Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2055 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

גם מכונת כביסה/מייבש לדעתי זה קצת מגעיל פסיכולוגית אע"פ שאפשר להפעיל את המכונה על תוכנית של 90 מעלות עם חומץ/אבקה/מעט אקונומיקה ושלום על ישראל. 

אני אישית העדפתי לקנות חדש בגלל הנושא של האחריות ולא להתחיל להתעסק עם יד 2 /תיקונים הובלות. 

רכשתי את זאת והרחבתי אחריות:

https://www.lastprice.co.il/p/100010118/מכונת-כביסה-7-ק'ג-פתח-חזית-Bosch/BOSCH-WAN20051IL-יבואן-רשמי

מיקרוגל רכשתי את זה:

https://www.lastprice.co.il/p/11433389/מיקרוגל-דיגיטלי-23-ליטר-Samsung/Samsung-MS23K3513AK

מייבש רכשתי את זה:

https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=976200

לא רציתי להתעסק עם צינור פליטה, אבל אם יש שם הכנה אולי זה עדיף.   הקונדנסר דורש מעט יותר תחזוקה ובאופן כללי הבנתי שהוא נחשב לפחות אמין. 

תבדוק אם יש בסביבה הקרובה שלך טלוויזיות ישנות, אני לקחתי מבית ההורים את הטלוויזיה הישנה שלהם 42" 720P  בינתיים עושה את העבודה עד שאשדרג ל- 55".

בשביל להפוך אותה ל"חכמה" רכשתי סטרימר של שיאומי. 

עריכה אחרונה על ידי Benor
  • תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

פורסם (נערך)

א-פרופו משפחה: זוכרים את הדיון על הציוד שמצטבר במחסן? אז לפני חודש פיניתי לא מעט מקום עם ציוד שעבר לדירה השכורה של אחד הבנים.

דרך אגב, פות"ש: ארגז כלי עבודה יש לך? כלי בישול, הגשה ואוכל יש לך? ריהוט יש לך? מצעים יש לך?

תפלא, אבל סט סירים הגון אם כי צנוע יעלה יותר ממכונת כביסה. אתה צריך להכין רשימה של כל מה שדרוש, לעבור אם אמא שלך ואמא של זוגתך על המאגרים שלהן ואז, אחרי שרוקנת את המחסנים שלהן, תכין את הכסף הגדול.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

אכן יש, אני אוהב לעבוד עם הידיים.

הדבר היחיד שחסר לי זה סט מקדחים נורמאלי (יחד עם הסבר פעם אחת ולתמיד איך מבדילים בין מקדח רגיל למקדח וידיה ולמה כל אחת מהם משמש).

כל שאר הדברים - נקבל את הנ"ל בתור מתנות מקרובי המשפחה של שנינו, זה פחות מדאיג אותי.

האחריות שלנו - מוצרי חשמל + ריהוט.   כלי בית, מצעים וכו' יגיעו מהמשפחה.

עריכה אחרונה על ידי ofir1000
פורסם (נערך)

שוב, דבר שמצריך התאמה: המיטה והמצעים. יש מיטות ושמיכות בגדלים שונים, צריך לודא התאמה של המצעים.

בכלל, משק הבית כולל מיליון פריטים שאת חסרונם תגלה בזמן אמת.

עריכה אחרונה על ידי sperial

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כמו כן, המלצה על סיבוב בחנויות JUMBO/מקס סטוק.

אפשר גם בהום-סנטר/אייס/ איקאה אבל מניסיון לפחות בפריטים הקטנים,  בחנויות האלה אתה תוכל לקנות בחצי המחיר. 

פורסם
לפני 48 דקות, sperial כתב:

כשיש מכונת כביסה ומייבש גנריים חדשים עם אחריות בפחות מ-1000 ש"ח חבל להתעסק עם חתולים בשק.

כשיש מכונת כביסה מייבש ממותג ככ זולים שאפשר להחליף פעמיים בשנה ועדיין לא להגיע ל1000 שקל לדעתי זה עדיף.

לפני 42 דקות, SlowRide כתב:

לדעתי אפשר לקנות מכונה ומייבש משומשים ביחד בפחות מאלפיה. אמנם זה בלי אחריות אבל בגרושים אז אם זה מתקלקל לא נורא.

בדיוק

לפני 35 דקות, sperial כתב:

גם להובלה יש עלות וסביר שמדובר בשתי הובלות נפרדות שלבדן יעלו 500 ש"ח ויותר, כך שההפרש בין משומש לחדש יהיה מזערי, וגם האחריות שווה משהו.

חבר עם ידיים חזקות לא יקח כסף. פעם אתה עוזר לו ופעם הוא עוזר לך

לפני 31 דקות, SlowRide כתב:

אם יש לך רכב האצ'בק שאפשר לקפל את המושבים האחוריים, אתה יכול להוביל בעצמך מכונת כביסה ומייבש (ב2 נסיעות) ולחסוך הובלה.

