Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לחברת ביטוח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2002 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפשת המלצה לחברת ביטוח (מקיף+חובה) להונדה גאז 2017. הק"מ לא רלוונטי (מעדיפה לא להגביל את עצמי). מה שחשוב לי שאם יהיה צורך לתבוע אותם הם לא ינסו להתחמק ולהוציא לי את המיץ אלא שתהליך התביעה יהיה פשוט יחסית.

למישהו יש המלצה מניסיון אישי?

תודה!

פורסם

ליבואן הונדה ווולוו יש סוכנות ביטוח בבעלותם נותנים מחירים טובים למותגים שלהם. ( הוולוו שלי מבוטחת דרכם ) לפני כמה שנים יצא לי גם לתבוע אותם, היה שירות מצוין.

מאיר רמות סוכנות לביטוח

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
בתאריך 25.1.2021 בשעה 14:17, zvit כתב:

ליבואן הונדה ווולוו יש סוכנות ביטוח בבעלותם נותנים מחירים טובים למותגים שלהם. ( הוולוו שלי מבוטחת דרכם ) לפני כמה שנים יצא לי גם לתבוע אותם, היה שירות מצוין.

מאיר רמות סוכנות לביטוח

תודה! 

@zvit, הבנתי שהמוסכים של הונדה הם בהסדר איתם. זה רכב ראשון שלי אז לא כל כך מבינה בזה, אבל האם לא עדיף במקרה של תאונה לתקן במוסך הונדה אבל שלא יהיה בהסדר עם הביטוח? ככה המוסך לא ינסה להוריד עלויות על חשבון איכות התיקון כדי להוזיל עלויות לביטוח? או שהמוסך בכל מקרה חייב להשתמש בחלקים מקוריים וכו'?

פורסם

ההנחה שלך שגויה.

1) מוסכי ההסדר אינם בהכרח רק המוסכים המורשים מאיר-רמות היא סוכנות ביטוח, מוסכי ההסדר נקבעים ע"י חברת הביטוח.

2) החובה להשתמש בחלפים מקוריים בלבד היא ברכב שגילו עד שנתיים - אח"כ אין חיוב חוקי לעשות כך.

3) העלויות של המוסך ואיכות החלפים נקבעת ע"י השמאי, ולכן במקרה תאונה כדאי להשתמש בשירותיו של שמאי חיצוני, ולא בשמאי של חברת הביטוח.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...