Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2066 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב לאחר שכולם בפה אחד אמרו לי לרדת מגרמניות מבוגרות ואמרו לי לחפש יפניות מצאתי הונדה סיוויק שנת 2001 יד07 אבל עם 156 אלף קילומטר הקילומטר קצת מחשיד 

מחיר הרכב הוא 7500 שקל 

השאלה שלי היא אם כדאי לבדוק את הרכב ? או שלא הגיוני בכלל שהיד כזו גבוהה והקילומטר ממש נמוך.

פורסם

הכל יכול להיות. והכל ניתן לבדוק. 

יד אתה בודק ברישיון. 

קילומטראז ניתן לבדוק ברישיון ובקבלות מוסך. 

לפני המון שנים רכשנו רכב בן 10 יד רביעית עם 60k ק"מ משכנה שלנו. 

הכל היה מתועד ואמיתי (עבר 3 ידיים בשנה הראשונה בין בני משפחה). 

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם (נערך)

אם יש לרכב ספוילרים/חצאיות/ג׳נטים מגנזיום בעיצוב מזעזע/פילטר אוויר פתוח/אגזוז לחץ/"שיפורים" אחרים, זאת סיבה לפסול את הרכב על סף.

מעבר לזה - כמו שאמרתי בשירשור קודם, הק"מ לא נראה הגיוני, אלא אם זויף או הוחלף מנוע.

יד גבוהה (מאוד) זה כן יכול להיות הגיוני לרכב בן 19, אבל יש כאן שתי נורות אדומות שזה יכול להדליק:

א) סיכוי טוב לפחות אחת מהידיים תיחזקה את הרכב בתחזוקת שבר (נכנס למוסך רק אם לא מסוגל לנסוע).

ב) יכול להיות בהרכב עבר בתקופה האחרונה הרבה ידיים של צעירים, שלפחות אחד מהם היה בטוח שיש לו רכב ספורט מדהים, והשתתף בתחרויות מסוג "אחמד מרים בלם יד ואיבראהים שורף צמיגים".

אבל צריך לראות את המצב של הרכב. פלוס המחיר קצת גבוה לדעתי (אני קניתי כזאת 2002 יד ראשונה ב6500)

עריכה אחרונה על ידי vadim6385
  • מצחיק 1

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לחלוטין כן. 

לא רואה כאן שום בעיה. 

הכל ניתן לאימות. 

לפני שנה חבר מכר סיויק 2002 עם 85k ק"מ. 

את הרכב אישתו קיבלה במתנה מאביה לפני כמה שנים. 

האבא קנה אותה מהחברה עם גג נפתח וג'אנט מגנזיום. 

גם אותה היית שולל? על פניו הנתונים שלה היו לא הגיוניים בעליל (סיויק עם גג ומגנזיום עם 85k ק"מ ב 17 שנים). 

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם (נערך)

את האמת שהרכב נראה ״סטוק״ לחלוטין מבחוץ אין איזה משהו שמזכיר את האופנה של הבני דודים שלנו היא רגילה לגמרי.

לפני שעתיים, vadim6385 כתב:

אם יש לרכב ספוילרים/חצאיות/ג׳נטים מגנזיום בעיצוב מזעזע/פילטר אוויר פתוח/אגזוז לחץ/"שיפורים" אחרים, זאת סיבה לפסול את הרכב על סף.

מעבר לזה - כמו שאמרתי בשירשור קודם, הק"מ לא נראה הגיוני, אלא אם זויף או הוחלף מנוע.

יד גבוהה (מאוד) זה כן יכול להיות הגיוני לרכב בן 19, אבל יש כאן שתי נורות אדומות שזה יכול להדליק:

א) סיכוי טוב לפחות אחת מהידיים תיחזקה את הרכב בתחזוקת שבר (נכנס למוסך רק אם לא מסוגל לנסוע).

ב) יכול להיות בהרכב עבר בתקופה האחרונה הרבה ידיים של צעירים, שלפחות אחד מהם היה בטוח שיש לו רכב ספורט מדהים, והשתתף בתחרויות מסוג "אחמד מרים בלם יד ואיבראהים שורף צמיגים".

