Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2002 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חודש מאוחר יותר...
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

מקפיץ את הנושא בעקבות הצעת מחיר שקיבלנו על החלפת מעלית (חשמלית).
האם זה מחיר נורמלי? 

maalit.jpg

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

חייב להבין את עניין המצבר. בלי מצבר מעלית חשמלית פשוט "צונחת" למטה ללא שליטה?

לא עולה יותר במעלית:)

אם כבר שדרוג במעליות חדשות יש לחצן פלא שמתקשר למוקד חירום במקרה תקלה- מרגיע ביותר!

(הכותב סובל מפחד מעליות חלקי -משתמש רק במקומות שנראים לי נורמליים ובשעות סבירות. ב2 בלילה אני אמנע למשל)

פורסם
לפני 45 דקות, yd b-4 כתב:

חייב להבין את עניין המצבר. בלי מצבר מעלית חשמלית פשוט "צונחת" למטה ללא שליטה?

לא עולה יותר במעלית:)

אם כבר שדרוג במעליות חדשות יש לחצן פלא שמתקשר למוקד חירום במקרה תקלה- מרגיע ביותר!

(הכותב סובל מפחד מעליות חלקי -משתמש רק במקומות שנראים לי נורמליים ובשעות סבירות. ב2 בלילה אני אמנע למשל)

יש תפסנים מיוחדים שאפילו אם הכבל נקרע המעלית לא צונחת יותר מכמה עשרות סנטימטרים. זה מנגנוני בטיחות שקיימים במעליות כבר עשרות שנים.

אצלנו בדירה בבניין חדש התקינו מעליות סיניות בלאי, וכל כמה שבועות יש תקלות שמשביתות אותן לסירוגין. לפחות יש שתי מעליות...

פורסם

לא. להיפך. במקרה של הפסקת חשמל או כשל אחר בהזנה, היא פשוט נעצרת במקום ואם אתה בין קומות, אתה צריך לחכות לחילוץ.

כשיש מצבר המעלית יורדת לתחנה הקרובה ביותר ופותחת דלתות, כדי שתוכל לצאת בכוחות עצמך. לפעמים היא גם מתוכנתת לרדת לקומת קרקע ולפתוח דלתות, תלוי במשטר אש.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...