Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האוטו שעלה באש :(

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8501 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תאמין לי פולסווגן לא אמין...........

וברצינות, לא פעם שמעתי על מכוניות עם חור במיכל דלק, חבר שלי מצא אחד כזה באוטו שלו (פורד RS2000). מספיק ניצוץ קטן, אפילו חשמל סטטי בשביל להצית את הדלק ומהרגע שזה מוצת לוקח לו כמה שניות בשביל להגיע למיכל דלק.

אפשרות אחרת, לחבר שלך יש איזשהם בעיות עם העולם התחתון?

חור במיכל דלק לא מגיע מהחברה עם הרכב.

חור במיכל דלק קורה כאשר קודחים בו בורג קודח תוך כדי התקנת מגבר...

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

דווקא לדעתי ממש לא בטוח שבעל הרכב מבואס - עכשיו כשיקבל את הכסף מהביטוח יוכל לקנות משהו נחמד יותר בסכום הנכבד הזה שהיא שווה - אלפא 147 2.0 למשל ... אם יקנה עוד גולף כזאת הוא פשוט פראייר ! חבל על הכסף !

ניר.

If u have to go - go with a smile

lancia.jpg

פורסם
אני במקומך הייתי עושה תביעה עצומה על צ'מפיון ... מה שקרה לך זאת סכנת נפשות .

אבל עדיין זה קצת מצחיק :lol:

צודק ב-100%.

תאר לך וחברך לא היה שם לב! הוא וכל מי שהיה באוטו היו עולים באש!

...מצחיק?!...נשמע קצת :twisted: .

בכל מקרה תמונות "יפות". :roll:

פורסם
דווקא לדעתי ממש לא בטוח שבעל הרכב מבואס - עכשיו כשיקבל את הכסף מהביטוח יוכל לקנות משהו נחמד יותר בסכום הנכבד הזה שהיא שווה - אלפא 147 2.0 למשל ... אם יקנה עוד גולף כזאת הוא פשוט פראייר ! חבל על הכסף !

ניר.

אתה לא חושב שנמאס כבר שאתה מציע אלפא לכולם?

אם אתה חובב אלפא, אתה בטח מכיר "אלפא - רק אם אתה מתאים לה", אולי הוא לא מתאים לה? :lol:

172

פורסם
אני במקומך הייתי עושה תביעה עצומה על צ'מפיון ... מה שקרה לך זאת סכנת נפשות .

אבל עדיין זה קצת מצחיק :lol:

אני לא מתכוון להצדיק את צמפיון במקרה הזה (בשביל מה יש את אוהד :lol: ) אבל צריך לברר טוב טוב ממה נגרמה השריפה, הרי ברור שלא מדובר בבעיה סדרתית.

באמת מסקרן אותי לדעת האם הוא חיבר הארקה בתא מטען בצד ימין (איפה שיושב מיכל הדלק בגולף).

בכל מקרה, מוכן להחליף גנטים מול שלי? :lol:

גולף GTI סטנדרטית....כמעט

פורסם

לא רואה תמונות.

רק Xים ....

ENSURE YOUR BRAIN IS WORKING BEFORE PUT YOUR MOUTH INTO A GEAR

-------------------------------------------------------

מקסים.

פורסם

אני בימקומך הייתי הולך להגיד ברכת הגומל ביום שבת הקרוב,

זה מזל שיצאת חי!

רד בול נותן לך כנפיים...