Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1964 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא ממש זוכר, לדעתי זה היה באיזור 12 אלף ש״ח, אולי קצת פחות או יותר.

אני זוכר את השבוע הראשון כקשה, יומיים-שלושה ראשונים היו כאבים.

לאחר כשבוע מתחילים לראות טוב יותר, והראייה שלי השתפרה עד חודש לאחר מכן, הגעתי למצב שאני רואה טוב יותר מ- 6-6 (לא סגור אם היום זה עדיין ככה אבל אני לא צריך משקפיים).

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עכשיו אני רואה במכבי למי שחבר במכבי שלי מחיר הניתוח PRK+WAVEFRONT  עומד על  5000 ש"ח 

בבית חולים אסותא. צריך לבדוק לעומק לפני שאני נכנס למשהו שלא ברור לי מה תהיה ההשלכה שלו עוד כמה שנים. 

פורסם

ליאב, גם אני עם מס׳ בדיוק כמו שלך וצילינדר. אני עובד בעבודה משרדית מול מחשב כ-9 שעות ביום ולמרות שהבעיה שלי היא מרחוק, אני שוקל מאד בחיוב לעשות את הניתוח. התייעצתי עם לא מעט אנשים וכולם אמרו בפה אחד שהתהליך פשוט היה שווה את זה גם אם ההחלמה בימים הראשונים לא הכי נעימה...

מציע לך ללכת לייעוץ חינם במרפאת ״עיניים״ בעזיראלי ולהיוועץ עמם...  

• אהבתי 1
פורסם (נערך)

אני וזוגתי עשינו לפני 3 שבועות ניתוח לייזר אצל דוקטור שמואל לוינגר בעיניים ירושלים, עדיין בתהליך "החלמה".

לי היה צלינדר 2.5 בעין אחת ובעין שניה מינוס 1.75, לה היה רק מינוסים אותו מספר בערך.

שנינו עשינו את הניתוח עם ההחלמה הפשוטה יותר, לטענת לוינגר לשנינו קרניות מאוד עבות ואין בעיה ששנינו נעבור את זה.

לה לקח לפתוח את העיניים בערך 4 שעות, ישבנו במרפאה 5 שעות לביקורת במקום לבוא למחרת, אני אחרי חצי שעה קיפצתי במרפאה ובהיתי בדברים כי אני יכול..

בעין שהיה בה מינוס בלבד אני רואה HD, בעין עם הצלינדר אני רואה משמעותית יותר טוב אבל מטושטש טיפה אם להשוות לעין השניה, בביקורת שעשו לי שבוע אחרי נאמר לי שיכול לקחת בין חודש ל3 חודשים שיפור בראייה.

חבר שעבר ניתוח דומה לשלי לפני שנתיים אמר לי שהתחיל שיפור בראייה אחרי חודשיים..

בכל מקרה, היום שאני בלי משקפיים (רק על האדים שהצטברו לי עם מסכה על הפנים הייתי מוכן לעשות את הניתוח) אני עד היום מתבונן בדברים מרחוק כי אני יכול.. הניתוח עצמו מאוד פשוט ולא כואב, הצוות בעיניים ירושלים פשוט מדהים ונותן יד בכל מה שצריך.

עריכה אחרונה על ידי CartMan2oo5
  • אהבתי 2
פורסם

בחודש הראשון לאחר הניתוח קצת התבאסתי, כי בעין אחת ראיתי מטושטש יותר מהשניה, בפער נראה מאוד.
אבל כן, בערך שלושה חודשים אחרי כבר לא ראיתי הבדל, לא יודע אם כי הוא לא קיים בפועל או כי פשוט התרגלתי.

אני כרגע כשנתיים לאחר ניתוח LASIK אצל רשת "עיניים". כשלוש שעות לאחר הניתוח התחלתי לראות, ובבוקר למחרת כבר ראיתי 6\6.
גם היום, אני עדיין רואה 6\6 בשתי העיניים.
לפני הניתוח היה לי -2.5 בערך בשתי העיניים עם צילינדר. ההמלצה של הרופאים הייתה לעשות לאסיק - פשוט כי יש לי את הפריווילגיה עם קרנית עבה.
כאבים לא היו, כמעט בשום שלב, גם לא מיד אחרי הניתוח וגם לא בשבוע שלאחריו. בכלל.

מבחינת איכות חיים - אין מה לומר, השתנו חיי לחלוטין. מבחינת רגישויות - בחודשיים-שלושה הראשונים הייתה רגישות קלה לאור שמש, ובעיקר הילה מסביב לנק' אור בחושך, כמו פנסי רחוב. הציק קצת בנהיגה. התרגלתי עם הזמן וכיום זה כבר לא מורגש\קיים (באמת לא יודע לומר מה מהם, עד כדי כך כבר לא מורגש).

