Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אמנות (ועלות) אחזקת ה-M2

פוסטים מומלצים

• תגובות 257
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

וואוו, זה ממש מעניין לראות איך כל השרשור משליך על הניחושים :) תודה!

רק כדי למשוך את זה עוד קצת... אני אספר עוד משהו  שכמעט קרה לאחרונה. 

הלכתי לראות קאמרו SS. 

ממש ביליתי סופ״ש שלם בלקרוא כל review ולראות כל סרטון ביוטיוב. הצעת הערך על הנייר - מטורפת. 

מנוע V8 עם איזה 450 כ״ס, חבילת LT1 למסלול שכוללת בלמים, מתלים, קירור ועוד כל מני דברים טובים. מעבר לזה, רמת הגימור הייתה SS2, המפוארת ביותר שהאמריקאים יודעים לתת - מושבים מחוממים ומקוררים, מערכת פסיכית, התנעה מרחוק, באמת, חלום. המחיר היה מתקבל על הדעת (שזה לא הרבה יותר מהשווי המוערך של ה-M2) וק״מ ויד נמוכים יחסית. לא יודע לומר שהיא טובה יותר מה-M2, אבל זה בוודאי שינוי. בסוף זה לא קרה משתי סיבות: (1) למרות שעל הנייר הכל היה טוב, בלב זה לא הרגיש שזה ״זה״ (2) לרכב הספציפי שראיתי הייתה היסטוריה בעייתית ואני קצת שמרן בקטע הזה, אז זה בכלל היה non-starter בשבילי. 

אז זו לא קאמרו :)

• אהבתי 1
פורסם (נערך)
לפני כשעה, BobbyMiata כתב:

הלכתי לראות קאמרו SS. 

ממש ביליתי סופ״ש שלם בלקרוא כל review ולראות כל סרטון ביוטיוב. הצעת הערך על הנייר - מטורפת. 

מנוע V8 עם איזה 450 כ״ס, חבילת LT1 למסלול שכוללת בלמים, מתלים, קירור ועוד כל מני דברים טובים. מעבר לזה, רמת הגימור הייתה SS2, המפוארת ביותר שהאמריקאים יודעים לתת - מושבים מחוממים ומקוררים, מערכת פסיכית, התנעה מרחוק, באמת, חלום. המחיר היה מתקבל על הדעת (שזה לא הרבה יותר מהשווי המוערך של ה-M2) וק״מ ויד נמוכים יחסית. לא יודע לומר שהיא טובה יותר מה-M2, אבל זה בוודאי שינוי. בסוף זה לא קרה משתי סיבות: (1) למרות שעל הנייר הכל היה טוב, בלב זה לא הרגיש שזה ״זה״ (2) לרכב הספציפי שראיתי הייתה היסטוריה בעייתית ואני קצת שמרן בקטע הזה, אז זה בכלל היה non-starter בשבילי. 

יש אחת בלוח שקורצת לי

1LE ידנית

עריכה אחרונה על ידי ProMeR

עומר :-)

פורסם
לפני כשעה, BobbyMiata כתב:

הלכתי לראות קאמרו SS. 

נשמע שבסוף בחרת קורבט, או מוסטנג. מסקרן, עוקב.

פורסם (נערך)

אפשר לחתוך את המתח בסכין...
לפחות מהיכרותי עם הנשמה הפועלת נקבל הרבה תמונות
אני עם האלפיין כניחוש...

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם (נערך)

זורק פה המון ניחושים מכמה מכוניות מאוד מעניינות שהיו בלוחות בחודש האחרון 
בוקסטר gts אדומה עם ק"מ אפסי 2015 
קאיימן gts 2015 אפורה 
ובמוו z4 40m לבנה עם פנים אדום 2024 
וגם m2 קומפ ידנית באותו צבע כמו שלך

מאמין שהבוקסטר אבל אף אחת מהאופציות שרשמתי לא תפתיע אותי.
עוקב אחרי השרשור תהיות על החלפת מיאטה מהרגע שפרסמת אותו ממקום של הזדהות חזקה. להחליף מיאטה זה מסע נפשי ארוך עם הרבה כאב לב וחרטות כי אתה תמיד מרגיש בלב שאתה טועה שאתה מוכר.

שפתחת את השרשור הייתי כבר 5-6 שנים עם אנסי 2,אחרי זה כמוך עברתי לבמוו m135 n55 והבנתי שזה לא זה ואם כבר אמ אז אחת אמיתית . קשה להתמודד עם הצעות ביטוח על m2 og/comp של 20 אלף מקיף לנהג מעל גיל 30 ללא תביעות.

ועכשיו כבר כמעט שנתיים עם אנדי 2 2024. אין תחליף למיאטה  
תודה רבה רבה על כל המידע! ותהנה עם הרכש החדש!!
מעניין אם יש פה בול פגיעה 

עריכה אחרונה על ידי OranRoer
  • אהבתי 3
  • רעיון טוב! 2
פורסם (נערך)
לפני 9 דקות, BobbyMiata כתב:

@OranRoer - תשמע, אתה חזק!

