Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכון בדיקה באשדוד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2028 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה לאחר יעוץ שלכם סגרתי על דאציה דאסטר 4X4 דיזל 2017 

אני צריך מכון בדיקה באשדוד אמין שיפור על האוטו מכל הכיוונים ולא יותר על כלום, שפשוט יעבור ויחפור על האוטו מכל כיון אפשרי

אשמח לחוות דעת ממי שמכיר תודה רבה

אל תגיד אין לי כוח, תגיד תן לי כוח! 
ואם התחלת ב"אין" תמשיך אין עוד מלבדו.
פורסם (נערך)

קומפיוטסט אשדוד. אישית לא הייתי שם ולא מכיר, אבל שאלת על מכון באזור. בטוח מישהו יכול לתת חו"ד כי היה שמה.

הכי חשוב: תיקח למכון בדיקה שאתה בחרת!

עריכה אחרונה על ידי dotan123
  • אהבתי 1
פורסם

אין לי ניסיון עם מכונים אחרים באזור אשדוד, אבל אני יכול להעיד שלקחתי רכב לבדיקה במכון "דן מעבדות רכב" והתרשמתי די לטובה.

קראתי עליהם המלצות מאוד טובות ואני חושב שהם ממש אחלה בסך הכל. בדקו מאוד ביסודיות, וכמובן שבסוף הבוחן ישב איתי והסביר לי את המשמעות של כל דבר, וענה לי על כל השאלות בצורה מאוד מפורטת.

שיהיה בהצלחה!

פורסם

תודה לכולכם אז לקחתי את הרכב לדן מעבדות רכב לאחר המלצתכם והמלצות בגוגל 

חפרו על האוטו עשו בדיקה יסודית ומעמיקה מסבירים יפה על הכל

אבל דבר אחד הם שכחו לא חיברו מחשב לאוטו זה סיפור של שניה שמשנה את התמונה

קיבלתי את הדוח בדיקה לקחתי למוסכניק שלי הוא מסתכל הוא אומר לי קיבלתי הרבה כאלו דוחות בחיים לא מלחיץ אותי בכלל תביא את האוטו 

הבאתי אליו את האוטו הוא מסתכל עושה סיבוב ואז הוא ואמר לי משהו לא מריח טוב מחבר מחשב 

ואז הוא אומר לי תברח הכי רחוק מהאוטו הזה 20 תקלות מחשב במנוע 10 בכריות אויר ו0 בהגה ועוד היד נטויה

ואני שואל שאלה זה לא מינימום שיחברו מחשב לאוטו??

בכל מקרה נס שהלכתי למוסכניק שלי

• אהבתי 1
אל תגיד אין לי כוח, תגיד תן לי כוח! 
ואם התחלת ב"אין" תמשיך אין עוד מלבדו.
  • תוכן חדש...