Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2016 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צריכה לקנות רכב חדש. סופר מיני אבל לא פצפון. אוטומטי רגיל (לא רובוטי). לא היברידי ולא אירופאי. רצוי קוריאני/יפני. כרגע יש לי יונדאי אקסנט  אוטומטי 2007 שהייתי מאד מרוצה ממנו אבל הזדקן מאד והגיע הזמן להתחדש. גם צריכה אוטו קצת  יותר קטן בגלל בעיות חנייה. אודה לעצות-רעיונות מה לחפש

פורסם (נערך)

ממליץ להסתכל על טויוטה יאריס או יונדאי i20, אבל כדי למקד באמת טוב כדאי שתוסיפי מה עוד חשוב לך ברכב. נוחות נסיעה? צריכת דלק? אמינות? בטיחות? אבזור?

וגם תקציב \ שנתון

עריכה אחרונה על ידי ofek300
פורסם (נערך)

אם את דואגת לאמינות, אז את עדיין חיה בסטיגמות של לפני עשור,

היום רכבים אירופאים ויפנים חולקים הרבה מכלולים מאותו יצרן, והאמינות די זהה לרוב הדגמים,

אם את לא רוצה רכב אירופאי בגלל השוק,אז אני מבין אותך,

בכל מקרה OFEK

אתה מציע לi20 עם גיר רובוטי, כאשר אמרה בפירוש לא רוצה רובוטי.

גם ביאריס זה לא גיר אוטומטי רגיל אלא רציף, זה גיר חסכוני, אך מרעיש ולא עומד בעומס, ז"ת בלי נסיעות מאומצות הוא אפילו יהיה די אמין.

גיר אוטומטי רגיל יש לך במאזדה 2, אך חשוב לי לחזור לסטיגמות אם זה באמת קשור לנושא האמינות, אז אפילו הגיר הפלנטרי שהאירופאים משתמשים היום זה גיר יפני או אמריקאי.

כך שגיר פלנטרי לרכב יפני/קוריאני יש רק:

מאזדה 2.

רציף יש:

ניסן מייקרה

סוזוקי סוויפט

טויוטה יאריס

מיצובישי ספייס סטאר

עריכה אחרונה על ידי wildlands2019
  • אהבתי 1
פורסם

זה נשמע שאת מחפשת את הרכב הכי שמרני יש. במקרה הזה, מאזדה 2 היא כנראה באמת האפשרות הכי טובה.

מצד שני, לא חבל? יש רכבים יותר מוצלחים בקטגוריה, מכל מיני בחינות. לצלוח את מכשול האמינות האירופאית התאורטית אני מוותר מראש, אבל היברידיות? ועוד מטויוטה? זו לא איזו טכנולוגיה חדשנית במיוחד, ובינתיים (לפחות בטויוטה) היא מאוד אמינה. באופן אישי אני לא חושב שלוותר על יאריס מסיבות של אמינות זה צעד מאוד הגיוני.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

מייקרה יכולה להיות אופציה טובה, די זריזה נוחות לא רעה, סלון נעים משולב בצבע בז, מאחור המרווח בינוני.

יאריס החדשה רכב טוב, היא חזקה מהדור הקודם וגיר רציף יתרום בתחום צריכת הדלק, היא נוקשה יותר וגם מאחור לא מרווחת, אך תהיה בעלת שמירת ערך טובה.

הונדה גאז מאוד מרווחת, חסכונית, אך לדעתי מושבים לא נוחים, שמירת ערך טובה וגם האמינות.

היונדאי אמנם עם מנוע טורבו אך הגיר לדעתי פחות נעים, נוחות הנסיעה נוקשה, דגם חדש צריך להגיע השנה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 23 שעות, wildlands2019 כתב:

אם את דואגת לאמינות, אז את עדיין חיה בסטיגמות של לפני עשור,

היום רכבים אירופאים ויפנים חולקים הרבה מכלולים מאותו יצרן, והאמינות די זהה לרוב הדגמים,

אם את לא רוצה רכב אירופאי בגלל השוק,אז אני מבין אותך,

בכל מקרה OFEK

אתה מציע לi20 עם גיר רובוטי, כאשר אמרה בפירוש לא רוצה רובוטי.

לא שמתי לב לדרישה, מה רע ברובוטי?

פורסם

לא אמרתי שרע,

אך הוא פחות אמין, יש כאלה שלא סובלים מאף בעיה איתו, ויש כאלה שכן,

הבעיות יכולות להיות במח גיר מכאטרוניק, אך מודה שעם הזמן זה מתחיל להשתפר,

אם שכן אמין, מעבר לזה יש צורך בהחלפת המצמדים שגרתית שלא זולה, בעיקרון מי שנוסע נסיעות בינעירוניות לא יסבול מזה כל כך, אך נסיעות עירוניות או פקקים בעיקר אלה שזוחלים עם הרגל על הברקס וטוחנים את המצמד.

גיר רובוטי חד מצמדי יותר אמין, אך כבר כמעט ואין ממנו ברכבים סופר מיני, אולי רק הדצ'יה אך היא באיכות ממש ירודה.

פורסם

אני מסכים עם הדעה שלך דווקא וגם לי יש עדיפות לקוריאניות.. מה עם קיה ריו? אני לא יודע מה התקציב אבל היא יותר זולה מיאריס זה בטוח והיא גדולה יותר מרב המיני. מבחינת צריכת דלק היא טובה וחסכונית

פורסם

לגבי צריכת דלק הריו סבירה, לא חסכונית במיוחד.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 4 שעות, noamosh כתב:

אני מסכים עם הדעה שלך דווקא וגם לי יש עדיפות לקוריאניות.. מה עם קיה ריו? אני לא יודע מה התקציב אבל היא יותר זולה מיאריס זה בטוח והיא גדולה יותר מרב המיני. מבחינת צריכת דלק היא טובה וחסכונית

הריו גם רובוטית.

אוטומט רגיל פלנטרי ורק מהמזרח משאיר אותה רק עם מאזדה 2 או קיה סטוניק 1.4, שהיא סופר מיני מוגבהת וגם מצוידת בגיר אוטומטי פלנטרי.

אם האופציה לאירופה נפתחת, אז קונצרן PSA הוא היחיד שרלוונטי - 208\C3\2008\C3 Aircross.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

הבעיה שהיא צריכה רכב לא ארוך וג'יפונים קטנים יהיו אורכים בכ10-20 ס"מ לפחות מסופר מיני.

למקום עם מצוקת חניה זה קריטי.

יש את האיגניס שהיא הג'יפון פצפון הכי קטן בשוק, אך היא די צרה פחות מסופר מיני, ועם גיר רציף.

מה שכן, היונדאי ויניו עם גיר רציף וצר כמו סופר מיני.

פורסם

האיגניס נראית קטנה מאוד, אך מאחור מבחינת מרווח ברכים מרווחת למדי.

• תוכן חדש...