Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1960 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי גרר בביטוח ופנס וסט כלים בסיסי ברכב, אם לא הצלחתי לתקן, בדרך מתקשר לגרר.
לא חושב שיש היום פוליסות ביטוח שלא כוללות גרירה, למה צריך משהו מעבר לזה?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אם אתה מדבר על שירות כמו ״הכפתור״ - זה שירות שנועד לעזור במצוקה באופן כללי, לאו דווקא בהיבט הטכני. אפשר לקרוא באתר שלהם.

אין לי כזה ואני לא יודע לפרט יותר מזה, גם לא ממש הבנתי מה אתה בעצם שואל.

SEAT Ibiza 2014 1.2t DSG >> Toyota Yaris 2018 HYBRID >> Renault Clio 2019 1.2t DCT >> Alfa Romeo Giulietta Milano 2014 1.4t TCT

פורסם

כי לא כולם יודעים להסתדר עם החלפת גלגל או נוריות שנדלקות ולחכות לגרר שעות זה תוקע את כל היום ובלי קשר זה באסה רצינית. ממה שהבנתי השירות של הכפתור מגיע תוך חצי שעה למקום

בתאריך 14.2.2021 בשעה 15:41, shellcase כתב:

יש לי גרר בביטוח ופנס וסט כלים בסיסי ברכב, אם לא הצלחתי לתקן, בדרך מתקשר לגרר.
לא חושב שיש היום פוליסות ביטוח שלא כוללות גרירה, למה צריך משהו מעבר לזה?

פורסם

יותר מהיר לעצור מישהו שיעזור לך להחליף (במיוחד אם אתה אישה) אבל מעבר לזה אני חושב שאיך להחליף גלגל צריך להיות ידע די בסיסי לנהגים כי זה כן קורה.

פורסם
לפני 8 שעות, Shab00 כתב:

יותר מהיר לעצור מישהו שיעזור לך להחליף (במיוחד אם אתה אישה) אבל מעבר לזה אני חושב שאיך להחליף גלגל צריך להיות ידע די בסיסי לנהגים כי זה כן קורה.

לא יודע מה איתך אבל לא הייתי רוצה שאשתי תעצור מישהו אקראי בכביש, בטח לא בלילה ובטח לא באמצע שום מקום. חברות כמו הכפתור שמציעות שירותי חילוץ ודרך יכולות לתת הרבה שקט במקרה הזה.

פורסם

הכמות סיטואציות בחיים שאתה נתקע עם אוטו בלי דרך להמשיך (נגיד 2+ צמיגים מפונצרים או מנוע מת) כנראה אפשר לספור על יד 1, לא משהו ששווה לשלם בשבילו בנפרד אם אתה כבר מקבל מהביטוח.

הדרך הכי טובה להיחלץ מבעיות כאלו זה להיות עצמאי כמה שאפשר. לדעת להחליף גלגל, לדעת לבדוק מדי פעם שמנים ונוזלים כדי למנוע סיטואציה של מנוע מתחמם, והתיקעות בגללו. לטפל בזמן ונכון כדי להקטין את הסיכוי למוות רנדומלי של משהו.

כמובן שזה לא יציל אותך מהכל בוודאות אבל זה יצמצם משמעותית את הפעמים שתצטרך להיות תלוי במישהו אחר.

בשביל שאשתך לא תצטרך עזרה של אף אחד בדרך תקדיש חצי שעה שעה כדי ללמד אותה לעשות דברים בסיסים.

• תוכן חדש...