לכוון משאבת הדלק, לכן יש לנגב/ לנקות היטב את המקום להתניע ,ולתת למנוע לעבוד מספר דקות ,ולראות מאין הנזילה במקום לנחש!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...