Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1898 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

הייתי ב-4 סוכנויות של טויטה סלקט. אבל בכולם לא נתנו לי לבדוק את הרכב מחוץ לעיר שבה נמצאת הסוכנות. בטענה שאסור להם אין ביטוח ואין להם נהג.. והם לר ויתרו בקטע הזה ופשוט קמתי ופיצצתי את כל 4 העסקאות. אתה באמת חושב שטויוטה סלקט אמינים? הם גם מוכרים כמעט תמיד מעל המחירון ומכוניות שתוקנו עם בעיות של פחחות כנף טומבון החלפות של פגושים. ולא מוכנים להוריד כלום בגלל הפגיעוץ האלה. לא יודע כבר איפה הכי אמין לקנות. ממש לא יודע. מכירים מקום אמין?

פורסם

אין ירידת ערך בגין החלפת פגושים בלבד - זאת חתיכת פלסטיק שלא משפיעה על שום דבר.
גם תיקוני פחחות של חלקי מרכב.
טויוטה סלקט לא מקבלים כל רכב.
הם בודקים היטב מה הכנס אליהם לטרייד, ורכבים עם פגיעות שלדה וכו.. לא נמכרים דרכם. לכן הסיכון ליפול אצלם במלכודת קלוש.
התוספת למחיר שהם דורשים מעוגנת במחירון יצחק לוי.
לא נותנים לבדוק רכבים רחוק ( בעיר אחרת) כי זה שורף דלק, מוסיף קילומטראז' ומבזבז זמן לעובד שלהם.
אם אתה מפחד מסיכונים עד כדי כך, תקנה רכב חדש.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

הם לא רוצים להרוס לעצמם את השם, אחרת אף אחד לא יבוא לקנות רכב מעל מחירון.
אבל גם אצלם צריך לבחור ברכב שמור, כי יש רכבים פרטיים ויש רכבי ליסינג.
סתם דוגמה - השבוע חבר שלי קנה טויוטה קורלה חדשה והשאיר בסוכנות טויוטה באשדוד אוריס סטיישן היברידית 2017 ( פרטית, יד ראשונה 56 אלף קילומטרים). אני מאמין שהרכב עוד שם.
מי שיבוא לקנות את הרכב , יצטרך להחליף צמיגים ( או להוריד ממחיר הרכישה ) ויקבל רכב חדש, מטופל , עם טסט לשנה, שנסע עליו בעדינות זוג בני 50.

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

זה נשמע לך רחוק נסיעה של 20 דקות לעיר סמוכה? מדדתי ב-waze 20 דקות וטויטה סלקט לא הסכימו בשום פנים ואופן. לדעתי יש להם קומבינות עם המכוני בדיקה בכל העיר. זה לא נראה לי אמינות. מה דעתך? כמה כבר קילומטרים האוטו יבזבז בנסיעה של 20 דקות? 

פורסם

לא משנה מה נראה לי - זאת החלטה של המגרש. כנראה יש להם מספיק קונים שלא דורשים להתרחק 20 דקות מהעיר.
אגב, טויוטה סלקט מבצעים בדיקות לרכבים לפני שמסכימים לקבל אותם לטרייד. אלה בדיקות די קפדניות.

פורסם

אני סומך על טויוטה סלקט, אבל למה אתה לא מחפש יד ראשונה פרטית שתוכל לתשאל את בעל הרכב על כל ההיסטוריה ורק על סמך זה להמשיך לבדיקה? איזה רכב אתה מחפש- אולי נוכל לעזור. מהיכן אתה בארץ?

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם

זה נשמע לך רחוק נסיעה של 20 דקות לעיר סמוכה? מדדתי ב-waze 20 דקות וטויטה סלקט לא הסכימו בשום פנים ואופן. לדעתי יש להם קומבינות עם המכוני בדיקה בכל העיר. זה לא נראה לי אמינות. מה דעתך? כמה כבר קילומטרים האוטו יבזבז בנסיעה של 20 דקות? 

אני מאזור תל אביב מחפש רכב משפחתי יפני אמין 

אני מאזור תל אביב מחפש רכב יפני משפחתי אמין עם תא מטען גדול וצריכת דלק נמוכה

פורסם

בעיר כמו תל אביב יש לא מעט מכוני בדיקה. קשה להאמין שכל המכונים האלה מושחתים ועושים יד אחת עם סוכנות כדי לרמות לקוחות תמימים.
כמו שכבר כתבו לך למעלה, אם אתה מאמין שזה כך תרכוש רכב חדש.

• אהבתי 1

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

אתמול הייתי בטויוטה סלקט נתניה ולא נתנו לי לקחת את הרכב לבדיקה מחוץ לנתניה. ביקשתי לנסוע לרעננה שזה 20 דקות מהסוכנות ולא הסכימו בשום פנים ואופן אמרו לי יש פה כמה מכונים בנתניה תבחר אחד מהם. אגב כל מכון במרחק של 5 דקות מהסוכנות. מה זה אומר? 

התירוצים הם שאין לי ביטוח ואין לי נהג לשלוח איתך לאן שאתה רוצה. מה זה אומר?

• תוכן חדש...