בקיצור - אישית ממליץ בחום, גם על רשת עיניים.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם (נערך)

שאלה לאלו שעשו כבר את הניתוח, האם עשיתם סיבוב בין הרשתות שמציעות ניתוחי לייזר לשם השוואה או שהלכתם לפי המלצה שנתנו לכם?

עריכה אחרונה על ידי DareDevil
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

הייתי בבדיקת התאמה אצל Care, אצל אסותא אופטיק, ובדרך לאמריקן.
Care היו בסדר, אבל היקף הבדיקות אצל 'עיניים' היה נראה לי גדול ויסודי יותר, והצוות היה מבוגר יותר ובעל נסיון, אז בטחתי יותר בעיניים.
אסותא אופטיק מצאו שהקרנית שלי עבה, אבל המליצו לי על PRK על אף תקופת ההחלמה הארוכה והכואבת ולמרות שנמצאתי מתאים ללאסיק. 
ההסבר העיקרי של הנציגה בסניף ללמה עדיף לי PRK, היה שלאחר ניתוח לאסיק נשארת "צלקת" בקרנית, צלחת שתלווה אותי לכל החיים.
טוב אז הצלקת הזו איתי היום, אני לא מרגיש אותה ולא ממרר על מר גורלי בעקבותיה.
העיקשות להמשיך להציע PRK למרות שבבירור לא רציתי זאת, והדיבורים מצדה על ה"חסרונות" של הלאסיק שאת רובם ככולם כל רופא אחר שנפגשתי איתו לאחריהם פסל, הביאו אותי לפסול את אסותא.
באמריקן קבעתי בדיקת התאמה, נסעתי מנצרת עילית לקריות וביטלתי יום עבודה, ובסוף אחרי חצי שעה של הסתובבויות באיזור הקריון וחוסר מענה מצד הנציגים, כמו גם ביקורות בגוגל שנגלו לעיניי הלא מנותחות בחצי השעה של הסיבוב, החליטו להוריד אותי מזה. יש לי עיקרון - חברה שמציעה שירות לקוחות חרא, לא משנה מה טיב המוצר - זה עבורי דיל ברייקר.

• אהבתי 2

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם (נערך)

עשיתי ברשת עיניים..הניתוח עצמו היה בעזריאלי לפני 5 שנים.

ישר אחרי הניתוח רואים שיפור.

אחרי 5 ימים רואים שיפור עצום.כמעט ראייה תקינה.

אחרי 10 ימים הורידו לי את העדשות ואז היתה ירידה חדה בראייה.מצב תקין.

ראייה מושלמת היתה רק אחרי חודש.

זאת המתנה הכי טובה שיכולתי לתת לעצמי.

חד משמעית.כל הכאב ושלא תהיה אי הבנה..יש כאב זה ניתוח לכל דבר ועניין.

התוצאה שווה את הכאב.

שבגדול היה רק לשבוע

עריכה אחרונה על ידי דני 9999
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

מעניין. אני רוב חיי עם משקפיים, מכיר לא מעט אנשים שעשו א הניתוח- רובם מרוצים מאוד.

אנשים אומרים לי לעשות- אבל אני מפחד. 

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

מסתבר שרוב מי ששמעתי עבר את ה LASIK יותר מאשר PRK, לא מבין את הטענה של הרופא שאני ״עדין״ לניתוח לאסיק.  

הרי בשני המקרים התוצאות הן זהות רק שאורך ההחלמה זהה, אז למה שלא אבצע פשוט את הלאסיק ואחזור כמה שיותר לשגרה? 

שוקל מאד לגשת לחוות דעת נוספת אצל רופא אחר. 

פורסם

אתם מתחילים לשכנע אותי לנסות את הניתוח להסרת משקפיים. עבורי זאת מטלה לא נוחה משקפיים. (לא מתרגל, ולא אתרגל)

לחזור לראות בצורה חדה ועל שטח גדול (כפי שהיה פעם) זה עבורי חלום. היום למרות משקפיים איכותיים (הראיה גם הידרדרה)

אני נאלץ להזיז את הראש כל הזמן בצפייה על מסכים ענקיים. (תחביב הקולנוע) לשבת מול מסך ולראות את הפרטים הכי הקטנים, על כל התמונה

זה יהיה הישג גדול. (הסיכונים מעט מרתיעים, אברר במכבי מול רופה עיניים, מילא היגיע הזמן לעשות בדיקה מקיפה)

• אהבתי 1
פורסם

חזרתי מביקור אצל רופא עיניים (מזמן לא עשיתי) החדשות הטובות, אין לי שום בעיה בעיניים.

הרעות (או שאולי לא) שאיני יכול לעשות (לטענתו) ניתוח לייזר כי יש לי פלוס בעיניים, לא מינוס. (ניתוח מתאים רק למינוס לפי מה שהוא אומר)

עכשיו צריך למצוא עדשות צייס במחירים הגיוניים (לא מחליף אותן) ולא במחירים מטורפים בארץ. (ביניים 4300 ש"ח כפי שאני קונה, מעל 5800 ש"ח)

• תוכן חדש...