Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

SUV מרווח עד 200K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1965 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

מתלבט לגבי רכב שיחליף את הטיגואן שלי.

התוכנית היא לרכוש רכב בעסקת ליסינג מימוני ולהחזיק אותו כ-5 שנים.

עד הקורונה הייתו נוסע 3000 בחודש, היום עם היכולת לעבוד מהבית והסגרים שלא נגמרים אני באיזור ה-800 קמ. כנראה יחזור לאיזור ה-2000 לחודש לאחר הקורונה.

משפחה של 5 נפשות עם ילדים קטנים (כיום שני ילדים עם תוכניות להרחבה של המשפחה ב-5 שנים הקרובות).

דברים חשובים:

1. מרווח - גם בשורה השניה (כדי להצליח לשים 3 כסאות בטיחות) וגם בבגז (שני עגלות).

2. Apple Car Play - יודע שזה הזוי שזה הדרישה השניה בחשיבות שלה פשוט אני לא מוכן לחזור אחורה בנושא הזה. - ACP אלטוחי - ייתרון

3. מערכות בטיחות - חובה, ולכן גם ההשוואה תהיה תמיד לגרסא שכוללת את זה.

4. הייבריד - אין לי מושג, בכל החישובים שלי העלות של המנוע ההיברידי במקרה הטוב מתקזזת עם הדלק שחוסכים. מצד שני בהרבה רכבים מדובר בעזרה לא מבוטלת לגיר ולביצועים וגם התחזוקה החודשית חשובה. אז בוא נגיד nice to have.

5.אמינות - חשוב, ייתרון לרכבים עם אחריות ארוכה.

6. דברים נחמדים אם הם נכנסים למחיר: 4x4 שבעה מקומות (כאופציה, כנראה יהיו מקופלים ב-90% מהזמן), חשמלי (רק עם טווח של 400 קמ וצפונה)

7.מתי  - מתכנן לרכוש באיזור מאי אבל לדגם מעניין אוכל למתוח את זה לסוף השנה.

מכוניות שחשבתי עליהם

1. טוסון חדש 

2. 3008/ C5 אירקרוס או ה5008

3. VAG מקביל למה שיש לי היום - אטקה\קודיאק\טיגואן

4. מאזדה CX5

5. RAV-4

6. פורסטר 

פתוח לעוד דגמים

מה אתם אומרים, למה לשים לב, מה אתם הייתם רוכשים?

תודה!

עריכה אחרונה על ידי צ'וצ'ו

:king:

פורסם

לכל רכב יש את היתרונות שלו והחסרונות. רוב הSUV שבשוק מגיעים עם אפל קארפליי כסטנדרט וגם רוב אם לא כל מערכות הבטיחות.

הטוסון החדש עוד לא בארץ כך שאין עליו מידע, לגבי הצרפתיות, ה3008 בהחלט מספיק מרווח ל 5 נפשות עם ציוד,מניסיון, כך שהייתי פוסל את ה5008, הc5 איירקרוס לפי דעתי יהיה יותר טוב למשפחה מכיוון שהמושבים האחוריים על מסילות נפרדות. לגבי הוואגיות, כל הדברים המוכרים מהטיגואן שלך, לפי דעתי האטקה יכול להיות האופציה הטובה מביניהם. עם המאזדה אין לי כל כך נסיון כך שאין לי מידע עליו עבורך.

הראב 4 היברידי יכול להיות אופציה טובה מאוד מכיוון שהוא גדול מאוד ומרווח וצריכת הדלק שלו טובה מאוד יחסית לממדים שלו. עם הפורסטר גם אין לי נסיון כך שאין לי מידע עליו.

הייתי מוסיף לרשימה את רנו קלואוס, רכב גדול מאוד, בנוי על הניסאן אקס טרייל אבל להבדיל יש לו רק 5 מושבים, הוא מאובזר מאוד, המנוע הוא 1.7 טורבו דיזל, יהיה חסכוני אך לא חסכוני כמו הראב 4 ההיברידי. 