אבל צריך לראות את המצב של הרכב. פלוס המחיר קצת גבוה לדעתי (אני קניתי כזאת 2002 יד ראשונה ב6500)

לפני שעתיים, vadim6385 כתב:

חוץ מזה הבן אדם אמר לי שהיסטוריית הטיפולים של הרכב לא אצלו אבל הוא אמר שאפשר לנסות לבדוק אצל החברה.(לא נשמע לי הגיוני בכלל)

עריכה אחרונה על ידי דימה
פורסם
לפני שעה, markb205 כתב:

חלוטין כן. 

לא רואה כאן שום בעיה. 

הכל ניתן לאימות. 

לפני שנה חבר מכר סיויק 2002 עם 85k ק"מ. 

את הרכב אישתו קיבלה במתנה מאביה לפני כמה שנים. 

האבא קנה אותה מהחברה עם גג נפתח וג'אנט מגנזיום. 

גם אותה היית שולל? על פניו הנתונים שלה היו לא הגיוניים בעליל (סיויק עם גג ומגנזיום עם 85k ק"מ ב 17 שנים). 

פה יש לך סיטואציה שאתה עם יד נמוכה + אתה יודע מי הידיים... פה זה אחרת לחלוטין.

אני מכיר לא רכב אחד ולא שניים בני 15 שנה פלוס עם ק"מ שלא הגיע ל-100K.

השאלה היא לא האם הנתונים הגיונים או לא, אלא האם ניתן באיזושהי דרך להוכיח את אמתותם. ולא, בדיקה של טסט או שניים אחורה זה לא נחשב...

• רעיון טוב! 1
פורסם

אם הרכב נראה ונוסע טוב, קח את הרכב לבדיקה במוסך שאתה מכיר (אם לא מכיר, תשאל כאן בפורום מי מומלץ באיזור שלך).

שים לב - אתה מכיר, לא המוכר מכיר.

מכונאי ששווה משהו יידע להגיד אם המצב של הרכב שווה את המחיר, או שמדובר בבור ללא תחתית.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

השאלה שלי היא למה לך לחפש רכב שהוא בן 20 עוד מעט, דהיינו שני טסטים בשנה + שנה אישורי רכב מיושן וכל השיט הזה, שב-7,500 ש"ח שיש שלך אתה יכול למצוא רכבים יותר חדשים:

אם חשקה נפשך במשפחתיות אז יש לך את הלנאסר קלאסיק 06-07, אלנטרה מאותן שנים, אלמרה, אפילו אקסנט

בקטנות יש לך את הגטס, פונטו ידנית ויש בטוח עוד כמה שלא עולות לי לראש

אתה יכול לרכוש רכב חדש בהרבה.

לא מזמן היה פה מישהו בפורום שקנה סיויק 2002 יד 00 עם היסטוריה מלאה (230K) ב-6,500 ש"ח.

• אהבתי 2
פורסם

אני לא מחפש סוג רכב ספציפי,אני מחפש משהו שיענה על הדרישות שלי (הדרישה העיקרית היא להגיע ממקום למקום).

דרך אגב מכמה קמ עדיף לא להתקרב כבר אל הרכב ?

פורסם

אז עוד יותר אתה מחזק את ההחלטה לרדת מהרכב ששאלת לגביו.

לגבי מה ששאלת על הק"מ: אין לזה חוקיות. החוקיות היחידה היא איך הרכב טופל וננהג ע"י בעליו הקודמים.

סכום של 7.5K הוא מאוד בעייתי, אולי תאסוף עוד קצת. נניח ותיקנה רכב בסכום הנ"ל, יישר קו + ביטוח וכבר הגעת לעוד 7.5.

• רעיון טוב! 1
פורסם

שמע התקציב שלי הוא עד 13k בערך.

שאלתי לגבי הקמ בגלל שיש לי רוסי בשכונה שמוכר יונדאי אקסנט שנת 2010 עם 240 אלף קילומטר קצת מפחיד לקנות רכב עם קמ שכזה 

• תוכן חדש...