Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוות דעת על קרמן כיוון פרונט בבני ברק

שימו לב! השרשור הזה בן 1462 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

זה לא ממש שיפור אבל בתכלס מי שקורא כאן הוא גם מי שעושה כיוון זוויות מתלה בתדירות גבוהה משמעותית מהנהג הרגיל. 

השם אלי קרמן וודאי מוכר לרבים, הוא היה מוכר גם לי אך אני לא מהאזור וגם בפעמים שרציתי להגיע השעות לא התאימו לי. ביום שישי אחד זה התאפשר והגעתי למקום, אלי דווקא לא היה אך היה העובד שלו שהם מומחה לא קטן. כשאני נמצא אצל אנשי מקצוע בפעם הראשונה, שבתחומים מסוימים אני יכול ללמד אותם, אני תמיד בוחן מהצד ובודק מי עובד לפי הספר. סתם לדוגמה? ברוב מכוני הפרונט כלל לא בודקים לחץ אוויר למרות שזה הדבר הכי בסיסי שיש לעשות לפני. גם בדיקה של חופשים בגלגל (זרועות וכו') זה משהו שצריך לעשות אחרת אין טעם בכלל להמשיך. כאמור, ברוב המקומות לא מקפידים, כאן התחילו עם עם זה. כבר קבלתי תחושה חיובית לגבי המקום. 

לא אמשיך יותר מידי, רק אציין שלא רק שהעבודה סופר מקצועית, גם מרגישים את זה היטב על הכביש.

זה אולי נחשב ליקר, 810 שקל, אבל עבורי זה שווה כל שקל, מה גם שזה כולל עד 4 ביקורים חוזרים בשנה לבדיקה וביקורת. 

לא פשוט בכלל כיום למצוא בעל מקצוע טוב בתחום הרכב, בכל הקשור לכיוון זוויות מתלה, בהחלט שמצאתי את הבית שלי. 

עריכה אחרונה על ידי ch2856
  • אהבתי 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כיוונת לזויות מסויימות או רק כיוונת כי הייתה משיכת הגה?

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

gladen pro25+rs audio 100m -tru technology billet 4100

ad neo800w- mosconi pro 4/30

gladen pro10-mosconi pro 1/10

fiio 11m plus coax-mosconi aerospace 6to8 dsp

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אין יותר מידי אפשרויות משחק כיוון בדגם, כמו רוב הרכבים ללא תוספות. לא צריך משיכה בהגה בשביל כיוון זוויות היגוי, יש עוד מספיק זוויות שצריכות כיוון. 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתאריך 6.12.2020 בשעה 20:03, ch2856 כתב:

אלי דווקא לא היה אך היה העובד שלו שהם מומחה לא קטן

תיאור מראה שלו? ממושקף ונמוך? עומרי/עומר נדמה לי? אם כן, הוא באמת אבל באמת מהמקצועיים שנתקלתי בהם.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא זכרתי את השם אז לא כתבתי אך כן, זה התיאור שלו. מזמן לא הייתי מרוצה כך מטיפול לרכב ובשנה וחצי האחרונות בקרתי כבר ב-4 מקומות שונים בתחום זה, כולל כאלו נחשבים. 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חייב לציין שהמחיר נשמע לי קצת הזוי.
עשיתי לפני כמה שנים עבודה דומה במכון האנטר במפרץ חיפה.
גם שם בדקו לחץ אוויר, גם שם בדקו חופשים ואליהם עוד באתי עם רשימת זוויות ספציפיות לכל סרן (אצלי כן היה אפשר לכוון קאמבר, לא קאסטר). 
שילמתי את המחיר הרגיל (עיגלתי למעלה כי עשה אחלה עבודה) של כיוון פרונט ולא יודע לגבי 4 פעמים, אבל בהחלט חזרתי אחרי 1000 ק"מ לוודא ללא תוספת תשלום כפי שביקש ממני בעל המקצוע.
לא כלכך מבין מה שונה בעבודה שהייתה אצלך מכל כיוון פרונט אחר פרט למקצועיות, אולי פספסתי משהו?
בכל מקרה, אין בעיה שבעלי מקצוע טובים יקחו יותר על עבודה טובה, אבל פי 3?

• אהבתי 1

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אז או שמחירי הפרונט עלו בשנה וקצת שלא הייתי במכון או שהמחירים במרכז הזויים, אני מכיר 250-300 ש"ח, וזה כולל את האחריות כמו שתיארתי במה שכתבתי.

תיבה טובה סטייל DSG

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אלי קרמן ועומרי הבחור שעובד אצלו פשוט שני תותחים נותנים שירות נהדר והכל בסבלנות.

הייתי אצלם 4 פעמים מאז השנה שעברה שקניתי את האיביזה -

אחרי רכישה של הרכב

אחרי החלפת רביעית צמיגים

אחרי התקנת קוילאובר

ועוד פעם אחת לא זוכר מה הסיבה שהייתי שם !

אבל, במיוחד אחרי הקוילאובר הם פשוט כיוונו לי את הפרונט ברמה שהוא מאוד מאוד מדוייק.

ממליץ בחום!

• אהבתי 2
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גם במרכז יש מקומות פה ושם שלוקחים 300 שקל, אבל הרוב במרכז זה אכן בין 500-600 שקל לשני סרנים. הייתי בכאלו ובכאלו, אבל הם פשוט לא עשו עבודה מספיק טובה או מדויקת אז מבחינתי זה המחיר של קרמן שווה את זה ולכן גם אחזור לשם בעת הצורך. במידת הסביר, וזה עבורי נחשב לסביר, אני תמיד מוכן לשלם יותר לבעל מקצוע טוב. 

מספר ימים לפני הייתי אצל מישהו אחר. לקח את הרכב לסיבוב ואמר שהכל תקין. לפחות היה הוגן ואמר שאין לו מה לעשות וחבל על הכסף שלי, אבל כמובן שזה מדהים אותי איך בעל מקצוע לא מצליח להבחין בדקויות. נכון, הרכב לא הגיע עם בעיה חמורה או ברורה של משיכה או משהו כזה אבל הוא בהחלט לא היה מדויק כבעבר. בתקופה האחרונה, פגשתי לא מעט אנשי מקצוע כאלו. 

עריכה אחרונה על ידי ch2856
  • מעניין 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אין לי מילה רעה להגיד על המקצועיות של קרמן, פשוט כי לא מכיר, סתם תהיתי על המחיר, בסופו של דבר מדובר בפחות משעה עבודה אלא אם עושים עבודת מכונאות שכוללת החלפת חלקים או שמדובר ברכב מאד לא סטנדרטי עם סט-אפ קיצוני.
יתכן ובאמת במרכז יש עודף של מאעכרים ובגלל זה הוא יכול לבקש מחיר גבוה בתמורה למקצועיות שלו (שמושכת נישה של לקוחות שמוכנים לשלם יותר בתמורה), מקובל לגמרי, בסופו של דבר אם יש לו לקוחות - המחיר עובד, זה היופי בשוק חופשי.

• אהבתי 1

תיבה טובה סטייל DSG

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 1462 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...