עוד אופציה מעניינת זה הMG HS, אמור להגיע בשבועות הקרובים, אין יותר מידי מידע עליו, הוא פלאג אין היבריד, 258 כ"ס, מאובזר מאוד, קראתי עליו קצת, בבריטניה אומרים שהוא חסכוני ואיכותי מאוד.

• רעיון טוב! 1
פורסם
נשמע שה C5 AC עולה על כל הדרישות המהותיות שלך כולל 5 שנות אחריות שיושבות בול על תנאי הליסינג שלך, אתה יכול לרכוש את גרסת הדיזל בשביל צריכת דלק טובה וירידת ערך נמוכה יותר (עוד 5 שנים יהיה יותר קל למכור דיזלית עם 100+ אלף קילומטר מאשר בנזין)
  • רעיון טוב! 1
פורסם

בגלל שיש דרישה לשלושה כסאות תינוק הרשימה שלך מצטמצמת מאד לרכבים צרפתיים או קוריאנים גדולים (7 מקומות) .
ראב4 , CX5 ממש לא בכיוון.
תחשוב יותר בכיוון סיטרואן C5 או טיוטה פיריוס+ . בקיצור: רכב עם 5 כסאות על 10 מסילות נפרדות (כולל אחוריים).
או רכב עם 6 עוגני iso-fix.אחרי זה ההחלטה לגבי רכב 5 או 7 מקומות היא כבר כלכלית .

• רעיון טוב! 1
פורסם

תנסה סקודה קודיאק, גדול, מרווח איכותי, בגרסת הדיזל גם חסכוני מאוד. ביקוש טוב ביד 2 שתרצה למכור.

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 9 שעות, צ'וצ'ו כתב:

מכוניות שחשבתי עליהם

1. טוסון חדש 

2. 3008/ C5 אירקרוס או ה5008

3. VAG מקביל למה שיש לי היום - אטקה\קודיאק\טיגואן

4. מאזדה CX5

5. RAV-4

6. פורסטר 

טוסון - עדיין אין, נצטרך להמתין. יש מצב שיהיה היברידי, ואולי פלאג אין, אם יונדאי יורידו מהמדף במחסן את המערכת . בכל מקרה - כרגע אין. 

3008 - לטעמי הרכב המועדף לנהג חובב הנהיגה, אבל יש מרווחים ממנו. מבחן

ה C5 איירקרוס - הוא רכב חכם ומרווח, נוח למדי, יכול להתאים. מבחן.

ה 5008 כבר בקטגוריה אחת מעל, והוא רכב 5+2. מבחן. 

האטקה (כרגע יש לי אותה למבחן) היא המקבילה בקטגוריה של הג'יפונים המשפחתיים. אם יש לך כרגע טיגואן, כנראה שתרגיש בה בבית. 

הקודיאק - סגמנט אחד מעל, יקר ואיכותי. רכב מצויין, אבל אם לשפוט לפי האטקה אז עם מנוע 1.5 ו 150 כ"ס, הוא היה יכול ליהנות מעוד 30-50 כ"ס. 

המאזדה cx5 - מצויינת אבל שונה מכל האחרות, ברמת הגימור והייצור ושווה לבחון אם זה מה שמתאים. מבחן

הראב4 רכב פשוט מצויין. בגירסתו ההיברידית הוא גם חסכוני. רכב פצצה. מבחן

הפורסטר - עם מנוע 2.5 ליטר ו 182 כ"ס הוא הכי חזק כאן. רכב מצויין, נוח ומרווח, עם יתרון שיש לו שאין לאחרים - הוא באמת יכול לנסוע בשטח. מבחן

רכב נוסף שלא הזכרת הוא השברולט אקווינוקס. מנוע 1.5 ליטר טורבו, 5 מקומות בלבד, גדול מאוד ומרווח ליושבים מאחורה. הוא לא ספורטיבי בהתנהגות או בתחושות כמו ה 3008 או המאזדה, אבל יש לו מרווח פנימי מרשים מאוד. מבחן

בס"כ כל כלי הרכב שציינת יעשו את העבודה היטב, כל אחד עם הדגשים שלו.