בדיוק

לפני 27 דקות, sperial כתב:

אם אתה מסוגל להוריד במדרגות בלי לשבור את הגב ואת הקירות.

2 בני אדם ממוצעים בני 18+ יצליחו להוריד ולהרים מכונת כביסה 4-5 קומות בלי בעיה, מקסימום את ההרמה עושים עם הפסקות ארוכות.

מקסימום 2 קונים עגלה משא 2 גלגלים (כמובן ביד2) וזה מקל מאוד על החיים לכל ההובלות העתידיות.

ברור שלקנות יד שנייה דורש יותר התעסקות, אבל זה משמעותית זול יותר, במיוחד אם יש סבלנות.

מבין שיש אנשים שקשה להם לכבס בגדים במכונה משומשת או לחמם אוכל במיקרו משומש - אני פשוט מנקה טוב טוב לפני השימוש הראשון.

על הידית בכניסה לבניין יש הרבה יותר חיידקים מבתוך המיקרו או בתוך המכונת כביסה.

עוד פלוס גדול ליד2 זה שבגלל שהמחיר זול אפשר למכור בזול למי שיגיע לגור שם אחריך, הוא כנראה יגיע גם בלי רצון להתעסק עם הובלה.

קנית מכונת כביסה קונסטורקטה נניח ב350 שקל, מכרת אחרי שנתיים ב200, הבאה תעלה 150😉

• אהבתי 1
פורסם

לגבי מוצרי חשמל- מציע לך לקפוץ לסניף מחסני חשמל באזור מגוריך ולראות אילו מבצעים יש.

קניתי מהם את ה LCD שבסלון אצלי,קומקום,טוסטר ו DVD.

מכונת כביסה- עם פתח עליון יקרה יותר אך נוחה יותר-נסה למצוא אחת כזו.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 8 דקות, Katom כתב:

בני אדם ממוצעים בני 18+ יצליחו להוריד ולהרים מכונת כביסה 4-5 קומות בלי בעיה, מקסימום את ההרמה עושים עם הפסקות ארוכות.

ואם יש מעלית אז בכלל לא בעיה.

אני אומר, מעבר דירה זה תמיד עסק מסריח קשה ומעיק לא משנה כמה תהנדס ותתכנן את זה, אז אם כבר סובלים לא נורא להזיע עוד טיפה בשביל לחסוך כמה מאות שקלים.

• אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

מכונת כביסה פתח עליון גם חיה פחות שנים ממכונה עם פתח קדמי. אני משתמש במכונות כאלה מזה 30 שנה, אם אני סופר נכון אני עככשיו עם המכונה הששית או השביעית. 

פורסם
לפני 5 שעות, ofir1000 כתב:

שלום לכולם,

בשעה טובה אני ובת הזוג עוברים לגור יחד בדירה שכורה.

הסתכלתי בשרשורים הישנים בפורום אבל לרוב הם כבר לא רלוונטיים ומשום שמדובר בזוג סטודנטים צעירים סביר שהעצות יהיו שונות ועל כן פתחתי שרשור חדש.

הדירה ריקה לחלוטין ועל כן אנו צריכים לרכוש רהיטי חשמל מכל הסוגים, אשמח לעצתכם בנושא: 

א. טלוויזיה לסלון - 55 אינץ' (60 גם טוב אבל כמובן יותר יקר), מעוניינים בסמסונג בגלל ממשק השליטה, התקציב - 2500 ש"ח. בסלון של הורי יש סמסונג nu7400 בגודל 55 שאנחנו מאוד רוצים ממנה אבל הדגם כבר ישן השאלה היא מה הדגם המחליף והאם לדעתכם הוא שווה את המחיר? האם ניתן למצוא דגם טוב יותר? (לא מבין בנושא כלל).

ב. מכונת כביסה - ההתלבטות היא בין לקנות מכונת כביסה "איכותית" יחסית (בוש וכו') או לקנות מוצר סיני גנרי בזול שיחזיק לשנה שנתיים. בכל מקרה, האם החברות LG, שארפ פוג'יקום שוות משהו בתחום מכונות הכביסה או שמא להתרחק מהן?

ג. מייבש - כנ"ל

ד. טוסטר ומיקרו - נוטה לרכוש משהו גנרי סיני מהסופר, מה דעתכם?

ה. שואב אבק - האם הבדלי המחיר בין שואבי האבק של דייסון/שארק לבין שיומי מצדיקים את ההבדל לדעתכם?

ו. תנור משולב כיריים - לא מבין בתחום בכלל, אנו צריכים תנור טוב (בת הזוג מבשלת הרבה), האם יש מותג "אמצע" איכותי יחסית?

אזכיר - בקרוב הבלאק פריידי אז בתקווה שהמחירים יהיו נמוכים.

תודה רבה

אופיר 

א. לא מבין בטלוויזיות אבל זה מוצר ששורד מעברי דירה.