אז ככה. את הבוקסטר GTS פיספסתי. ראיתי את המודעה כשהייתי בחו״ל וכשחזרתי היא כבר נעלמה מהלוחות. הק״מ היה באמת נמוך (משהו כמו 32 אלף), אבל לרכב הייתה תאונה קטנה (לא משמעותית). מה גם שאת החלק ה״פתוח״ כרגע סוגרת לי ה-SL שיש לי בחניה. בכל מקרה, it was not meant to be. 

עם הבחור עם ה-M2 קומפ הידנית, דיברתי כמה פעמים. חשבתי על זה כמה וכמה פעמים, אבל בסוף זה להוסיף לא מעט כסף בשביל רכב מאוד דומה. מילא אם ל-M2 ה״רגילה״ היה חסר כוח, אבל זה ממש לא המצב, וזה עוד לפני שלוקחים בחשבון את הסאונד, השיפצורים והעובדה שבנהיגות היומיומית, רצועת הכוח של ה-N55 פשוט עדיפה. 

במוו Z4 אף פעם לא עשתה לי את זה. צריך להיות הוגן ולומר שמעולם לא נהגתי עליה, אבל היא לא M ושוב - החלק של הרודסטר, כרגע סגור לי. 

ובקשר לקאיימן, ובכן...

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

צדקת!

IECZLv.jpg

האמת, שלא ראיתי את זה מגיע וגם שנסעתי לראות את הרכב במוצאי שבת, בלילה, בחניון, לא חשבתי שזה יגמר אצלי בחניה, אבל איכשהו הכל הסתדר. 

נתחיל מזה שאין הרבה קאיימן 981 GTS. למעשה יש רק 3 בארץ.

אחת אני מכיר הייטב והיא מהממת ושמורה מאוד, עם כ-110 אלף ק״מ ויד רביעית. את השניה אני לא מכיר אישית, אבל ממה שהבנתי, היא נמצאת אצל בחור מבוגר ויש עליה הרבה מאוד ק״מ (שמועה, יתכן ואני טועה).

ולזו... 82,000 בלבד. יד שלישית. לא רק שלא שהיא ללא תאונות, למעשה אין עליה שריטה, אין תיקון צבע, כלום. רכב שאף אחד לא ראה במסלולים ובטיולים. היסטורית טיפולים מלאה, רצף ביטוחי מושלם. 

ואז הגיע המפרט, והייתה שם את התוספת שדובר עליה גם בשרשור - לרכב יש PTV -  Porsche Torque Vectoring, חבילה שמוסיפה... דיפרנציאל מכני מוגבל החלקה (!) תוספת נדירה ביותר, בוודאות אין ל-GTS השניה ואני בספק אם יש על השלישית, מה שהופך אותה ל-981 GTS היחידה עם המפרט הכי ״מדוייק״ לנהיגה (לא שלפורשה קשה להוריד את הכוח לכביש).

אבל זה לא מסתכם בזה, בנוסף יש את חבילה האינטיריור של ה-GTS שמוסיפה עור, אלקנטרה וקארבון בכל מקום, יש את המושבים המטורפים עם 18 כיוונונים להתאמה מושלמת כולל כיוון חשמלי של ההגה וזכרונות, חיישנים ומצלמה מקורית ועוד... והצבע - שלמות בעיני 😍

התוספות היחידות שאין (וקצת מבאסות, אבל זה פורשה, כל דבר זה תוספת...) הן כניסה והתנעה ללא מפתח, מזגן ״פשוט״ (אין בקרת אקלים), ומערכת סאונד בינונית-נמוכה (לא Bose). 

וכל זה בפער לא גדול מדי מה-M2 (שעדיין לא נמכרה, תעלה ללוחות בקרוב, אלא אם תמכר לכמה חברים שמתעניינים). 

אז מפה לשם, הגשמתי עוד חלום ואני יכול להגיד שאני בעלים של פורשה! 😃

הנה תמונה עדכנית של הגראז׳ המפואר, רגע לפני שהוא מצטמצם חזרה 😅

VIduzb.jpg

אם יש ביקוש, אפתח בקרוב שרשור חדש, יש כל מיני פיצ׳אפקס לסדר :)

מוזמנים, כמו תמיד, לשאול שאלות. 

תתחדש!

מהתחלה אמרתי פורשה לא היה לי ספק

מי שרוצה לעלות ברמה צריך להגיע לשם אין מה לעשות :)

תפתח שרשור נוסף מעניין מאוד תחזוקה לאוטו כזה.

ומה זה המכפיל חניה הפסיכי הזה, יש לו גבול? או שיוצא משם עוד חניות חחח

עריכה אחרונה על ידי ProMeR
  • מצחיק 6

עומר :-)

פורסם

תתחדש!

אשמח לשמוע רשמים אחרי תקופה עם הרכב:)

אני עם הבמו רק כשנה אבל לא אשקר שפורשה לא עלתה בראש בתור מחליפה פוטנציאלית ביום מן הימים.

פורסם

כמו שאמרתי זה הצעד המתבקש היחיד קדימה מהב.מ.וו. מזל טוב תתחדש נראית מדהימה! רק חבל שהפעם (מבחינתי) לא מגיעה עם תיבת ההילוכים הנכונה אבל למרות שאצלי זה דיל ברייקר לרכב כזה, אם כבר אוטומט אז ברור שה PDK היא אחת הטובות בעולם.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...