אם אתה בקטע של שבעה מקומות - אין כאן הרבה אפשרויות או קודיאק או 5008

אם אתה בקטע של להישאר עם רכב הכי קרוב לטיגואן - אז קודיאק / קארוק / אטקה

אם בקטע של מינימום כסף עם מקסימום מרווח פנימי - אקווינוקס.

אם נהיגה וניהוג בראש מעיינך - 3008

אם בא לך גם לעשות טיולים ואפילו לרדת לשטח - פורסטר. 

אין ברשימה שהבאת רכב גרוע או נחות, שרכישתו היא טעות.

אני סבור שהכי נכון שתיגש לאולמות התצוגה, תתרשם מכלי הרכב כשהם סטטיים, תפסול או תחזק דגמים מסויימים, ואז תבצע נסיעות מבחן על שניים / שלושה דגמים שמעניינים אותך יותר מכולם. 

אני לא מוצא טעם להמליץ לך 'אחי רק XXX' כי זה בעיניים שלי, עם סט התיעדופים שלי. 

• מעניין 1
  • רעיון טוב! 2

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

אני חושב שאטקה ירגיש צפוף למי שרגיל לטיכואן. 

חוץ מזה, מחזק את כל מה שגעסקו אמר. 

הכיוון שלי במצבך היה 5008 דיזל. אבל חשוב שתבדוק את כל המועמדות לעומק ותראה מה הכי מתאים לך. 

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

והנה טסלה באו וטרפו את הקלפים.

בכל מקרה אני לא הולך לרכוש כלום עד שיחשפו את המחיר של המודל Y שיושב לי בול בכל הדברים החשובים.

השאלה האם ה-3 הפך להיות מעניין בפני עצמו עם ההבנה שבטווח של ה-4 שנים הקרובות נחליף אותו כאשר ומתי שהמשפחה תתרחב (כרגע שם שני קטנים אז יש לי לפחות 3 שנים).

התלבטות ממש גדולה

פורסם

ממש אין לי זמן לחפש אך זה לא קשה,

תיכנס לגוגל לתכתוב

Tesla reliability

ותתחיל לקרוא היתה אחרונה עד שנה שעברה, עכשיו היא במקום לפני האחרון באמינות

https://www.caranddriver.com/reviews/a30209598/2019-tesla-model-3-reliability-maintenance/

אולי עם הזמן זה ישתפר, נכון לכרגע לא חסרות להם תקלות וביקורים במוסך.

פורסם

שלחת לינק שכולל חברה שדיי מרוצים מהטסלה. ואחרי שנתיים ו24 אלף מיילס סך ההוצאות על הרכב היו 300$ וזה בעיקר בגלל שימון ברקסים כי הם חיים במקום עם המון שלג שמפזרים עליו מלח זה דופק את הברקסים.. (היה עוד הוצאה של 1000$ על החלפת שמשה בגללם)

גוגל העלה את זה מcar buyer UK - Tesla Model 3 saloon - Reliability & safety | Carbuyer

Tesla Model 3 reliability

The Model 3 has been on sale for some time in the US, where it appears to have been largely reliable but plagued by quality control issues like poor paintwork, large gaps between panels and poorly fitted trim. In the media, this is often attributed to Tesla's relative inexperience in mass producing cars compared with manufacturers like Mercedes, but Tesla is also keen to show it offers great customer service by rectifying issues quickly under warranty. Overall, the Model 3 appears to be the best built Tesla so far, and the 2021 update has ironed out a few issues too.

נראה שהאחריות ל-4 שנים או 80 אלף מייל bumper to bumper  גם אחלה.

פורסם

כתוב בפירוש:

But the Tesla ownership experience is as different as the driving experience. A Tesla actually changes over time with the company's steady stream of software updates. In the six months and 10,000 miles since we've taken delivery of our Model 3 Long Range, there have been 12 software updates, or an average of one every 16 days. Not all of them are substantial, however; many are small, follow-on updates to fix issues after a major update is released.

זה לא קשה, תאמין לי, תחפש סקרים ותמצא לא מעט, טסלה, היא אחת היצרניות ברכב שחייבים לעבוד על האמינות כי הם די מפגרים מאחור.

כל 16 ימים עדכון תוכנה? ,זה נורמלי!!!

• תוכן חדש...