Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1977 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעוניין לבדוק רכב שמתכנן לרכוש מסוכנות טויוטה במפרץ חיפה.

אשמח להמלצות על מכון בדיקה לפני רכישה שיהיה כמה שיותר נטראלי (עד כמה שאפשר).

כמו כן אם מישהו יודע מה כוללת האחריות של טויוטה סלקט חוץ ממנוע, גיר, סוללה ומנוע היברידיים.

כמו כן האם האחריות תופסת בכל סוכנויות ומוסכי טויוטה מורשים בארץ, או רק בסוכנות ממנה ארכוש?

כשהגעתי לראות את הרכב, היה צורך להניע את הרכב עם בוסטר, האם יש לחשוש שמא המצבר גמור ודרך לדרוש החלפתו.

כשהעלתי את הנושא מול הנציג, נאמר לי כי לא יוחלף המצבר וכי הוא יטען במהלך הנסיעה, אני די סקפטי ולא בא לי להגיע למצב שקם בוקר אחד ללא מצבר.

אשמח להמלצות ועזרה.

תודה.

פורסם

לא מחיפה, אבל עזרתי לחברה לרכוש משם רכב.

ביצענו בדיקה בצומת קרית אתא, איפה שאיקאה נמצאת.

יש שם מכון בדיקה ואפשר להדפיס קופון מהאתר ולקבל הנחה.

אין מצב שאני זוכר את השם.

אבל בהתחשב שיש 2 או 3 מכוני בדיקה, גגל ותמצא.

בהצלחה.

פרנקופיל מושבע!

פורסם

קיבלנו המלצה על קומפיוטסט בצ'ק פוסט (מאדם שעובד כטסטר באזור אחר בארץ, ואמר שהם נחשבים אמינים וטובים). 

אנחנו בסוף עשינו בטכנוטסט סניף קריות כי קומפיוטסט זה המכון שעובד עם החברה שממנו אנחנו שוקלים לקנות, וגם היה שם תור של שעות).

אין לנו ניסיון בזה... אבל התרשמנו שהבחור היה רציני והוא הסביר לנו הכל בפירוט אחרי הבדיקה. 

• תוכן חדש...