ב. יד 2

ג. כנ"ל

ד+ה+קומקום: קומקום ב 50שח מרתיח מים בדיוק כמו קומקום מעוצב ב400 שח. המוצרים האלה הכי זולים עדיין אמינים כמו היקרים. (ותמי 4 זה מה שהטרויינים קיבלו גם במתנה עם חוזה שירות של שטראוס νερό)

ו. ה"בעיה" במיוחד התנור...

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם (נערך)

העצה שלי:

- מכונת כביסה של אלקטרה, pilot (המותג של שופרסל) או Greatz: כולם מיוצרים בטורקיה תחת vestrel. Vestrel יצרן מאוד מוכר ואיכותי. אני אישית רכשתי את המותג של אלקטרה דגם 7100. החסרונות: 

1. אין תוכנית השריה במים (במותגים הגדולים יש את זה כחלק מתכניות השונות). 

2. אין צלצול כאשר המכונה מסיימת את העבודה. 

3. השהייה: משהה את התוכנית למספר שעות שרוצים, ואז המכונה מתחילה לפעול. במותגים הגדולים השהייה כוללת חישוב זמן העבודה. 

יתרונות: 

1. מכונה פשוטה לתפעול. בוחר תוכנית, בוחר טמפרטורה ומהירות סחיטה. במותגים הגדולים צריך לבחור גם את כמות הסחיטות וריקון המים. לדעתי סתם מסבך את העבודה. 

2. תוכנית עבודה קצרות 15/30/60 דקות. 

3. צריכת חשמל מופחתת ביחס למותגים הגדולים. 

-  טלוויזיה: אני רכשתי את tcl qled 55c7 במחיר 2490 ש"ח מ-lastprice. אצלי בפחות משבוע ומאוד נהנה. החסרון שהמערכת הפעלה איטית ומלאה באפליקציות של tcl. מצד שני תוכל למצוא טלוויזיות שהן לא QLED או מותג יוקרתי ולהוזיל כ-1000 ש"ח. 

- שואב אבק: לפי דבריך שאין מקום לתלות כביסה, אני מסיק שהדירה לא גדולה ולכן אני מציע על שואב אבק אלחוטי כי הם יותר קטנים ואפשר לאחסן אותם בתוך הארון. 

אל תחכה למבצעים בבלאק פרדיי, החודש הזה מלא במבצעים ונצל את זה. 

עריכה אחרונה על ידי gbguy
פורסם
לפני 3 שעות, ofir1000 כתב:

(יחד עם הסבר פעם אחת ולתמיד איך מבדילים בין מקדח רגיל למקדח וידיה ולמה כל אחת מהם משמש).

וידיה- מה שיש בתמונה, משמש לאבן (קיר ,בטון, שיש וכו'). 

מקדח שנראה אותו דבר אבל בלי הראש הזה- ברזל.

מקדח שהשפות שלו חדות מאוד- עץ (לרוב יהיה שחור עם שפיץ למעלה). בהצלחה.

Screenshot_2020-11-17-16-37-22-023_com.android.chrome.jpg

פורסם

תראה, יש מכונות כביסה עם 18 או 24 תוכניות. בסופו של דבר אני משתמש ב-30 השנים האחרונות בשלוש תכניות: תוכנית כללית (כשעתיים), תוכנית עדינה ותכנית של סחיטה בלבד. גם במייבש - תוכנית אחת (תכנית של שעתיים אשר מופסקת על ידי חיישני הלחות).

לגבי מקדחים - ימליצו לך כאן על מקדחים מטיטניום תעופתי עם חותמת של לוקהיד - למעשה כל סט מקדחים בסיסי יעשה את העבודה. נפוצים סטים של בוש שעולים כמה עשרות שקלים שיספקו את צרכיך הביתיים.

פורסם

אני לפני חצי שנה קניתי טלוויזיה של סמסונג 55 7400 עלה לי 2100 .

אפשר למצוא טלוויזיות של חברות טובות במחירים נמוכים יותר השאלה היא אם תיקח את הסדרה האחרונה או סדרה קודמת שההבדלים בינהם לא גדולים אבל המחירים כן .

פורסם (נערך)
לפני שעה, gbguy כתב:

אל תחכה למבצעים בבלאק פרדיי, החודש הזה מלא במבצעים ונצל את זה. 

בלק פריידי זה מחר...

א. טלוויזיה לסלון -אני אישית עם LG, לדעתי עדיף אבל גם סמסונג סבבה, אתה יכול ללכת על דגם של שנה שעברה מסדרת RU ולחסוך קצת.

ב. מכונת כביסה - תשקיע, זה משהו שיעבור איתך. מכונה טובה גם תשמור לך על הבגדים.

ג. מייבש - כנ"ל

ד. טוסטר ומיקרו - פשוט יעשה את העבודה

עריכה אחרונה על ידי יובל .מ.
  • תוכן חדש...